Office kad god i gde god vam je potreban

Radite bilo gde, bilo kada, na bilo kom uređaju. Office 365 je spreman kad i vi.

Pogledajte planove i cene
Slika grupe saradnika koji sede i stoje oko stolova u kancelariji punoj računara na kojima radi Office 365Grupa saradnika sedi i stoji oko stolova u kancelariji punoj računara na kojima radi Office 365
Windows tablet, laptop, iPad i pametni telefon prikazuju Office 365 u upotrebi.

Vaš pokretni Office – bilo gde

Bilo da radite u kancelariji ili ste u pokretu, dobijate poznati, najbolji dostupni komplet alatki za postizanje produktivnosti. Office aplikacije – uvek najnovije verzije – omogućavaju vam da pravite, uređujete i delite sa PC/Mac računara ili iOS, Android™ ili Windows uređaja sa bilo kim u realnom vremenu.

Ruka koja dodiruje poruku na spisku e-pošte u usluzi Office 365 na pametnom telefonu.

Alatke za profesionalce

Razvijte brend od adrese poslovne e-pošte sa imenom preduzeća da biste izgradili prepoznatljivo ime i predstavljajte preduzeće na tržištu pomoću prilagođenih marketinških materijala koji se lako prave. Kvalitetnije se povezujte s klijentima i kolegama koristeći širok spektar alatki za komunikaciju, od e-pošte i razmene trenutnih poruka do društvenog umrežavanja i video konferencija.

Žena koristi Office 365 na tabletu i pametnom telefonu radi saradnje na dokumentima.

Alatke za timski rad

Uz 1 TB prostora za skladištenje po korisniku, imaćete mnogo prostora za sve svoje datoteke. Uz to, pošto se datoteke skladište na mreži, možete da delite sa ljudima u preduzeću ili van njega, odakle god radite, kad god vam to treba. A pomoću HD video zapisa sa više učesnika, deljenja sadržaja, deljenih kalendara i timskog ćaskanja, vi i vaš tim uvek ćete biti sinhronizovani.

Muškarac nosi slušalice i radi za stonim računarom koristeći Office 365 da bi pojednostavio IT.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Uz uputstva korak po korak možete jednostavno da podesite korisnike i brzo počnete da koristite usluge. Sa bilo kog mesta možete da pristupite centru za administraciju koji se lako koristi da biste upravljali svim svojim uslugama. Office 365 vodi računa o IT-u, pa su vaše usluge uvek funkcionalne i ažurirane.

Ugrađena bezbednost

Ugrađena bezbednost, kao i kontrole za usaglašenost i privatnost, doprinose zaštiti vaših podataka.

Saznajte više

Uvek spremna za korišćenje

Uvek ćete imati garantovanih, finansijski podržanih 99,9% operativnog rada.

Saznajte više (na engleskom)
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.