Odaberite zemlju/region za naplatu:
{"pmgControls":[ {"functionName":"DynamicMarket","params":"commercial|.pmgDynaMarket|#pmgSKUChooserCntry|off|PMGSKUMarketCk"}]}
  • Office 365

  • Business Essentials

Radite najbolje što umete sa bilo kog mesta sa uvek ažurnim Office alatkama i uslugama za saradnju.
{O365BizEssAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizEssMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza
Čovek se naginje nad laptop na radnom stolu koristeći Office 365 Business Essentials.
  • Office 365

  • Business Essentials

Radite najbolje što možete sa bilo kog mesta sa uvek ažurnim Office alatkama i uslugama za saradnju.
{O365BizEssAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizEssMonth|price}
korisnik/mesečno plaćanje
nema godišnjeg plaćanja
Čovek se naginje nad laptop na radnom stolu koristeći Office 365 Business Essentials.
  • Office 365

  • Business Essentials

Radite najbolje što možete sa bilo kog mesta sa uvek ažurnim Office alatkama i uslugama za saradnju.
{O365BizEssAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizEssMonth|price}
korisnik/mesečno plaćanje
nema godišnjeg plaćanja

Obavljanje posla sa bilo kog mesta

Radite na više uređaja da biste kreirali, uređivali i delili Word, PowerPoint, Excel i OneNote datoteke na mreži. Bilo kada, sa bilo kog mesta.

Pojednostavnite način na koji zajedno radite

Skladištite, sinhronizujte i delite datoteke na mreži kako bi uvek bile ažurne. Pored toga, možete da uređujete dokumente sa drugima u realnom vremenu.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Pomoću uputstava korak po korak, možete lako da podesite korisnike i brzo da počnete sa korišćenjem usluga. Office 365 brine se za IT umesto vas.

Office 365 Business Essentials obuhvata

Usluge na mreži

E-pošta i kalendari

Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Nabavite poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 25 MB.Saznajte više

Konferencije na mreži

Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom i HD video konferencije. Saznajte više

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozivanje sa Skype korisnicima. Saznajte više

Korporativna društvena mreža

Yammer softver za saradnju i poslovne aplikacije omogućavaju zaposlenima da se povežu sa pravim osobama, dele informacije sa više timova i organizuju se oko projekata da bi mogli brže da nastave. Saznajte više

Jednostavno skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business pruža 1 TB prostora za skladištenje za svakog korisnika za pristup dokumentima na gotovo svim mestima. Delite datoteke sa drugima u organizaciji i izvan nje, kontrolišite ko može da vidi i uređuje datoteke i jednostavno sinhronizujte datoteke sa PC računarima/ Mac računarima i uređajima. Saznajte više

Lokacije tima

Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje uz 10 GB osnovnog prostora za skladištenje, kao i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku. Saznajte više
Office Online

Office Online

Kreirajte i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača. Saznajte više
Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražujte i otkrivajte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više

Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:

Pouzdanost

Pouzdanost

Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).

Bezbednost

Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njime u preduzeću, bez IT stručnosti. Za nekoliko minuta možete da dodate i uklonite korisnike.
Ažurnost

Ažurnost

Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno dostavljaju Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.

Podrška

Microsoft podrška obezbeđuje odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Više detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Koliko Office 365 Business Essentials podržava korisnika?
Office 365 Business Essentials podržava najviše 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih ubrzo imati, pogledajte naše druge opcije za planove.
PrikažiSakrij
Da li će Office 365 Business Essentials raditi sa mojom kopijom sistema Office?
Office 365 Business Essentials najbolje radi sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2010 i Office 2011 for Mac. Office 365 radi sa pomalo ograničenom funkcionalnošću sa sistemom Office 2007. Nije vam potrebna verzija sistema Office za računare da biste koristili Office 365 Business Essentials. Međutim, imaćete mnogo bogatije iskustvo i moći ćete da radite van mreže ako povežete verziju sistema Office za računare sa Office 365 uslugama.
PrikažiSakrij
Koje oblike plaćanja mogu da koristim?
Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice.
PrikažiSakrij
Koje opcije plaćanja su dostupne? Mogu li da plaćam mesečno ili godišnje?

Za Office 365 Business Essentials možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.

  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Prijavljujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.
PrikažiSakrij
Mogu li da otkažem pretplatu u bilo kom trenutku?
U bilo kom trenutku možete da otkažete pretplatu. Office 365 Business Essentials pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobijaju refundaciju ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte čitav Microsoft ugovor o pretplati na mreži.
PrikažiSakrij
Šta se dešava sa mojim podacima ako otkažem pretplatu?
Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.
PrikažiSakrij
Mogu li da se prebacim na druge Office 365 planove?
Da. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite na plan Office 365 Enterprise.
U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije kako biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se prebace ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.
NAPOMENA: Kada vršite nadogradnju naloga, ime domena se prenosi na novi nalog, bez obzira na to da li prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.
PrikažiSakrij
Mogu li da mešam i uklapam različite Office 365 planove?
Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi imaju ograničenje od 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 Business Premium mesta, 300 Business Essentials mesta i 500 Enterprise E3 mesta na jednom zakupcu.
PrikažiSakrij
Šta ako već posedujem ime domena?
Ime domena koji posedujete možete dodati u Office 365 da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.
PrikažiSakrij
Biće mi potrebna dodatna pomoć pri podešavanju usluge Office 365. Ko može da mi pomogne?
Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.
PrikažiSakrij
Šta je to oblak?
„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostovano), umesto da se nalazi na serveru koji vi održavate i koji se nalazi u vašoj kući ili preduzeću (lokalno). Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-pošte zasnovane na oblaku do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Pošto se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete joj pristupiti sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, PC ili Mac računara, laptopa, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom.
PrikažiSakrij
Šta se desilo sa Office 365 Small Business planom?
Office 365 Small Business je preimenovan u Office 365 Business Essentials. Office 365 Business Essentials obuhvata sve funkcije plana Office 365 Small Business, kao i dodatke i poboljšanja. Na primer, Active Directory je dodat u Office 365 Business Essentials, a maksimalni broj korisnika je povećan sa 25 na 300.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false||680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#52e80657-cc7c-9a89-d9bd-73c9c89424ba|pmg-float-right|680"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"}]}