Office 365 Business Premium

Povećajte uticaj i proširite domet uz Office koji koristi tehnologiju oblaka – alatke koje svako preduzeće danas mora da ima.

Office 365 Business Premium sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

{O365BizPremAnn|price}

korisnik/mesečno

godišnja obaveza

{O365BizPremMonth|price}

korisnik/mesečno

mesečna obaveza

U cenu nije uracunat porez.

Office na više uređaja

Uvek radite sa najnovijim verzijama poznatih Office aplikacija, bez obzira na to koji uređaj koristite – PC /Mac, tablet ili telefon.

Pojednostavite zajednički rad

Skladištite, sinhronizujte i delite datoteke na mreži kako bi uvek bile ažurne. Pored toga, možete da uređujete dokumente sa drugima u realnom vremenu.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Pomoću detaljnih uputstava možete lako da podesite korisnike i počnete brzo da koristite usluge. Office 365 se brine o IT-u umesto vas.

Office 365 Business Premium obuhvata:

Poznate Office alatke

Paket Office Ikona opisa alatke

Sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

Uvek radite sa najnovijim verzijama sledećih programa:

WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posao
  • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u brend i odgovaraju klijentima.
Office na računarima, tabletima i telefonima

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u iskustvu potpuno instaliranog sistema Office na PC, Mac, Windows tablet računarima uređajima i Android ™ tablet računarima i većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona.  Saznajte više

Plus ove usluge na mreži

E-pošta i kalendari

E-pošta i kalendari

Koristite e-poštu poslovne klase putem bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili iz veb pregledača pomoću programa Outlook Web App. Dobićete poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i moći ćete da šaljete priloge veličine do 150 MB. Saznajte više

Konferencije na mreži

Konferencije na mreži

Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video pomoću deljenja ekrana jednim klikom i HD video konferencije. Saznajte više

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje
Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje Ikona opisa alatke

Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih i video poziva i obavestite druge o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima. Saznajte više

Korporativna društvena mreža

Korporativna društvena mreža

Yammer softver za saradnju i poslovne aplikacije omogućava zaposlenima da se povežu sa pravim osobama, dele informacije sa više timova i da se organizuju na projektima radi bržeg napredovanja. Saznajte više

Office Online

Office Online

Pravite i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača. Saznajte više

Profesionalno digitalno pripovedanje

Profesionalno digitalno pripovedanje

Pomoću aplikacije Sway, nove u usluzi Office 365, možete lako praviti zanimljive, interaktivne izveštaje zasnovane na vebu, prezentacije, biltene, obuke i drugo – direktno na telefonu, tabletu ili u pregledaču. Sway platna se lako dele i izgledaju odlično na svakom ekranu. Saznajte više

Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business pruža 1 TB prostora za skladištenje za svakog korisnika za pristup dokumentima sa gotovo bilo kog mesta. Delite datoteke sa drugima unutar organizacije i izvan nje, kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku i jednostavno sinhronizujte datoteke sa PC/Mac računarima i uređajima. Saznajte više

Lokacije tima

Lokacije tima

Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje uz 10 GB osnovnog prostora za skladištenje, kao i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku. Saznajte više

Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražite i otkrijte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više

U sve Office 365 planove za preduzeća uključeni su:

Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.

Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju bezbednost korisničkih podataka. Saznajte više

Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više

Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njime u preduzeću, bez IT stručnosti. Korisnike možete dodati i ukloniti za nekoliko minuta.
Ažurnost

Ažurnost

Nema potrebe da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Više detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Office 365 Business Premium podržava maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih ubrzo imati, pogledajte naše druge opcije za planove.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikaz, a broj porudžbine (PO) biće uključen u fakturu, ako ste ga uneli prilikom kupovine pretplate.

Možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze za Office 365 Business.

  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Office 365 Business pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobija se refundacija ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte čitav Ugovor o pretplati na usluge Microsoft Online.

Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365, možete preuzeti podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre nego što otkažete. Kad otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Možete. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, možete da nadogradite Office 365 Business plan na Office 365 Enterprise plan.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadograđujete nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi imaju ograničenje od 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 mesta Business Premium, 300 mesta Business Essentials i 500 mesta Enterprise E3 na jednom zakupcu.

Ime domena koji posedujete možete dodati u Office 365 da biste napravili e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i programerska preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za poslovanje. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

Pristup internetu je neophodan za instalaciju i aktivaciju svih Office 365 planova, kao i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je takođe neophodna za pristup Office 365 uslugama u oblaku namenjenim za poboljšanje produktivnosti, uključujući e-poštu, konferencije, upravljanje IT infrastrukturom i druge usluge. Mnogi Office 365 planovi takođe uključuju verziju za stone računare sistema Office, na primer, Office 365 Business, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za stone računare jeste to što možete raditi van mreže i biti sigurni da će se sav vaš rad automatski sinhronizovati sledeći put kada se povežete na internet tako da nikada nećete morati da brinete o ažurnosti dokumenata. Vaša verzija sistema Office za stone računare automatski se ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Uporedite Office 365 planove.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan organizacije. Kada koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365 skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta sa stonog računara, PC ili Mac računara, prenosnog računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Office 365 Small Business je preimenovan u Office 365 Business Essentials. Office 365 Business Essentials obuhvata sve funkcije plana Office 365 Small Business, kao i dodatke i poboljšanja. Na primer, Active Directory je dodat u Office 365 Business Essentials, a maksimalan broj korisnika je povećan sa 25 na 300.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.