Odaberite zemlju/region za naplatu:
{"pmgControls":[ {"functionName":"DynamicMarket","params":"commercial|.pmgDynaMarket|#pmgSKUChooserCntry|off|PMGSKUMarketCk"}]}
  • Office 365

  • Business Premium

Povećajte uticaj i proširite opseg uz Office koji koristi tehnologiju oblaka – alatke koje su danas neophodne za preduzeće.
{O365BizPremAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizPremMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza
Muškarac i žena stoje u kancelariji i koriste Office 365 Business Premium.
  • Office 365

  • Business Premium

Povećajte uticaj i proširite opseg uz Office koji koristi tehnologiju oblaka – alatke koje su danas neophodne za preduzeće.
{O365BizPremAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizPremMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza

Office 365 Business Premium

Povećajte uticaj i proširite opseg uz Office koji koristi tehnologiju oblaka – alatke koje su danas neophodne za preduzeće.
{O365BizPremAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizPremMonth|price}
korisnik/mesec
mesečna obaveza
Muškarac i žena stoje u kancelariji i koriste Office 365 Business Premium.

Office na više uređaja

Uvek koristite najnovije verzije poznatih Office aplikacija, bez obzira na to koji uređaj koristite – računar/Mac, tablet ili telefon.

Pojednostavnite način na koji zajedno radite

Skladištite, sinhronizujte i delite datoteke na mreži kako bi uvek bile ažurne. Pored toga, možete da uređujete dokumente sa drugima u realnom vremenu.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Pomoću uputstava korak po korak, možete lako da podesite korisnike i brzo da počnete sa korišćenjem usluga. Office 365 brine se za IT umesto vas.

Office 365 Business Premium obuhvata:

Poznate Office alatke

Office paket

Uvek imajte najnovije verzije sledećih programa:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posao
  • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Jednostavno oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u vaš brend i vaše klijente.

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows i Android) i 5 telefona. Saznajte više
Plus ove usluge na mreži
E-pošta

E-pošta i kalendari

Koristite e-poštu poslovne klase preko bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili sa veb pregledača koristeći Outlook Web App. Iskoristite prijemno sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 25 MB. Saznajte više
Konferencije na mreži

Konferencije na mreži

Hostujte sastanke na mreži uz zvuk i video koristeći deljenje ekrana jednim klikom i HD video konferencije. Saznaje više
Skype

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih poziva i video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima. Saznajte više
Yammer

Korporativna društvena mreža

Yammer softver za saradnju i poslovne aplikacije omogućavaju zaposlenima da se povežu sa pravim osobama, dele informacije sa više timova i organizuju na projektima radi bržeg napredovanja. Saznajte više
Deljenje datoteka

Jednostavno skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business pruža 1 TB prostora za skladištenje za svakog korisnika za pristup dokumentima sa gotovo bilo kog mesta. Delite datoteke sa drugima u organizaciji i izvan nje, kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku i jednostavno sinhronizujte datoteke sa PC/Mac računarima i uređajima. Saznajte više
Lokacije tima

Lokacije tima

Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje uz 10 GB osnovnog prostora za skladištenje, kao i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku. Saznajte više
Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražujte i otkrivajte sadržaj u sistemu Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.
Bezbednost

Bezbednost

Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njim u organizaciji, bez IT stručnosti. Korisnike možete dodati i ukloniti u nekoliko minuta.
Ažurnost

Ažurnost

Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija pomoću usluge Active Directory.
Podrška

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Više detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Koliko korisnika podržava Office 365 Business Premium?
Office 365 Business Premium podržava najviše 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte naše druge opcije planova.
PrikažiSakrij
Koje oblike plaćanja mogu da koristim?
Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i, u zavisnosti od usluga koje ste odabrali, plaćate mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikaz i, ako ste uneli broj porudžbine (PO) kada ste kupovali pretplatu, taj broj će biti uključen u fakturu.
PrikažiSakrij
Koje opcije plaćanja su dostupne? Mogu li da plaćam mesečno ili godišnje?
Možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze za Office 365 Business Premium.
  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate mesec za mesec i možete da otkažete u svakom trenutku.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Prijavljujete se za jednogodišnju pretplatu, ali u trenutku prijave možete da odaberete plaćanje mesec za mesec ili plaćanje čitave godine. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.
PrikažiSakrij
Koristim operativni sistem Windows Vista ili Windows XP. Da li ću imati neka ograničenja?
Office 365 Business Premium podržava operativne sisteme Windows Vista i Windows XP za većinu funkcija koje se zasnivaju na vebu. Međutim, on ne podržava preuzimanje i korišćenje najnovije verzije Office softvera, pa ne možete zameniti Office 2010 za najnoviju verziju. Postojeći Office 2010 ili Office 2007 softver možete povezati sa sistemom Office 365, ali ako vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows XP, ne možete instalirati Office 365 Business Premium softver niti zameniti Office 365 Business Premium softver preuzimanjem sistema Office 2010.
PrikažiSakrij
Mogu li da otkažem pretplatu u bilo kom trenutku?
Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Office 365 Business Premium pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobija se refundacija ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte ceo Microsoft ugovor o pretplati na mreži.
PrikažiSakrij
Šta se dešava sa mojim podacima ako otkažem pretplatu?
Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.
PrikažiSakrij
Mogu li da se prebacim na druge Office 365 planove?
Da. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite na plan Office 365 Enterprise.
U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije kako biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se prebace ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.
NAPOMENA: Kada nadograđujete nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bez obzira na to da li prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.
PrikažiSakrij
Mogu li da mešam i uklapam različite Office 365 planove?
Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi imaju ograničenje od 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 Business Premium mesta, 300 Business Essentials mesta i 500 Enterprise E3 mesta na jednom zakupcu.
PrikažiSakrij
Šta ako već posedujem ime domena?
Ime domena koje posedujete možete dodati u Office 365 da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.
PrikažiSakrij
Biće mi potrebna dodatna pomoć za podešavanje sistema Office 365. Ko može da mi pomogne?
Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.
PrikažiSakrij
Da li je za Office 365 potreban pristup internetu?
Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje svih Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Internet veza je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.
Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za računare jeste da možete raditi van mreže i imate poverenje da će sledeći put kada se povežete na internet sav vaš rad biti automatski sinhronizovan. Tako nikada ne morate brinuti o ažurnosti dokumenata. Vaša verzija sistema Office za računare takođe se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet pa uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Uporedite Office 365 planove.
PrikažiSakrij
Šta je to oblak?
„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vaše organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostovano), umesto da se nalazi na serveru koji vi održavate i koji se nalazi u vašoj kući ili preduzeću (lokalno). Na primer, uz Office 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Pošto se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete joj pristupiti sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, PC ili Mac, laptopa, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom.
PrikažiSakrij
Šta se desilo sa planom Office 365 Small Business Premium? Šta se desilo sa planom Office 365 Midsize Business?
Planovi Office 365 Small Business Premium i Office 365 Midsize Business zamenjeni su novim planom koji se zove „Office 365 Business Premium“. Office 365 Business Premium kombinuje najbolje funkcije i usluge u jednom planu, za najviše 300 korisnika.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false||680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""}, {"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"}, {"functionName":"AddDynaCss","params":"#224798d2-dd49-b3f2-24a5-16991d8a522d|pmg-float-right|680"}, {"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"}, {"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"}]}