Odaberite zemlju/region za naplatu:
{"pmgControls":[ {"functionName":"DynamicMarket","params":"commercial|.pmgDynaMarket|#pmgSKUChooserCntry|off|PMGSKUMarketCk"}]}

Office 365 Business

Radite najbolje što možete uz kompletne, instalirane Office aplikacije na uređajima, kao i uz skladištenje i deljenje datoteka na mreži.
{O365BizAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizMonth|price}
korisnik/fakturisano

Office 365 Business

Radite najbolje što možete uz kompletne, instalirane Office aplikacije na uređajima, kao i uz skladištenje i deljenje datoteka na mreži.
{O365BizAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizMonth|price}
korisnik/fakturisano

Office 365 Business

Radite najbolje što možete uz kompletne, instalirane Office aplikacije na uređajima, kao i uz skladištenje i deljenje datoteka na mreži.
{O365BizAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
{O365BizMonth|price}
korisnik/fakturisano
Office 365 Business: kompletne Office aplikacije na više uređaja, plus skladištenje i deljenje datoteka.
Office 365 Business: kompletne Office aplikacije na više uređaja, plus skladištenje i deljenje datoteka.

Office sa bilo kog mesta

Uz Office 365 Business poznate alatke kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupne su tamo gde vam zatrebaju i kada vam zatrebaju.

Pojednostavljena saradnja

Pošto se datoteke skladište na mreži, možete da ih delite sa svima, čak i da zajednički radite na njima, u realnom vremenu. Ma gde se nalazili.

Uvek ažurne alatke

OneDrive for Business skladišti datoteke na mreži, tako da su uvek sinhronizovane i ažurne. Office aplikacije su takođe uvek najnovije verzije.

Office 365 Business obuhvata:

Poznate Office alatke

Paket Office

Uvek imate najnovije verzije sledećih programa:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisher
  • Zabeležite ideje kako vam to najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Jednostavno oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u vaš brend i klijente.
Office na više uređaja

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i iPad® i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona. Saznajte više
Office Online

Office Online

Kreirajte i uređujte Word, Excel, PowerPoint i OneNote datoteke u veb pregledaču. Koautorstvo u realnom vremenu pojednostavljuje saradnju. Saznajte više
Plus skladištenje i deljenje datoteka
Skladištenje i deljenje datoteke

OneDrive for Business

OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog prostora za skladištenje u oblaku kojem je moguće pristupiti sa bilo kog mesta i koje se sinhronizuje sa PC/Mac računarom za pristup van mreže. Lako delite dokumente sa drugima u organizaciji i izvan nje i kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku.
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.
Bezbednost

Bezbednost

Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njim u organizaciji, bez IT stručnosti. Za nekoliko minuta možete da dodate i uklonite korisnike.
Ažurnost

Ažurnost

Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija pomoću usluge Active Directory.
Podrška

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više
Više detalja
Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Koliko korisnika podržava Office 365 Business?
Office 365 Business podržava najviše 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte naše druge opcije za planove.
PrikažiSakrij
Koje oblike plaćanja mogu da koristim?
Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice.
PrikažiSakrij
Koje opcije plaćanja su dostupne? Mogu li da plaćam mesečno ili godišnje?
Možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze za Office 365 Business.
  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.

  • Plaćanje godišnje obaveze: Prijavljujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

PrikažiSakrij
Mogu li da otkažem pretplatu u bilo kom trenutku?
Uvek možete da otkažete pretplatu. Office 365 Business pretplate dostupne su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze. Za pretplate sa mesečnom obavezom ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju od meseca do meseca mogu da važe neke kazne ako se otkažu rano. Za pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobija se refundacija ako se otkažu pre isteka čitavog perioda trajanja ugovora. Pročitajte ceo Microsoft ugovor o pretplati na mreži.
PrikažiSakrij
Šta se dešava sa mojim podacima ako otkažem pretplatu?
Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.
PrikažiSakrij
Šta ako već posedujem ime domena?
Ime domena koje posedujete možete dodati u Office 365 da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.
PrikažiSakrij
Biće mi potrebna dodatna pomoć za podešavanje sistema Office 365. Ko može da mi pomogne?
Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.
PrikažiSakrij
Mogu li da se prebacim na druge Office 365 planove?
Da. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, plan Office 365 Business možete da nadogradite na plan Office 365 Enterprise.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije kako biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se prebace ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadograđujete nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bez obzira na to da li prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.
PrikažiSakrij
Mogu li da mešam i uklapam različite Office 365 planove?
Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi imaju ograničenje od 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 Business Premium mesta, 300 Business Essentials mesta i 500 Enterprise E3 mesta na jednom zakupcu.
PrikažiSakrij
Da li je za Office 365 potreban pristup internetu?
Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje svih Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Internet veza je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za računare jeste da možete raditi van mreže i imati poverenje da će sledeći put kada se povežete na internet sav vaš rad biti automatski sinhronizovan. Tako nikada nećete morati da brinete o ažurnosti svojih dokumenata. Vaša verzija sistema Office za računare takođe se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete na internet tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Uporedite Office 365 planove.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false||680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"}, {"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#835cc233-a17d-123c-4e31-a0bf0183311b|pmg-float-right|680"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"}]}