Office 365 Enterprise E1

Omogućite ljudima da bolje rade pomoću najnovijih usluga za saradnju i ostvarite kontrolu i fleksibilnost u IT sferi koje su vam potrebne za rukovođenje preduzećem.

{O365E1Year|price}

korisnik/mesečno

godišnja obaveza

Osnaživanje timova

Pomozite timovima da postignu više i brže pomoću jednostavnog deljenja datoteka, koautorstva u realnom vremenu i sastanaka na mreži – sa svim tim funkcijama dostupnim sa bilo kog mesta.

Oblikovanje usluga

Obezbedite sebi tačno one usluge koje su vam potrebne. Kombinujte Office 365 sa postojećim investicijama i mešajte i uklapajte usluge za različite korisnike.

Preuzimanje kontrole u IT sektoru

Smanjite opterećenja i probleme IT sektora, a pritom zadržite kontrolu. Pređite u oblak pod svojim uslovima, jednostavno upravljajte i automatizujte zadatke.

Office 365 Enterprise E1 obuhvata:

Usluge na mreži

E-pošta i kalendari

E-pošta i kalendari Ikona opisa alatke

Koristite e-poštu poslovne klase putem bogatog i poznatog Outlook iskustva kojem možete da pristupite sa računara ili iz veb pregledača pomoću programa Outlook Web App. Dobićete poštansko sanduče od 50 GB za svakog korisnika i moći ćete da šaljete priloge veličine do 150 MB. Saznajte više

Sastanci na mreži

Sastanci na mreži

Organizujte sastanke na mreži uz zvuk, HD video i veb konferencije preko interneta. Pridružujte se sastancima jednim dodirom ili klikom na pametnom telefonu, tablet računaru ili računaru po svom izboru. Saznajte više

Emitovanje sastanka

Emitovanje sastanka

Emitujte sastanke organizovane pomoću usluge Skype za posao na internetu za najviše 10.000 osoba, koje mogu da učestvuju pomoću pregledača na skoro svakom uređaju. Opcionalno uključite Bing Pulse da biste anketirali i pratili raspoloženje u realnom vremenu, kao i Yammer da biste omogućili razgovor tokom emitovanja. Saznajte više (na engleskom)

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje Ikona opisa alatke

Povežite se sa drugim korisnicima usluge Skype i Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih i video poziva i obavestite druge o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Saznajte više

Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog prostora za skladištenje u oblaku kom se može pristupiti sa bilo kog mesta i koji se sinhronizuje sa PC/Mac računarom radi pristupa van mreže. Lako delite dokumente sa drugima u organizaciji i izvan nje i kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku. Saznajte više

Lokacije tima

Lokacije tima

Omogućite jednostavan pristup dokumentima i njihovo deljenje sa 10 GB osnovnog prostora za skladištenje i 500 MB prostora za skladištenje po korisniku. Delite uvide putem interaktivnih izveštaja pomoću usluga Excel Services i Visio Services i prikazujte ih u pregledačima na mobilnim uređajima koji podržavaju HTML5. Saznajte više

Korporativna društvena mreža

Korporativna društvena mreža

Yammer softver za saradnju i poslovne aplikacije omogućava zaposlenima da se povežu sa pravim osobama, dele informacije sa više timova i da se organizuju na projektima radi bržeg napredovanja. Saznajte više

Office Online

Office Online

Pravite i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača. Saznajte više

Profesionalno digitalno pripovedanje

Profesionalno digitalno pripovedanje

Pomoću aplikacije Sway, nove u usluzi Office 365, možete lako praviti zanimljive, interaktivne izveštaje zasnovane na vebu, prezentacije, biltene, obuke i drugo – direktno na telefonu, tabletu ili u pregledaču. Sway platna se lako dele i izgledaju odlično na svakom ekranu. Saznajte više

Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražite i otkrijte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje će koristiti tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više

Korporativni video portal

Korporativni video portal

Lako upravljajte video zapisima u organizaciji. Office 365 Video je odredišna lokacija koja celom preduzeću omogućava otpremanje, deljenje, otkrivanje i jednostavnu reprodukciju video zapisa na više uređaja. Saznajte više

Aplikacije za Office i SharePoint

Aplikacije za Office i SharePoint

Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili klijenti funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint da bi veb usluge donele pravo u vaše dokumente i lokacije.

U sve Office 365 planove za preduzeća uključeni su:

Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.
Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju bezbednost korisničkih podataka. Saznajte više
Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Portal administracije pruža detaljne opcije konfigurisanja IT-a za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatskog upravljanja pomoću PowerShell komandi. Za upravljanje uslugama u pokretu možete koristiti aplikaciju administracije.
Ažurnost

Ažurnost

Nema potrebe da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima kroz iskustvo koje IT sektor može da konfiguriše.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
Podrška

Podrška

Non-stop telefonska podrška za sve IT probleme. U slučaju manje hitnih problema, možete da napravite zahteve za uslugom direktno putem portala administracije. Saznajte više

Office 365 usluga za početak korišćenja

Office 365 FastTrack

FastTrack je usluga za početak korišćenja za kvalifikovane Office 365 korisnike. Microsoft stručnjaci za početak korišćenja obezbeđuju ličnu pomoć i osiguravaju spremnost korišćenja usluge u celom preduzeću. Saznajte više (na engleskom)

Ograničena ponuda za usvajanje: Pored funkcije FastTrack, tokom ograničenog vremena kvalifikovani klijenti koji usvoje Office 365 mogu da dobiju dodatnu podršku za usvajanje ili da se njihovom IT partneru nadoknadi podrška za usvajanje. Saznajte više (na engleskom)

Više detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Office 365 Enterprise E1 najbolje funkcioniše sa novim sistemima Office, Office 2013 i Office 2011 za Mac. Prethodne verzije sistema Office, kao što su Office 2010 i Office 2007, možda će raditi sa uslugom Office 365 uz smanjenu funkcionalnost. Ne treba vam verzija sistema Office za računare da biste koristili Enterprise E1. Međutim, imaćete bogatiji doživljaj i moći ćete da radite van mreže ako povežete verziju sistema Office za računare sa Office 365 uslugama.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate i opciju da dobijete fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikaz, a broj porudžbine (PO) biće uključen u fakturu, ako ste ga uneli prilikom kupovine pretplate.

Plaćanje godišnje obaveze je dostupno za Office 365 Enterprise planove. Uz godišnju obavezu upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca čitave godine kada se prijavljujete.

Da, popusti su dostupni za Office 365 korisnike ugovora za preduzeća (obično više od 250 licenci) koji žele da obave kupovinu putem količinskog licenciranja. Microsoft stručnjak vam može pomoći da istražite opcije kupovine za velika preduzeća i da utvrdite šta je najbolje za vas. Saznajte više o količinskom licenciranju. Pronađite Microsoft stručnjaka.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom, kao što je Office 365 Enterprise E1, postoji kazna za otkazivanje pre završetka ugovora. Pročitajte čitav Ugovor o pretplati na usluge Microsoft Online.

Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365, možete preuzeti podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre nego što otkažete. Kad otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Možete. Ako je potrebno da izvršite nadogradnju, nalog možete da prebacite na drugačiji plan. Na primer, možete da nadogradite Office 365 Business plan na Office 365 Enterprise plan.

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za prebacivanje između planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za prebacivanje između planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadograđujete nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Office 365.

Da, možete da mešate i uklapate Office 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi ograničeni su na po 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničen broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 mesta Business Premium, 300 mesta Business Essentials i 500 mesta Enterprise E3 na jednom zakupcu.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i programerska preduzeća koja mogu pomoći da se prebacite na Office 365 ili razvijete prilagođena rešenja za svoje poslovanje. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

Ime domena koji posedujete možete dodati u Office 365 da biste napravili e-adrese zasnovane na domenu. Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenom u Office 365 pretplatama.