Odaberite zemlju/region za naplatu:
{"pmgControls":[ {"functionName":"DynamicMarket","params":"commercial|.pmgDynaMarket|#pmgSKUChooserCntry|off|PMGSKUMarketCk"}]}

Office 365 ProPlus

Vaš Office, kud god da krenete. Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – redovno isporučene.
Office 365 ProPlus sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.
{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza

Office 365 ProPlus

Vaš Office, kud god da krenete. Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – redovno isporučene.
Office 365 ProPlus sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.
{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
Dve žene koje sede jedna pored druge za stolom i koriste Office 365 ProPlus na laptopovima.
Dve žene koje sede jedna pored druge za stolom i koriste Office 365 ProPlus na laptopovima.
Dve žene koje sede jedna pored druge za stolom i koriste Office 365 ProPlus na laptopovima.

Office na više uređaja

Uvek koristite najnovije verzije poznatih Office aplikacija, bez obzira na to koji uređaj koristite – PC /Mac, tablet ili telefon.

Poboljšane alatke za bezbednost i usaglašenost

Preuzmite alatke da biste se lakše uverili da je komunikacija bezbednija i unutar smernica za usaglašenost.

Primena na željeni način

Primenite lokalno sa vlastitim alatkama ili pomoću Office 365 usluge na mreži, i dobijte jednostavniju nadogradnju.

Office 365 ProPlus obuhvata:

Poznate Office alatke

Paket Office

Sada uključuje nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.
Uvek radite sa najnovijim verzijama sledećih programa:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posaoAccess
 • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Otvarajte PDF-ove i uređujte pasuse, liste i tabele kao što to radite u poznatim Word dokumentima.
 • Pratite komentare u Word dokumentima i obeležite ih kao završene pomoću novog dugmeta za odgovaranje.
 • Pretvorite podatke u grafikon ili tabelu u dva ili manje koraka kako biste mogli brže da ih analizirate, a zatim pregledajte sa različitim oblikovanjem.
 • Umetnite Excel unakrsne tabele, Visio dijagrame, fotografije i gotovo svaku drugu vrstu računarske datoteke u OneNote beležnice.
 • Delite PowerPoint prezentaciju preko veba tako što ćete poslati vezu do nje.
 • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u brend i klijente.
Office na računarima, tabletima i telefonima

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows i Android) Disclaimer text i 5 telefona. Saznajte više
Plus ove usluge na mreži
Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog prostora za skladištenje u oblaku kome se može pristupiti sa bilo kog mesta. Lako delite dokumente sa drugima u organizaciji i izvan nje i kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku. Saznajte više
Office Online

Office Online

Pravite i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz pregledača. Saznajte više
Profesionalno digitalno pripovedanje

Profesionalno digitalno pripovedanje

Pomoću aplikacije Sway, nove u usluzi Office 365, možete lako praviti zanimljive, interaktivne izveštaje zasnovane na vebu, prezentacije, biltene, programe obuke i drugo – direktno na telefonu, tabletu ili u pregledaču. Sway platna se lako dele i izgledaju odlično na svakom ekranu. Saznajte više
Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel

Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel

Uradite više pomoću alatke sa kojom već znate da radite: Excel. Otkrivajte podatke i povezujte se sa njima pomoću programskog dodatka Power Query, modelirajte i analizirajte ove podatke pomoću programskog dodatka Power Pivot i vizuelizujte uvide u interaktivne izveštaje i mape pomoću usluga Power View i Power Map. Saznajte više
Power BI za Office 365 je zasebna usluga koja omogućava da lako podesite galeriju na internetu za Excel izveštaje tako da svi u vašoj organizaciji mogu da pristupe izveštajima, dele uvide o podacima i sarađuju sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju. Saznajte više
U sve Office 365 planove za preduzeća uključeni su:
Pouzdanost

Pouzdanost

Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).
Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i nadgledanjem aktiviranim unapred omogućavaju održavanje korisničkih podataka bezbednim. Saznajte više
Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njime u preduzeću, bez IT stručnosti. Korisnike možete dodati i ukloniti za nekoliko minuta.
Ažurnost

Ažurnost

Nema potrebe da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Office 365 FastTrack

FastTrack je usluga za početak korišćenja za kvalifikovane Office 365 korisnike. Microsoft stručnjaci za početak korišćenja obezbeđuju ličnu pomoć i osiguravaju spremnost korišćenja usluge u celom preduzeću. Saznajte više (samo na engl.)
Ograničena ponuda za usvajanje: Pored funkcije FastTrack, tokom ograničenog vremena kvalifikovani klijenti koji usvoje Office 365 mogu da dobiju dodatnu podršku za usvajanje ili da se njihovom IT partneru nadoknadi podrška za usvajanje. Saznajte više (samo na engl.)
Više detalja
Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pregledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Šta je to Office 365 Pro Plus?
Office 365 ProPlus je jedan od planova za pretplatu na uslugu u novom sistemu Office. To je softver za produktivnost (uključujući Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access, Skype za posao) koji se instalira na stoni ili prenosni računar. Office 365 ProPlus je usluga zasnovana na korisnicima koja omogućava rad sa sistemom Office na čak 5 PC ili Mac računara i mobilnim uređajima. Tradicionalne Office instalacije bile su vezane za računare na kojima su instalirane. Office 365 ProPlus omogućava fleksibilne nove opcije primene koje IT i/ili pojedinačni korisnici mogu da biraju prilikom instalacije sistema Office.
PrikažiSakrij
Koja je razlika između sistema Office 365 ProPlus i Office Professional Plus 2016?
Office Professional Plus 2016 i Office 365 ProPlus pružaju isto iskustvo u radu s aplikacijama. Međutim, Office Professional Plus 2016 je tradicionalna Office instalacija vezana za računar na kojem je instalirana i dostupna samo kroz količinsko licenciranje. Office 365 ProPlus je usluga zasnovana na korisnicima i zato je dostupna kao pretplata.
PrikažiSakrij
Zašto bih odabrao Office 365 ProPlus a ne Office Professional Plus 2016?
Office 365 ProPlus nudi nekoliko prednosti u poređenju sa sistemom Office Professional Plus 2016.

 • Office Professional Plus 2016 koristi instalaciju zasnovanu na sistemu Windows Installer Package (MSI). Office 365 ProPlus koristi instalaciju „Klikni i pokreni“ i upravljanje ažuriranjem softvera. Koristeći „Klikni i pokreni“ možete:
  • Imati Office na raspolaganju i spreman za upotrebu za kratko vreme – često za manje od dva minuta.
  • Pokretati postojeće Office 2013, Office 2010, Office 2007 i Office 2003 aplikacije dok instalirate novi Office, kako ne biste morali da prekidate korisnike dok rade.
  • Preuzmte nove funkcije i ispravke češće, uz dovoljno vremena za testiranje i proveru valjanosti izdanja pre nego što ih u potpunosti primenite.
  • Isporučujete ispravke korisnicima bez prekida. Ispravke se keširaju u pozadini i kada korisnik sledeći put zatvori i ponovo otvori Office aplikaciju, ona će biti ažurirana.
 • Office Professional Plus 2016 je povezan sa hardverom ili uređajem na kojem je instaliran. Office 365 ProPlus je povezan sa korisnikom, što nudi sledeće prednosti:
  • Korisnici mogu da instaliraju Office na najviše pet PC ili Mac računara istovremeno i imaće pristup mobilnim Office iskustvima na pametnim telefonima, tabletima i drugim urađajima koje koriste.
  • Organizacija takođe može imati fleksibilnost u tretiranju sistema Office kao operativnog troška umesto kao softverske imovine.
  • Ako implementirate strategiju korišćenja sopstvenog uređaja (BYOD), Office 365 ProPlus omogućava da deaktivirate Office na uređajima u vlasništvu korisnika kad napuste organizaciju ili ako su uređaji ugroženi.

Office 365 ProPlus pruža sva odlična iskustva u radu sa Office aplikacijama koja očekujete, uz dodatnu fleksibilnost za moderne korisnike i IT potrebe.
PrikažiSakrij
Da li mi je potrebna internet veza da bih koristio Office 365 ProPlus?
Office 365 ProPlus je dizajniran da se pokreće lokalno na računarima, pa trajna internet veza nije potrebna. IT administratori takođe mogu da primene Office i ispravke za Office softver koristeći alatke i infrastrukturu za distribuciju softvera u tradicionalnijim okruženjima privatnog oblaka. Pošto se Office 365 ProPlus izvodi iz aktivnog korisničkog naloga, Office aplikacije za stone računare svakodnevno proveravaju status korisničkog naloga putem interneta. To organizaciji omogućava da ukine Office na uređajima u vlasništvu korisnika ako napuste organizaciju. Office 365 ProPlus može se lako podesiti da koristi infrastrukturu za e-poštu, saradnju i usluge direktorijuma, ako vam više odgovara da tim uslugama upravljate lokalno.
PrikažiSakrij
Imam li kontrolu nad ažuriranjima softvera ako koristim Office 365 ProPlus?
Imate. Office 365 ProPlus možete podesiti tako da primenjuje samo ažuriranja softvera koja ste testirali i proverili. Ažuriranjima softvera možete da upravljate potpuno unutar kuće, korišćenjem poznatih alatki za distribuciju softvera ili upućivanjem sistema Office 365 ProPlus da proverava postoje li ažuriranja u resursima deljenih datoteka ili na URL adresama.
PrikažiSakrij
Šta znači „godišnja obaveza“?
Godišnja obaveza se odnosi na dužinu trajanja ugovora o usluzi. Kad kupite Office 365 ProPlus, to je godišnja obaveza, ali možete odabrati da plaćate mesec za mesec ili platite iznos za celu godinu u trenutku kad se prijavljujete.
PrikažiSakrij
Mogu li da otkažem pretplatu u bilo kom trenutku?
Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom, kao što je Office 365 ProPlus, postoji kazna za otkazivanje pre završetka ugovora. Pročitajte čitav Ugovor o pretplati na usluge Microsoft Online.
PrikažiSakrij
Šta se dešava sa mojim podacima ako otkažem pretplatu?
Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365, možete preuzeti podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre nego što otkažete. Nakon što otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.

Povezani proizvodi

Čovek stoji i koristi Office 365 Business Premium na laptopu.

Office 365 Business Premium

Za preduzeća kojima je pored usluga u oblaku potrebna i najnovija verzija sistema Office za računare
Šest zaposlenih u kancelariji koristi Office 365 Enterprise E1 na stonim računarima.

Office 365 Enterprise E1

Za preduzeća kojima je potrebna naprednija IT funkcionalnost
Tri muškarca u sobi za konferencije koriste Office 365 Enterprise E3 na laptop računarima.

Office 365 Enterprise E3

Za preduzeća kojima su potrebne naprednije mogućnosti poslovnog obaveštavanja, e-pošte i glasa
            
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false|680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#2ba2dbb0-e686-98ff-2d21-8700f1a38d79|pmg-float-right|680"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target2"}]}