Odaberite zemlju/region za naplatu:
{"pmgControls":[ {"functionName":"DynamicMarket","params":"commercial|.pmgDynaMarket|#pmgSKUChooserCntry|off|PMGSKUMarketCk"}]}

Office 365 ProPlus

Vaš Office, ma gde se nalazili Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – brza isporuka, sa jednostavnijom nadogradnjom.

{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza

Office 365 ProPlus

Vaš Office trenutno, ma gde se nalazili. Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – moćne, fleksibilne, sa brzom isporukom i jednostavnijom nadogradnjom.
{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza

Office 365 ProPlus

Vaš Office trenutno, ma gde se nalazili. Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – moćne, fleksibilne, sa brzom isporukom i jednostavnijom nadogradnjom.
{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
Muškarac i žena stoje pored crtaćeg stola i koriste Office 365 ProPlus na tabletu.
Muškarac i žena stoje pored crtaćeg stola i koriste Office 365 ProPlus na tabletu.

Office na više uređaja

Uvek koristite najnovije verzije poznatih Office aplikacija, bez obzira na to koji uređaj koristite – računar/Mac, tablet ili telefon.

Poboljšane alatke za bezbednost i usaglašenost

Preuzmite alatke da biste se lakše uverili da je komunikacija bezbednija i u okviru smernica za usaglašenost.

Primena na željeni način

Primenite lokalno sa vlastitim alatkama ili pomoću Office 365 usluge na mreži, i dobijte jednostavniju nadogradnju.

Office 365 ProPlus obuhvata:

Office paket

Uvek imajte najnovije verzije sledećih programa:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posaoAccess
 • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Otvarajte PDF-ove i uređujte pasuse, liste i tabele kao što to radite u poznatim Word dokumentima.
 • Pratite komentare u Word dokumentima i obeležite ih kao završene pomoću novog dugmeta za odgovaranje.
 • Pretvorite podatke u grafikon ili tabelu u dva ili manje koraka kako biste mogli brže da ih analizirate, a zatim pregledajte sa različitim oblikovanjem.
 • Umetnite Excel unakrsne tabele, Visio dijagrame, fotografije i gotovo svaku drugu vrstu računarske datoteke u OneNote beležnice.
 • Delite PowerPoint prezentaciju preko veba tako što ćete poslati vezu do nje.
 • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u brend i odgovaraju klijentima.
Office na više uređaja

Office na računarima, tabletima i telefonima

Uživajte u kompletnom, instaliranom Office iskustvu na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima i iPad® i Android™ tablet računarima, kao i na većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 računara ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona. Saznajte više

Office Online

Kreirajte i uređujte Word, Excel, PowerPoint i OneNote datoteke u veb pregledaču. Koautorstvo u realnom vremenu pojednostavljuje saradnju.
Deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

Usluga OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog prostora za skladištenje u oblaku kojem je moguće pristupiti sa bilo kog mesta. Lako delite dokumente sa drugima u organizaciji i izvan nje i kontrolišite ko može da vidi i uređuje svaku datoteku. Saznajte više
Samouslužni BI

Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel

Uradite više sa alatkom koju već poznajete: Excel. Otkrivajte podatke i povezujte se sa njima pomoću programskog dodatka Power Query, modelirajte i analizirajte ove podatke pomoću programskog dodatka Power Pivot i vizuelizujte uvide u interaktivne izveštaje i mape pomoću usluga Power View i Power Map. Saznajte više
Power BI za Office 365 je zasebna usluga koja vam omogućava da lako podesite galeriju na internetu za Excel izveštaje tako da svi u vašoj organizaciji mogu da pristupe izveštajima, dele uvide o podacima i sarađuju sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju. Saznajte više
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost

Pouzdanost

Rešite se briga znajući da su usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) koji garantuje 99,9% vremena rada.

Bezbednost

Vaši podaci su vaši. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više
Administracija

Administracija

Primenjujte Office 365 i upravljajte njim u organizaciji, bez IT stručnosti. Korisnike možete dodati i ukloniti u nekoliko minuta.
Ažurnost

Ažurnost

Nije potrebno da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima.
Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija pomoću usluge Active Directory.

Podrška

Microsoft podrška pruža odgovore preko telefona i na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brzo rešavanje problema. Saznajte više

Office 365 FastTrack

FastTrack je dodatna usluga za početak korišćenja uključena za kvalifikovane Office 365 klijente. Microsoft stručnjaci za početak korišćenja pružaju ličnu pomoć i osiguravaju da usluga bude spremna za korišćenje u celom preduzeću. Saznajte više


Ponuda za osvajanje ograničenog trajanja: Pored funkcije FastTrack, tokom ograničenog vremena (od 1. septembra 2014. do 30. juna 2015.) kvalifikovani klijenti koji usvoje Office 365 mogu da dobiju dodatnu podršku za usvajanje ili da se njihovom IT partneru nadoknadi podrška za usvajanje. Saznajte više

Više detalja
Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Šta je to Office 365 Pro Plus?
Office 365 Pro Plus je jedan od planova usluge pretplate u novom sistemu Office. To je softver za produktivnost (uključujući Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Skype za posao) koji se instalira na stoni računar ili laptop. Office 365 ProPlus je usluga zasnovana na korisniku koja omogućava osobama da pristupe Office iskustvima na najviše 5 PC ili Mac računara kao i na mobilnim uređajima. Tradicionalne Office instalacije vezane su za računare na koje su instalirane. Office 365 ProPlus omogućava fleksibilne nove opcije primene među kojima IT i/ili pojedinačni korisnici mogu da biraju da bi instalirali Office.
PrikažiSakrij
Koja je razlika između sistema Office 365 ProPlus i Office Professional Plus 2013?
Office Professional Plus 2013 i Office 365 ProPlus pružaju isto iskustvo aplikacija. Međutim, Office Professional Plus 2013 je tradicionalna Office instalacija vezana za računar na koji je instalirana i dostupna je samo kroz količinsko licenciranje. Usluga zasnovana na korisniku, Office 365 ProPlus je dostupna kao pretplata.
PrikažiSakrij
Zašto bih odabrao Office 365 ProPlus a ne Office Professional Plus 2013?
Office 365 ProPlus nudi nekoliko prednosti u poređenju sa sistemom Office Professional Plus 2013.

 • Office Professional Plus 2013 koristi instalaciju zasnovanu na sistemu Windows Installer Package (MSI). Office 365 ProPlus koristi instalaciju „klikni i pokreni“ i upravljanje nadogradnjama softvera. Koristeći „klikni i pokreni“ možete:
  • Imati na raspolaganju Office spreman za upotrebu za kratko vreme – često za manje od dva minuta.
  • Pokrenuti postojeće Office 2010, Office 2007 i Office 2003 aplikacije dok instalirate novi Office, kako ne biste morali da prekidate korisnike dok rade.
  • Zadržati starije verzije sistema Office jedne pored drugih na PC računaru kako biste smanjili potencijalne rizike vezane za kompatibilnost datoteke ili programskog dodatka.
  • Dobijati ispravke isporučene korisncima bez prekida. Ispravke se keširaju u pozadini i kada korisnik sledeći put zatvori i ponovo otvori Office aplikaciju, ona će biti ažurirana.
 • Office Professional Plus 2013 je povezan sa hardverom ili uređajem na koji je instaliran. Office 365 ProPlus je povezan sa korisnikom što daje ove prednosti:
  • Korisnici mogu da instaliraju Office na najviše pet PC ili Mac računara istovremeno i imaće pristup mobilnom Office iskustvima na pametnim telefonima, tabletima i drugim urađajima koje koriste.
  • Organizacija takođe može imati fleksibilnost u tretiranju sistema Office kao operativnog troška umesto kao softverske imovine.
  • Ako implementirate strategiju korišćenja sopstvenog uređaja (BYOD), Office 365 ProPlus omogućava da deaktivirate Office na uređajima u vlasništvu korisnika kad napuste organizaciju ili ako su uređaji ugroženi.

Office 365 ProPlus uključuje sva odlična iskustva Office aplikacija koja očekujete, uz dodatnu fleksibilnost za moderne korisnike i IT potrebe.
PrikažiSakrij
Da li mi je potrebna internet veza da bih koristio Office 365 ProPlus?
Office 365 ProPlus je dizajniran da se izvršava lokalno na računarima, pa trajna internet veza nije potrebna. IT administratori takođe mogu da primene Office i ažuriranja Office softvera korišćenjem alatki za distribuciju softvera i infrastrukture i tradicionalnijim okruženjima privatnog oblaka. Pošto je Office 365 ProPlus izveden iz aktivnog korisničkog naloga, Office aplikacije radne površine obavljaju dnevne provere statusa korisničkog naloga koristeći internet. To organizaciji omogućava da povuče Office sa uređaja u vlasništvu korisnika ako korisnik napusti organizaciju. Office 365 ProPlus se može lako konfigurisati da koristi vašu e-poštu, saradnju i infrastrukturu usluga imenika, ako vam više odgovara da tim uslugama upravljate lokalno.
PrikažiSakrij
Imam li kontrolu nad ažuriranjima softvera ako koristim Office 365 ProPlus?
Da, možete da konfigurišete Office 365 ProPlus tako da primenjuje samo ažuriranja softvera koja ste testirali i čiju ste valjanost proverili. Ažuriranjima softvera možete da upravljate potpuno unutar kuće, korišćenjem poznatih alatki za distribuciju softvera ili upućivanjem sistema Office 365 ProPlus da proverava postoje li ažuriranja u resursima deljenih datoteka ili URL adresama.
PrikažiSakrij
Šta znači „godišnja obaveza“?
Godišnja obaveza odnosi se na period tokom kojeg traje ugovor o usluzi. Kad kupite Office 365 ProPlus, to je godišnja obaveza, ali možete odabrati da plaćate mesec za mesec ili platite iznos za celu godinu u trenutku kad se prijavljujete.
PrikažiSakrij
Mogu li da otkažem pretplatu u bilo kom trenutku?
Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Za pretplate sa godišnjom obavezom, kao što je Office 365 ProPlus, postoji kazna za otkazivanje pre završetka ugovora. Pročitajte ceo Microsoft ugovor o pretplati na mreži.
PrikažiSakrij
Šta se dešava sa mojim podacima ako otkažem pretplatu?
Vaši podaci su vaši. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete preuzeti podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugu lokaciju. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja pretplate. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću tokom 90 dana.
Povezani proizvodi
Čovek stoji i koristi Office 365 Business Premium na laptopu.
Office 365 Business Premium
Za preduzeća kojima je pored usluga u oblaku potrebna i najnovija verzija sistema Office za računare
Šest zaposlenih u kancelariji koristi Office 365 Enterprise E1 na stonim računarima.
Office 365 Enterprise E1
Za preduzeća kojima je potrebna naprednija IT funkcionalnost
Tri muškarca u sobi za konferencije koriste Office 365 Enterprise E3 na laptopovima.
Office 365 Enterprise E3
Za preduzeća kojima su potrebne naprednije mogućnosti poslovnog obaveštavanja, e-pošte i glasa
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

{"pmgControls": [{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"}, {"functionName":"PinnedNav","params":"#pmgPDN|#pmgPinnedNavStart|top|.pmg-pinned-nav-highlighted|false|680|.pmg-pinned-end-point"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"AddDynaCss","params":"#planattr|pmg-pos-abs|680"},

{"functionName":"AddDynaCss","params":"#2ba2dbb0-e686-98ff-2d21-8700f1a38d79|pmg-float-right|680"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame1|.pmgJS-target1"},

{"functionName":"AutoMiddle","params":".pmgJS-frame2|.pmgJS-target2"}]}