Exchange Online

Radite pametnije sa bilo kog mesta pomoću hostovane e-pošte za preduzeća.

{EXOp1buy|price}

po korisniku/mesečno

(Exchange Online plan 1)

U cenu nije uracunat porez.

Odaberite plan koji zadovoljava vaše potrebe.

Uporedite planove
Krupni plan e-poruke sa savetom u vezi sa smernicama za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Bezbednost i pouzdanost

Exchange Online vam pomaže da zaštitite informacije pomoću naprednih mogućnosti. Filtriranje protiv malvera i bezvredne pošte štiti poštanske sandučiće. Mogućnosti sprečavanja gubitka podataka služe da korisnici ne pošalju greškom osetljive informacije neovlašćenim osobama. Globalno redundantni serveri, prvorazredne mogućnosti oporavka od katastrofe i tim stručnjaka za bezbednost koji neprestano nadgleda Exchange Online, štite vaše podatke. A sa garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržanim ugovorom o nivou usluga, možete računati na to da će e-pošta uvek raditi normalno.

Krupni plan stranice „Pregled rezultata“ za pretragu u sistemu Exchange Online.

Zadržavanje kontrole

Zadržite kontrolu nad okruženjem dok koristite prednost hostovanja e-pošte na serverima korporacije Microsoft. Efikasno upravljajte organizacijom kroz Exchange centar administracije, jednostavan interfejs zasnovan na vebu. Koristite e-otkrivanje na podacima sistema Exchange i SharePoint i usluge Skype za posao iz jednog interfejsa, preko centra za e-otkrivanje. Opis alatke sa informacijama o dostupnosti izvršavanja e-otkrivanja iz centra za e-otkrivanje Pomoću smernica za mobilne uređaje možete praviti liste odobrenih mobilnih uređaja, nametnuti zaključavanje PIN kodom i uklanjati poverljive podatke preduzeća sa izgubljenih telefona. Telefonska podrška na IT nivou dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana sedmično.
Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook Web App.

Lako za korišćenje i održavanje

Lakše je nego ikada pružiti korisnicima poslovnu e-poštu koja im je potrebna da ostanu produktivni. Automatskim krpljenjem eliminišu se vreme i trud neophodni za održavanje sistema. Stavite korisnicima na raspolaganje dodatnu arhivu kako bi sve važne podatke mogli da drže na jednom mestu. Omogućite im i pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima na bilo kom mestu, u svim glavnim pregledačima i različitim uređajima. Zahvaljujući integraciji sa programom Outlook, korisnici će uživati u obogaćenom, poznatom iskustvu rada sa e-poštom uz vanmrežni pristup.

Office 365 ulazna migracija

Microsoft FastTrack za Office 365

Microsoft FastTrack za Office 365 naša je usluga za uspešno delovanje klijenata dizajnirana da vam pomogne da pređete na Office 365, lako i sa samopouzdanjem, te da brže realizujete poslovnu vrednost.

Otkrivajte mogućnosti, planirajte uspešne primene i omogućavajte nove korisnike i sposobnosti u skladu sa svojim potrebama. Pristupajte najboljim praksama, alatkama, resursima i stručnjacima koji su tu da bi osigurali da vaše iskustvo pri radu sa uslugom Office 365 bude uspešno.

FastTrack resursi i usluge uključeni su uz Office 365 za klijente sa najmanje 50 licenci. Saznajte više (na engleskom)

Resursi

Pratite blogove

Budite u toku sa najnovijim vestima.

Čitajte Exchange blog (na engleskom)

Čitajte Office blog (na engleskom)

Priče klijenata

Saznajte kako druge organizacije koriste Exchange.

Pogledajte studije slučaja