Exchange

Najpopularnije funkcije sistema Exchange

Povećajte produktivnost korisnika i održite organizaciju bezbednom dok zadržavate neophodnu kontrolu.
Krupni plan stranice u Exchange centru administracije na kojoj upravljate sistemom e-pošte.

Zadržite kontrolu

Exchange omogućava da skrojite rešenje zasnovano na vašim jedinstvenim potrebama i obezbeđuje da komunikacija uvek bude dostupna, a da pritom zadržite kontrolu. Premestite se u oblak preko noći, primenite lokalno ili upravljajte hibridnom primenom sa poštanskim sandučićima koji se nalaze i na mreži i lokalno. Upravljajte efektnim mogućnostima, uključujući sprečavanje gubitka podataka i Office 365 grupe iz Exchange centra administracije koji se lako koristi i zasnovan je na vebu. Pristup zasnovan na ulogama pomaže da efikasno upravljate sistemom Exchange i delegirate zadatke. Pomoću Exchange arhiviranja, velikih poštanskih sandučića i smernica za zadržavanje, korisnici mogu da čuvaju važne podatke na jednom mestu, a vi možete preuzeti kontrolu nad zahtevima za prostorom za skladištenje i usklađenošću.
Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook Web App koji koristi tehnologiju sistema Exchange.

Uradite više na bilo kom uređaju

Exchange pomaže da budete produktivniji tako što olakšava upravljanje sve većim obimom komunikacije na različitim uređajima i efikasniji rad po timovima. Koristeći prijemno poštansko sanduče koje se fokusira na značajne i važne poruke i postavlja pravila koja se uklapaju u vaš način rada, možete obaviti više posla za kraće vreme. Pojednostavite i poboljšajte saradnju pomoću Office 365 grupa , koje povezuju osobe, informacije i alatke neophodne da zajednički obavite više posla. Pomoću prijemnog poštanskog sandučeta grupe, kalendara i razgovora, vaši timovi mogu sami da se organizuju i brinu se o napredovanju posla. Datoteke se lako dele sa grupom pomoću usluge OneDrive for Business – možete istovremeno raditi na dokumentu sa drugim autorima u realnom vremenu, a kada se datoteka ažurira, svim članovima tima automatski stiže obaveštenje o tome. Koristeći Outlook aplikacije za iOS i Android ili Outlook Web App, pristupajte sadržaju, razgovorima, zadacima ili rasporedima sa uređaja.
Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook Web App koji koristi tehnologiju sistema Exchange.
Krupni plan saveta u vezi sa smernicama u e-poruci za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Zaštitite organizaciju

Exchange doprinosi zaštititi poslovne komunikacije i osetljivih informacija tako što pojednostavljuje unutrašnju usaglašenost i usaglašenost sa propisima. Ugrađene odbrane od virusa, bezvredne pošte i phishinga aktivno štite komunikaciju. Funkcije sprečavanja gubitka podataka identifikuju, nadgledaju i štite osetljive podatke primenom dubinske analize sadržaja, a saveti u vezi sa smernicama u programu Outlook informišu korisnike o kršenjima smernica pre slanja osetljivih podataka. Referenti za usaglašenost mogu pokrenuti e-otkrivanje na licu mesta u sistemima Exchange i SharePoint i usluzi Skype za posao iz centra za e-otkrivanje kako bi identifikovali, zadržali i analizirali podatke organizacije. Podaci uvek ostaju na mestu, pa uopšte nećete morati da upravljate zasebnim skladištem podataka.

Resursi

Pratite blogove
Budite u toku sa najnovijim vestima.
Iskustva klijenata
Saznajte na koji način druge organizacije koriste Exchange.
{"pmgControls": [{"functionName":"CustomTooltip","params":""}]}