Exchange

Najpopularnije funkcije sistema Exchange

Povećajte produktivnost korisnika i održite organizaciju bezbednom dok zadržavate neophodnu kontrolu.

Isprobajte ili kupite
Krupni plan stranice u Exchange centru administracije na kojoj upravljate sistemom e-pošte.

Zadržite kontrolu

Exchange omogućava da kreirate rešenje zasnovano na vašim jedinstvenim potrebama i osigurava da komunikacija uvek bude dostupna, a da pritom zadržite kontrolu. Premestite se u oblak preko noći, primenite lokalno ili upravljajte hibridnom primenom sa poštanskim sandučićima koji se nalaze i na mreži i lokalno. Upravljajte moćnim mogućnostima, uključujući sprečavanje gubitka podataka i Office 365 grupe Ikona sa opisom alatke, iz Exchange centra administracije koji se lako koristi i zasnovan je na vebu. Pristup zasnovan na ulogama pomaže da efikasno upravljate sistemom Exchange i delegirate zadatke. Pomoću Exchange arhiviranja, velikih poštanskih sandučića i smernica za zadržavanje, korisnici mogu da čuvaju važne podatke na jednom mestu, a vi možete preuzeti kontrolu nad zahtevima za prostorom za skladištenje i usaglašenošću.

Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook na vebu koji koristi tehnologiju sistema Exchange.

Uradite više na bilo kom uređaju

Exchange pomaže da budete produktivniji tako što olakšava upravljanje sve većim obimom komunikacije na različitim uređajima i efikasniji rad po timovima. Koristeći prijemno poštansko sanduče koje se fokusira na značajne i važne poruke i postavlja pravila koja se uklapaju u vaš način rada, možete obaviti više posla za kraće vreme. Pojednostavite i poboljšajte saradnju pomoću Office 365 grupa Ikona sa opisom alatke, koje povezuju osobe, informacije i alatke neophodne da zajednički obavite više posla. Pomoću prijemnog poštanskog sandučeta grupe, kalendara i razgovora, vaši timovi mogu sami da se organizuju i brinu se o napredovanju posla. Datoteke se lako dele sa grupom pomoću usluge OneDrive for Business – možete istovremeno raditi na dokumentu sa drugim autorima u realnom vremenu, a kada se datoteka ažurira, svim članovima tima automatski stiže obaveštenje o tome. Pomoću Outlook aplikacije za Android i programa Outlook na vebu, pristupajte sadržaju, razgovorima, zadacima ili rasporedima sa uređaja.

Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook na vebu koji koristi tehnologiju sistema Exchange.
Krupni plan saveta u vezi sa smernicama u e-poruci za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Zaštitite organizaciju

Exchange doprinosi zaštititi poslovne komunikacije i osetljivih informacija tako što pojednostavljuje unutrašnju usaglašenost i usaglašenost sa propisima. Ugrađene odbrane od virusa, bezvredne pošte i phishinga aktivno štite komunikaciju. Funkcije sprečavanja gubitka podataka identifikuju, nadgledaju i štite osetljive podatke primenom dubinske analize sadržaja, a saveti u vezi sa smernicama u programu Outlook informišu korisnike o kršenjima smernica pre slanja osetljivih podataka. Referenti za usaglašenost mogu pokrenuti e-otkrivanje na licu mesta u sistemima Exchange i SharePoint i usluzi Skype za posao iz centra za e-otkrivanje Ikona sa opisom alatke kako bi se identifikovali, zadržali i analizirali podaci organizacije. Podaci uvek ostaju na mestu, pa uopšte nećete morati da upravljate zasebnim skladištem podataka.

Resursi

Pratite blogove

Budite u toku sa najnovijim vestima.

Čitajte Exchange blog (na engleskom)

Čitajte Office blog (na engleskom)

Iskustva klijenata

Saznajte na koji način druge organizacije koriste Exchange.

Pogledajte studije slučaja

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.