Exchange

Najpopularnije funkcije sistema Exchange

Povećajte produktivnost korisnika i održite organizaciju bezbednom dok zadržavate neophodnu kontrolu.
Krupni plan stranice u Exchange centru administracije na kojoj upravljate sistemom e-pošte.

Zadržite kontrolu

Exchange vam omogućava da skrojite rešenje na osnovu jedinstvenih potreba i obezbeđuje da vaše komunikacije uvek budu dostupne dok zadržavate kontrolu. Premestite se u oblak preko noći, primenite lokalno ili upravljajte hibridnom primenom sa poštanskim sandučićima koji su i na mreži i lokalni. Upravljajte moćnim mogućnostima, uključujući sprečavanje gubitak podataka i poštanske sandučiće na lokaciji iz Exchange centra administracije zasnovanog na vebu koji je lak za korišćenje. Pristup zasnovan za ulogama pomaže vam da efikasno upravljate sistemom Exchange i da delegirate zadatke. Pomoću Exchange arhiviranja velikih poštanskih sandučića i smernica za zadržavanje vaši korisnici mogu da drže važne podatke na jednom mestu, a vi možete da preuzmete kontrolu nad skladištem i zahtevima za usaglašavanjem.
Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook Web App koji koristi tehnologiju sistema Exchange.

Uradite više na bilo kom uređaju

Exchange omogućava vašim korisnicima da budu produktivniji tako što im pomaže da upravljaju rastućim količinama komunikacija na više uređaja i da zajedno rade efikasnije kao timovi. Vaši korisnici mogu brže da obave više posla uz raskrčeno prijemno poštansko sanduče koje se fokusira na relevantne i važne informacije. Poboljšajte saradnju pomoću poštanskih sandučića na lokaciji koji korisnicima omogućavaju da se brzo uklope u timove kojima se pridruže i da lako dele informacije. SharePoint pruža koautorstvo, skladište dokumenata i kreiranje verzija, dok Exchange upravlja razmenom poruka. Pojednostavite komunikacije prilagođavanjem sistema Exchange integracijom aplikacija zasnovanih na vebu za Outlook i Outlook Web App. Jedinstveno prijavljivanje u više aplikacija smanjuje složenost za korisnike.
Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook Web App koji koristi tehnologiju sistema Exchange.
Krupni plan saveta u vezi sa smernicama u e-poruci za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Zaštitite organizaciju

Exchange doprinosi zaštiti poslovne komunikacije i osetljivih informacija tako što pojednostavljuje unutrašnju usaglašenost i usaglašenost sa propisima. Ugrađene odbrane od virusa, bezvredne pošte i phishing napada aktivno štite vaše komunikacije. Funkcije sprečavanja gubitka podataka identifikuju, nadgledaju i štite osetljive podatke putem dubinske analize sadržaja, a saveti u vezi sa smernicama u programu Outlook obaveštavaju korisnike o kršenjima smernica pre slanja osetljivih podataka. Referenti za usaglašenost mogu da pokrenu e-otkrivanje na licu mesta u sistemu Exchange, SharePoint i u programu Skype za posao iz centra za e-otkrivanje kako bi identifikovali, zadržali i analizirali podatke organizacije. Podaci uvek ostaju na mestu, tako da nikada ne morate da upravljate zasebnim skladištem podataka.
Pronađite informacije za:
{"pmgControls": [{"functionName":"CustomTooltip","params":""}]}