Najvažnije funkcije sistema Exchange

Povećajte produktivnost korisnika i održite organizaciju bezbednom dok zadržavate neophodnu kontrolu.

Isprobajte ili kupite
Stranica u Exchange centru administracije na kojoj upravljate sistemom e-pošte.

Zadržite kontrolu

Exchange omogućava pravljenje rešenja zasnovanog na vašim jedinstvenim potrebama i osigurava da komunikacija uvek bude dostupna, a da pritom zadržite kontrolu. Premestite se u oblak preko noći, primenite ga lokalno ili upravljajte hibridnom primenom sa poštanskim sandučićima koji se nalaze i na mreži i lokalno. Upravljajte moćnim mogućnostima, uključujući sprečavanje gubitka podataka i Office 365 grupe Opis alatke sa zahtevima za Office 365 grupe, iz Exchange centra administracije koji se lako koristi i zasnovan je na vebu. Pristup zasnovan na ulogama pomaže da efikasno upravljate sistemom Exchange i da delegirate zadatke. Pomoću Exchange arhiviranja, velikih poštanskih sandučića i smernica za zadržavanje, korisnici mogu da čuvaju važne podatke na jednom mestu, a vi možete preuzeti kontrolu nad zahtevima za prostorom za skladištenje i usaglašenošću.

Krupni plan prijemnog poštanskog sandučeta korisnika u programu Outlook na vebu koji koristi tehnologiju sistema Exchange.

Uradite više na bilo kom uređaju

Exchange pomaže da budete produktivniji tako što olakšava upravljanje sve većim obimom komunikacije na različitim uređajima i efikasniji rad po timovima. Pomoću prijemnog poštanskog sandučeta koje se fokusira na značajne i važne poruke i postavlja pravila koja se uklapaju u vaš način rada, možete da obavite više posla za kraće vreme. Olakšajte i poboljšajte saradnju pomoću Office 365 grupa Opis alatke sa zahtevima za Office 365 grupe, koje povezuju osobe, informacije i alatke neophodne da zajednički obavite više posla. Pomoću prijemnog sandučeta grupe, kalendara i razgovora, vaši timovi mogu sami da se organizuju i uspešnije rade. Datoteke se lako dele sa grupom pomoću usluge OneDrive for Business – možete istovremeno da radite na dokumentu sa drugim korisnicima u realnom vremenu, a kada se datoteka ažurira, svim članovima tima automatski stiže obaveštenje o tome. Pristupajte sadržaju, razgovorima, zadacima ili rasporedima sa uređaja pomoću aplikacije Outlook za iOS i Android ili programa Outlook na vebu.

Savet u vezi sa smernicama u e-poruci za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Zaštitite organizaciju

Exchange doprinosi zaštititi poslovne komunikacije i osetljivih informacija tako što pojednostavljuje internu usaglašenost i usaglašenost sa propisima. Ugrađene odbrane od virusa, bezvredne pošte i phishinga aktivno štite komunikaciju. Funkcije sprečavanja gubitka podataka identifikuju, nadgledaju i štite osetljive podatke primenom dubinske analize sadržaja, a saveti u vezi sa smernicama u programu Outlook obaveštavaju korisnike o kršenjima smernica pre slanja osetljivih podataka. Referenti za usaglašenost mogu pokrenuti e-otkrivanje na licu mesta u sistemima Exchange i SharePoint i usluzi Skype za posao iz centra za e-otkrivanje Opis alatke sa dostupnošću e-otkrivanja u određenim Office 365 planovima kako bi se identifikovali, zadržali i analizirali podaci organizacije. Podaci su uvek tu, pa ne morate da upravljate zasebnim skladištem podataka.

Resursi

Pratite blogove

Budite u toku sa najnovijim vestima.

Priče klijenata

Saznajte kako druge organizacije koriste Exchange.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.