Office 365 Government

Najbolji izbor za državne institucije koje imaju napredne IT zahteve i žele fleksibilnost u brzini prelaska na oblak u skladu sa svojim potrebama.

Poređenje planova

Korišćenje sistema Office sa bilo kog mesta

Obezbedite korisnicima Office aplikacije koje su im poznate, optimizovane za njihove uređaje, kako bi mogli da rade najbolje što umeju gde god da se nalaze.

Pojednostavljivanje saradnje

Održavajte HD sastanke na mreži sa više učesnika, sa deljenjem ekrana i hvatanjem i pisanjem beležaka. Započnite razgovor putem trenutnih poruka, poziva ili video ćaskanja pomoću samo jednog klika.

Koristite ga onako kako želite

Pređite u oblak pod sopstvenim uslovima. Nabavite administraciju koju možete konfigurisati u velikoj meri i koja je jednostavna za korišćenje i dostupna sa svakog mesta. I uštedite na IT sektoru.

Svi Office 365 Government planovi uključuju:

E-pošta i kalendari

E-pošta i kalendari
Ikona sa opisom alatke

Koristite e-poštu poslovne klase uz obogaćen, a poznat korisnički interfejs programa Outlook kom možete da pristupate sa radne površine ili putem veb-pregledača pomoću programa Outlook Web App. Korisnici dobijaju poštanske sandučiće od 50 GB i mogućnost slanja priloga veličine do 150 MB. Koristite sopstveno ime domena. Saznajte više

Konferencije na mreži

Konferencije na mreži

Organizujte audio i video sastanke na mreži pomoću funkcija za deljenje ekrana jednim klikom, HD video konferencija i virtuelne table za pisanje. Odlično za učenje na daljinu. Saznajte više

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje

Razmena trenutnih poruka i Skype povezivanje
Ikona sa opisom alatke

Povežite se sa drugim korisnicima programa Skype za posao pomoću trenutnih poruka, glasovnih i video poziva i obavestite druge o svojoj dostupnosti pomoću statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima. Saznajte više

Skladištenje i deljenje datoteka

Skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business obezbeđuje korisnicima 1 TB ličnog skladišta koje se sinhronizuje sa PC ili Mac računarima radi pristupa van mreže. Lako delite dokumente sa drugima pomoću sistema Office ili SharePoint. Saznajte više

Lokacije tima

Lokacije timova

Zajedno radite na projektima, u grupama za učenje ili u sekcijama koristeći lokacije timova koje vam pomažu da na jednom mestu organizujete srodne dokumente, beleške, zadatke i razgovore. Najviše 300 podlokacija. Saznajte više

Office Online

Office Online

Pravite i uređujte Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente iz bilo kog modernog pregledača. Saznajte više

Mobilnost

Mobilnost

Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte. Pristupajte SharePoint lokacijama. Pregledajte i uređujte Office dokumente pomoću usluge Office Online koristeći pregledač na Windows Phone, iOS i Android™ uređajima. Saznajte više

Aplikacije za Office i SharePoint

Aplikacije za Office i SharePoint

Nove aplikacije nezavisnog proizvođača i aplikacije koje su razvili klijenti funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint da bi veb usluge dovele pravo u vaše dokumente i lokacije.

Administracija

Administracija

Portal administracije pruža detaljne opcije konfigurisanja IT-ja za usluge, bilo sa portala na mreži ili putem automatskog upravljanja pomoću PowerShell komandi.

Pouzdanost

Pouzdanost

Budite bez briga znajući da usluge dolaze uz garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA).

Bezbednost

Bezbednost

Najsavremenije bezbednosne prakse sa pet slojeva bezbednosti i proaktivnim nadgledanjem omogućavaju bezbednost korisničkih podataka.Saznajte više

Privatnost

Privatnost

Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih štitimo, kao i vašu privatnost. Saznajte više

Ažuriranje

Ažurnost

Nema potrebe da plaćate nadogradnju verzija; ažuriranje je uključeno u pretplatu. Nove funkcije se redovno uvode Office 365 klijentima kroz iskustvo koje IT sektor može da konfiguriše.

Active Directory integracija

Active Directory integracija

Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija putem usluge Active Directory.

Podrška

Podrška

Non-stop telefonska podrška za sve IT probleme. U slučaju manje hitnih problema, možete da pravite zahteve za uslugom direktno putem portala administracije. Saznajte više

Neki Office 365 Government planovi takođe uključuju:

Office paket
Ikona sa opisom alatke

Sada sadrži nove Office 2016 aplikacije za PC i Mac računare.

Stalno ažuriranje na najnovije verzije sledećih programa:

WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype za posaoAccess
  • Zabeležite ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel uz alatke koje prepoznaju vaš obrazac i automatski dovršavaju podatke.
  • Jednostavno obuhvatite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali sopstvene Word dokumente koji sjajno izgledaju.
  • Dizajnirajte prilagođene materijale za marketing koji se uklapaju u brend i odgovaraju klijentima.
Office na računarima, tablet računarima i telefonima

Office na računarima, tablet računarima i telefonima

Uživajte u iskustvu potpuno instaliranog sistema Office na PC i Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad® uređajima i Android™ tablet računarima i većini mobilnih uređaja. Svaki korisnik može da instalira Office na 5 PC ili Mac računara, 5 tablet računara (Windows, iPad i Android) i 5 telefona. Saznajte više

Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća

Upravljanje aplikacijama velikog preduzeća

Pojednostavite upravljanje aplikacijama u organizaciji pomoću smernica grupe, telemetrije i aktivacije deljenog računara.

Pretraga i otkrivanje

Pretraga i otkrivanje

Budite u toku. Pretražite i otkrijte sadržaj u usluzi Office 365 na osnovu personalizovanih uvida. Office Delve je prvo iskustvo koje koristi tehnologiju usluge Office Graph, kolekcije analiziranih signala ili uvida izvedenih iz ponašanja korisnika i relacija sa sadržajem, temama i kontaktima. Saznajte više

Napredne mogućnosti za e-poštu

Napredne mogućnosti za e-poštu

Koristite mogućnosti arhiviranja i zakonskog zadržavanja uz neograničeno skladište kako biste zadovoljili potrebe usaglašenosti. Takođe koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka kako biste dodatno osigurali usaglašenost sa propisima.

Integrisanje govorne pošte (Objedinjena razmena poruka)

Integrisanje govorne pošte (Objedinjena razmena poruka)

Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnošću automatskog telefonskog sistema. Govorne poruke snimaju se u usluzi Exchange Online i korisnici mogu da im pristupe iz programa Outlook, Outlook Web App ili pomoću kompatibilnog mobilnog telefona.

Napredne alatke poslovnog obaveštavanja

Napredne alatke poslovnog obaveštavanja

Brzo steknite neophodan uvid služeći se interaktivnim kontrolnim tablama sa kompletnim Excel Services uslugama. Obavljajte analize obimnih podataka i kombinovane vizuelizacije podataka u novom Excel klijentu pomoću funkcija Power Pivot i Power View.

Više detalja

Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Da. Ako kupite pretplatu na Office 365 sa istim brojem korisničkih naloga koje ste napravili pre nego što je besplatni probni period istekao, informacije i konfiguracije za te korisničke naloge ostaju sačuvane. Kada besplatni probni period istekne, nećete moći besplatno da nastavite da koristite Office 365. Imaćete dodatnih 30 dana da kupite Office 365 pre nego što izbrišemo informacije o vašem nalogu. Kada se informacije o probnom nalogu izbrišu, nećete moći da ih povratite.

Microsoft stručnjaci su obučene IT i razvojne kompanije koje mogu da vam pomognu da pređete na Office 365 ili da razvijete prilagođena rešenja za svoje preduzeće. Spisak svih naših Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

Office 365 Enterprise E3 (cena za državne institucije) i Office 365 Enterprise E4 (cena za državne institucije) uključuju najnoviju verziju sistema Office za računare koja pruža najbolje iskustvo za zaposlene i olakšava IT sektoru upravljanje primenom i nadogradnjama. Za Office 365 planove uz koje se ne dobija najnovija verzija sistema Office, Office 365 funkcioniše sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2013 i Office 2011 za Mac, tako da možete da iskoristite bogate Office 365 usluge u oblaku kao što su e-pošta poslovne klase, HD video konferencije i deljenje datoteka. Prethodne verzije sistema Office, kao što su Office 2010 i Office 2007, mogu da rade sa uslugom Office 365 uz smanjenu funkcionalnost. Ova kompatibilnost sa sistemom Office ne uključuje Exchange Online Kiosk ili Office 365 Enterprise K1 planove.

Pristup internetu je neophodan za instalaciju i aktivaciju svih Office 365 planova, kao i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je neophodna i za pristup Office 365 uslugama u oblaku namenjenim za poboljšanje produktivnosti, uključujući e-poštu, konferencije, upravljanje IT infrastrukturom i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi obuhvataju i verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za računare jeste to što možete da radite van mreže i budete sigurni da će se sav vaš rad automatski sinhronizovati kada se sledeći put povežete sa internetom, tako da nikada nećete morati da brinete o ažuriranosti dokumenata. Vaša verzija sistema Office za računare takođe se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete sa internetom, tako da uvek imate najnovije alatke za rad. Uporedite Office 365 planove.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.