Office Home & Business 2016

Efikasnije upravljajte životnim i poslovnim obavezama. Najbolje rešenje za one koji žele da na jednom računaru imaju Office sa programom Outlook.

{HomeAndBiz2016|price}

Kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 7 i novijim verzijama

Ideje koje se ističu

Prepoznatljivo poslovanje podrazumeva ideje. Koristite predloške iz programa Word ili Excel ili neki od novih PowerPoint predložaka za široki ekran da biste svoje ideje izrazili kroz impresivne, profesionalne prezentacije.

Jednostavna organizacija

Usklađivanje poslovnih i privatnih obaveza može da zahteva trud. Uz pomoć Outlook e-pošte, deljenih kalendara i alatki za listu zadataka možete u isto vreme da upravljate kućnim i poslovnim rasporedom.

Jednostavno deljenje datoteka

Uskladištite datoteke na mreži da biste mogli da im pristupate dok ste u pokretu, a začas možete da pozovete druge da ih pregledaju ili uređuju.

Office Home & Business 2016 sadrži:

Office paket

  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 i Outlook 2016
  • Koristite Office kao profesionalac – na lakši način. Otkucajte za šta tražite pomoć u novom okviru „Pokaži mi...“ na traci i dobićete odgovor kako to da uradite.
  • Nove teme pružaju vam mogućnost da odaberete pravi doživljaj sistema Office za sebe. Teme „Tamno“ i „Tamnosiva“ pružaju visok kontrast koji manje opterećuje vid, dok vam tema „Šareno“ donosi moderan izgled koji je usklađen na svim vašim uređajima.
  • Unapredite čitanje koristeći funkciju „Uvidi“ koju obezbeđuje Bing i koja vam prikazuje relevantne informacije sa veba dok čitate sadržaj neke Office datoteke.
  • Uradite više sa Word dokumentima: ubacite video zapis na mreži, otvorite PDF i uredite sadržaj i poravnajte slike i dijagrame uz minimalan napor.
  • Predlošci za Excel uglavnom obavljaju konfigurisanje i dizajniranje umesto vas, tako da možete da se usredsredite na informacije.
  • Kreirajte zadivljujuće prezentacije koristeći alatke za poravnavanje, slaganje boja i druge alatke za dizajn u programu PowerPoint.
  • Crtajte, pišite, kucajte, klikćite ili brzo prevlačite prstima preko beležaka u aplikaciji OneNote. Beleške se čuvaju, možete da ih pretražujete i sinhronizuju se sa OneNote aplikacijama na drugim uređajima.
  • Outlook se automatski povezuje sa vašim Microsoft nalogom za veb poštu. Sinhronizujte zadatke i kalendare koristeći Outlook i objedinite sve svoje planove.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access su dostupni samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android tablete i Android telefone. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minuti za upotrebu kod kuće. Kad imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija. Saznajte više o sistemu Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između sistema Office 365 i Office 2016.

Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2016 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Android™ tablet računare, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.

Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 365 ili Office 2016 mogu da otvaraju kreirane dokumente bez potrebe za dodatnim radnjama. Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office možda će morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.