Office Home & Student 2016

Postignite više na kućnom računaru i u radu kod kuće. Najbolje rešenje za porodice koje žele da na jednom računaru imaju Office.

{HomeAndStud2016|price}

Realizujte ideje na najbolji način

Prezentacija mnogo znači. Oduševite svoje drugove, kao i svoje predavače. Koristite predloške iz programa Word ili Excel ili neki od novih PowerPoint predložaka za široki ekran da biste svoje ideje izrazili kroz sjajne, ubedljive prezentacije.

Hvatajte sjajne beleške

Zapisujte, kucajte i prevlačite beleške ili ih klikom unosite u OneNote beležnice. Sa lakoćom organizujte beleške i brzo nalazite ono što vam treba. Delite beleške da biste pojednostavili grupne projekte.

Jednostavno deljenje datoteka

Uskladištite datoteke na mreži da biste mogli da im pristupate dok ste u pokretu, a za čas možete da pozovete druge da ih pregledaju ili urede.

Office Home & Student 2016 uključuje:

Najnovije Office aplikacije

  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 i OneNote 2016
  • Koristite Office kao profesionalac – na lakši način. Otkucajte za šta tražite pomoć u novi okvir „Recite mi“ na traci i dobićete odgovor kako da to uradite.
  • Nove teme pružaju vam mogućnost da odaberete pravi doživljaj sistema Office za sebe. Teme „Tamno“ i „Tamnosiva“ pružaju visok kontrast koji manje opterećuje vid, dok vam tema „Šareno“ donosi moderan izgled koji je usklađen na svim vašim uređajima.
  • Unapredite čitanje koristeći funkciju „Uvidi“ koju obezbeđuje Bing i koja vam prikazuje relevantne informacije sa veba dok čitate sadržaj neke Office datoteke.
  • Uradite više uz Word dokumente: Otvorite i uredite PDF, ubacite video zapis na mreži i gledajte ga u samom dokumentu i koristite režim za čitanje da biste na bilo kom ekranu dobili prikaz koji onemogućava ometanje.
  • Predlošci za Excel uglavnom obavljaju konfigurisanje i dizajniranje umesto vas, tako da možete da se usredsredite na informacije. Da biste imali potpuniji uvid, pretvorite informacije u grafikon ili tabelu, i to u samo dva poteza.
  • Napravite ubedljive prezentacije koristeći nove alatke za poravnavanje, slaganje boja i druge elemente dizajna u programu PowerPoint, a zatim ih lako delite na vebu.
  • Crtajte, pišite, kucajte, klikćite ili brzo prevlačite prstima preko beleški u aplikaciji OneNote. Multimedijalne beleške se čuvaju, možete da ih pretražujete i sinhronizuju se sa OneNote aplikacijama na drugim uređajima.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC i Mac računare, Android tablet računare i Android telefone. Tooltip icon, a circled exclamation mark you hover over to display more information. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži uz OneDrive i Skype minuti za kućnu upotrebu. Kada imate aktivnu Office 365 pretplatu, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija. Saznajte više.

Office kao jednokratna kupovina uključuje aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint za korišćenje na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate opet da kupite Office kada nova verzija postane dostupna. Verzije Office aplikacija trenutno dostupne za jednokratnu kupovinu su Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije uključuju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 su kompatibilni sa Windows 8.1 i starijim verzijama. Office kao jednokratna kupovina ne uključuje usluge koje podrazumeva Office 365.

Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2016 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Android™ tablet računare, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.

Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 2016 ili usluge Office 365 mogu da otvaraju dokumente bez potrebe za dodatnim radnjama. Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office će možda morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.