Jezičke opcije za Office 2013

Office pruža jednostavna i isplativa rešenja za višejezične pojedince, porodice i mala preduzeća. Samo pratite veze u nastavku da biste saznali koje opcije su vam dostupne. Dodatni jezici će postati dostupni u budućnosti, pa proverite ponovo uskoro ako sada ne vidite željeni jezik.

Jezički paket

Možete da kupite jezički paket koji sadrži:

  • Prikaz na izabranom jeziku
  • Pomoć na izabranom jeziku
  • Alatke za proveru za izabrani jezik.

Ako ste kupili pretplatu na Office 365, možete da je upotrebite za instalaciju sistema Office na različitim jezicima, što znači da ne morate da kupujete jezički paket. Možda već imate ove alatke ako imate Office 2013 na bilo kojem jeziku.

Kupite odmah

Ekranska napomena

Ako promenite jezik za ekranske napomene, promenićete nazive ekranskih napomena – kao što su dugmad, meniji i dijalozi – u drugi jezik kada postavite pokazivač miša iznad njih. Preuzmite besplatno ovde.

Preuzmite

Alatke za proveru

Možete da preuzmete pakete sa alatkama za proveru za dodatne jezike. Svaki paket sadrži kontrolor pravopisa i, u zavisnosti od jezika, dodatne alatke za proveru, na primer kontrolor gramatike, rečnik sinonima ili rastavljanje reči na kraju reda. Imajte na umu da ovo nije kompletan jezički paket.

Preuzmite