Najčešća pitanja o Office 2010 jezičkim paketima

Opšte informacije

Jezički paketi predstavljaju dodatne proizvode koji značajno mogu da promene korisničko iskustvo sa Microsoft Office 2010 programima time što omogućavaju podršku za više jezika na radnoj površini. To obuhvata menije/prikaz, pomoć, rečnik, rečnik sinonima i kontrolor pravopisa. Pored poboljšanja korisničkog iskustva, korisnik može izabrati da koristi pojedinačne delove paketa, kao što je kontrolor pravopisa, da bi proverio dokument na jeziku različitom od podrazumevanog jezika koji je podešen na računaru.

Pojedinačni Office jezički paketi dostupni su na sledećim jezicima:


arapski, brazilski portugalski, bugarski, hrvatski, kineski (pojednostavljeni), kineski (tradicionalni), češki, danski, holandski, engleski, estonski, finski, francuski, nemački, grčki, hebrejski, hindi, mađarski, italijanski, japanski, kazaški, korejski, letonski, litvanski, norveški, poljski, portugalski, rumunski, ruski, srpski (latinica), slovački, slovenački, španski, švedski, tajski, turski i ukrajinski.


Pogledajte šta je uključeno .


Jezički paket omogućava korisniku ili organizaciji dodavanje lokalizovanog prikaza, pomoći i alatki za proveru dokumenata za dodatni jezik osnovnoj jezičkoj primeni u sistemu Office 2010 i njihovo jednostavno menjanje.

Jezički paketi omogućavaju menije/prikaz, pomoć i alatke za proveru dokumenata za većinu Microsoft Office 2010 aplikacija, uključujući Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010, Access 2010, Outlook 2010, OneNote 2010, InfoPath 2010, Publisher 2010, Project 2010, SharePoint Workspace 2010, Visio 2010 i Microsoft Office pakete koji sadrže ove proizvode. Jezički paketi nisu podržani u verzijama Word Starter 2010 i Excel Starter 2010. Access 2010 i Project 2010 nisu podržani na hindiju.


Pored toga, jezici za prikaz za alatke sistema Microsoft Office kao što su Clip Organizer, Document Imaging, Document Scanning i Picture Manager lokalizovani su kada su omogućeni jezički paketi. Lokalizacija aplikacije zavisi od jezika. Posetite stranicu Poređenje alatki za proveru u Office jezičkim paketima da biste videli više detalja.

Cene i način kupovine

Predložena maloprodajna cena Office jezičkih paketa je 24,95 USD ili ekvivalentan iznos u nekoj drugoj međunarodnoj valuti. Imajte na umu to da predložena maloprodajna cena može da bude veća u valutama koje se ne koriste u SAD zbog dodatnih poreza i/ili troškova transakcije, a stvarnu cenu određuje prodavac.
Office jezički paketi dostupni su za kupovinu samo na veb-lokaciji Office. Da biste kupili neki Office jezički paket, posetite matičnu stranicu Office jezičkih paketa , odaberite jezik koji želite da kupite, a zatim kliknite na dugme Kupite odmah i pratite uputstva. Imajte na umu to da pojedinačni jezički paketi nisu dostupni u sklopu programa za količinsko licenciranje. Osim toga, jezički paketi dostupni su samo u trenutnoj verziji sistema Office.

Kompatibilnost

Ne. Zbog promena u arhitekturi aplikacija, klijenti moraju da kupe pojedinačne jezičke pakete za Office 2010 da bi dobili višejezične mogućnosti za aplikacije sistema Microsoft Office 2010.
Veb-lokacija Office pokriva mnogo jezika i geografskih područja i omogućava korisnicima da poboljšaju svoje jezičko iskustvo obezbeđujući resurse specifične za jezik i tržište, kao što su pomoć, predlošci i programski dodaci koji se neprekidno dodaju kako bi se zadovoljile potrebe korisnika.
Da. Microsoft radi sa lokalnim institucijama nadležnim za jezike širom sveta kako bi obezbedio besplatne „Office jezičke interfejs pakete (LIP-ove)“ za jezike koji nisu pokriveni jezičkim paketima za Office 2010. Više informacija o tome kako da nabavite jezičke interfejs pakete (LIP-ove) potražite na veb-lokaciji Lokalnog jezičkog programa korporacije Microsoft. .
{"pmgControls":[{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll "}]}