Odaberite zemlju/region za naplatu:
Lync Online

Lync Online

Planovi na mreži počev od
{LyncOP1Buy|price}
korisnik/mesec
Uz Office 365 možete da dobijete i Lync Online.
U cenu nije uračunat porez.
Pregled

Lync Online povezuje ljude svugde, na svim uređajima koji rade pod operativnim sistemom Windows 8 i drugim operativnim sistemima kao deo njihovog svakodnevnog iskustva produktivnosti. Lync pruža dosledno iskustvo jednog klijenta za prisustvo, razmenu trenutnih poruka, glas, video zapise i sjajno iskustvo sastanka. Lync omogućava razmenu trenutnih poruka (IM) i glasovno pozivanje sa stotinama miliona ljudi širom sveta koji koriste Skype.

Način funkcionisanja

Organizacije mogu da kupe Lync Online kao samostalnu uslugu od usluge Microsoft Office 365 ili kao deo Office 365 paketa za preduzeća koji uključuje Lync Online, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Professional Plus i Microsoft Office Online.Organizacije koje se pretplate na Lync Online zadržavaju kontrolu nad uslugama za saradnju koje nude korisnicima, ali nemaju operativni teret softvera lokalnog servera. Uz Lync Online hostovane planove sa više klijenata, Lync se hostuje na serverima sa više klijenata koji podržavaju više korisnika istovremeno. Ovi serveri su uskladišteni u Microsoft centrima podataka i dostupni su korisnicima na širokom nizu uređaja unutar poslovne mreže ili putem interneta.

Funkcije programa Lync Online
  • Dobijte informacije o prisutnosti u realnom vremenu – uključujući fotografije, status dostupnosti i lokaciju – i poboljšanu razmenu trenutnih poruka (IM) kako biste se povezali efikasno i efektivno.
  • Upućujte govorne pozive pomoću računara ka drugim Lync ili Skype korisnicima u organizaciji ili iz drugih organizacija koje koriste Lync ili Skype.
  • Kreirajte i kontrolišite unapred planirane i usputne zvučne, video i veb sastanke sa osobama unutar i izvan organizacije i pridružite im se.
  • Poboljšajte prezentacije na mreži pomoću deljenja ekrana i virtuelnih belih tabli.
  • Omogućite klijentima da učestvuju u Lync konferencijskim pozivima čak iako ne koriste Office 365 ili Lync Online.

Saznajte više

Uporedite opcije

Pogledajte poređenje funkcija između Lync Online samostalnih planova i Lync servera.

Lync za mobilne uređaje

Lync klijenti dostupni su za sledeće uređaje:

Povezani proizvodi