Lync 2013
Budite prisutni, a da ne morate biti na licu mesta.
Dugme „Reprodukuj
Close

Novi Lync je naše dosad najhrabrije i najbolje izdanje programa Lync, sa inovacijama na svakom koraku. Lync je oduvek olakšavao komunikaciju među ljudima, ma gde bili, ali u najnovijem izdanju je još bolji uz nove i poboljšane funkcije:

Povežite se sa spoljnim svetom
Povezivanje sa spoljnim svetom: Lync spoljni pristup bezbedno proširuje objedinjene komunikacije preko interneta do klijenata, dobavljača i partnera korišćenjem programa Lync ili Skype.
Ostanite u kontaktu sa bilo kog mesta: Lync omogućava korisnicima da bezbedno komuniciraju sa bilo kog mesta na kojem mogu da se povežu u mrežu i automatski se prilagođava uslovima na mreži.
Koristite uređaj koji želite
Koristite uređaj koji želite: Lync olakšava komunikaciju doslednim i poznatim iskustvom dostupnim na PC računarima sa operativnim sistemom Windows kao i Windows Phone, iOS, Mac i Android pametnim telefonima. Nova sveobuhvatna Lync aplikacija za Windows 8 i Windows RT obezbeđuje besprekorno iskustvo u radu sa tehnologijom dodira.
Komunicirajte na pravi način
Komunikacija na pravi način: Lync objedinjuje glasovne i video pozive, Lync sastanke, prisutnost i razmenu trenutnih poruka (IM) u jednom klijentu koji se lako koristi i time olakšava izbor različitih oblika komunikacije i prebacivanje s jednog oblika na drugi.
Iskoristite HD video zasnovan na standardima
Iskoristite HD video zasnovan na standardima: Lync koristi otvorene standarde, uključujući H.264 SVC kako bi obezbedio iskustvo video zapisa visokog kvaliteta na širokom opsegu uređaja.
Učinite virtuelne sastanke efikasnijim
Poboljšajte efikasnost virtuelnih sastanaka: Gledajte do pet učesnika sastanka istovremeno pomoću nove podrške za HD video između više osoba. Možete da odaberete koga ćete gledati ili da izbor prepustite programu Lync.
Pridružujte se sastancima na jednostavan način
Lakše pridruživanje sastancima: Pridruživanje Lync sastanku zahteva samo jedan dodir ili klik na pametnim telefonima, tabletima i PC računarima.
Proširite Lync sastanke izvan svoje organizacije pomoću pristupa iz pregledača
Proširite Lync sastanke izvan organizacije pomoću pristupa zasnovanog na pregledaču: Lync Web App omogućava korisnicima PC i Mac računara da se pridruže Lync sastancima iz pregledača i pruža celokupno iskustvo sastanka na mreži, uključujući razmenu trenutnih poruka, glas, video između više osoba, saradnju na podacima i deljenje.
Hvatajte beleške u programu OneNote
Hvatanje beležaka u programu OneNote: OneNote deljenje omogućava pristup korisnicima radi kreiranja i deljenja OneNote digitalnih beležaka sa sastanka tokom Lync sastanaka.
Brzo i intuitivno pronađite najbolji način za komunikaciju
Brzo i intuitivno pronađite najbolji način za komunikaciju: „Brzi Lync“ je meni koji se pojavljuje iznad kontakta na Lync spisku kontakata i prikazuje dostupne režime komunikacije.
Uporedite opcije

pogledajte poređenje funkcija

između Lync Online samostalnih planova i sistema Lync Server.

Najčešća pitanja

Pronađite odgovore na često postavljana pitanja o programu Lync u našim najčešćim pitanjima