Office

Pribavite besplatne Office aplikacije na uređajima koje koristite

Pregledajte, uređujte, analizirajte i prezentujte koristeći pouzdan i poznat interfejs optimizovan za vaš uređaj. Prikaz dokumenta je usklađen na PC i Mac računarima, kao i na mobilnim uređajima.
Pregledajte, uređujte, analizirajte i prezentujte koristeći pouzdan i poznat interfejs optimizovan za vaš uređaj. 
Prikaz dokumenta je usklađen na PC i Mac računarima, kao i na mobilnim uređajima.

Office aplikacije – čak su bolje uz pretplatu na Office 365

Dobijate kompletne instalirane Office aplikacije, uključujući Word, Excel, PowerPoint i druge, na PC ili Mac računaru, do 5 TB skladišta na mreži, kao i dodatne funkcije na tablet računaru i pametnom telefonu, pa ćete biti toliko opremljeni i fleksibilni da poslove obavljate sa praktično bilo kog mesta.
Office na svim uređajima

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Da li mogu da koristim aplikacije za mobilne uređaje za posao?
Da. Informacije o korišćenju Office aplikacija na poslu potražite na stranici aplikacija za mobilne uređaje namenjenih preduzećima.
PrikažiSakrij
Na kojim uređajima mogu da instaliram Office?
PC: Verzije aplikacija Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access iz izdanja Office 2016. Neophodno je da imate Windows 7 ili napredniju verziju OS.
Mac: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Office 2016 za Mac zahteva Mac OS X 10.10. Disclaimer text
Windows tablet: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access zahtevaju Windows 8 ili novije verzije. Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) zahtevaju Windows 10.
Windows Phone: Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) zahtevaju Windows 10.
Android: Office za Android™ može da bude instaliran na tablet računarima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijim verzijama i imaju ARM ili Intel x86 procesor.
Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
PrikažiSakrij
Kako da znam da li moj PC ili Mac računar može da pokrene Office?
Office podržava računare pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2016 za Mac. Za više informacija, uključujući zahteve za Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve
{"pmgControls": [{"functionName":"AddDynaCss","params":"#faqAll|pmg-float-right|680"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"},{"functionName":"QueryMaster","params":"redir|mbsdevice|.pageredirect"},{"functionName":"QueryMaster","params":"redir|tab|.pageredirect"}]}