Office na različitim uređajima

Office na svim uređajima
Od tablet računara i telefona do PC i Mac računara, pretplata na Office 365 pruža veće mogućnosti. Dobijate kompletne instalirane Office aplikacije za PC ili Mac, do 5 TB skladišta na mreži, dodatne funkcije na tabletu i pametnom telefonu i još toga, pa ćete imati mogućnost i fleksibilnost da poslove obavljate sa praktično bilo kog mesta. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
Office na svim uređajima

Besplatno koristite glavne mogućnosti sistema Office

Besplatno preuzmite Word, Excel, PowerPoint, Outlook i druge aplikacije na svojim omiljenim uređajima. Kliknite na veze u nastavku da biste saznali koje opcije imate na raspolaganju za uređaj.

Najčešća pitanja

PrikažiSakrij
Da li mogu da koristim aplikacije za mobilne uređaje za posao?
Da. Informacije o korišćenju Office aplikacija na poslu potražite na stranici aplikacija za mobilne uređaje namenjenih preduzećima.
PrikažiSakrij
Na kojim uređajima mogu da instaliram Office?
PC: Verzije aplikacija Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access iz izdanja Office 2013. Neophodno je da imate Windows 7 ili napredniju verziju OS.
Mac: Verzije aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook iz izdanja Office 2011. Neophodno je da imate Mac OS X 10.6 ili napredniju verziju OS. Aplikaciju OneNote za Mac možete posebno da preuzmete u prodavnici Mac App Store. Korisnici koji imaju aktivnu pretplatu će dobiti najnoviju verziju čim postane dostupna.
Windows tablet: Verzije aplikacija Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access iz izdanja Office 2013. Neophodno je da imate Windows 8 ili napredniju verziju OS.
Android: Office za Android™ može da bude instaliran na tablet računarima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijim verzijama i imaju ARM ili Intel x86 procesor.
Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
PrikažiSakrij
Kako da znam da li moj PC ili Mac računar može da pokrene Office?
Office podržava PC računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili naprednijom verzijom, kao i Mac računare koji imaju Mac OS X 10.6 ili napredniju verziju. Za više informacija, uključujući zahteve za Android tablet uređaje, prikažite sve sistemske zahteve.
{"pmgControls": [{"functionName":"AddDynaCss","params":"#e221d24a-4a46-dad1-ce90-f959c242762d|pmg-float-right|680"},{"functionName":"CustomTooltip","params":""},{"functionName":"Accordion","params":".accordionWrapper|.accordionBtn|.accordionContent|.showIcon|.hideIcon|.showHideAll"},{"functionName":"QueryMaster","params":"redir|mbsdevice|.pageredirect"},{"functionName":"QueryMaster","params":"redir|tab|.pageredirect"}]}