Preuzimanje Office aplikacija za mobilne uređaje

Prikazujte, uređujte i pravite dokumente uz poznati Office interfejs optimizovan za mobilne telefone i tablete. Osnovno uređivanje besplatno je za korisnike na uređajima sa ekranima od 10,1 inča ili manjim.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
Saznajte više o aplikacijama za mobilne uređaje za poslovnu upotrebu

Office aplikacije – još bolje uz Office 365

Bilo da ste na poslu ili u omiljenom kafiću, Office 365 vam omogućava da ostanete povezani sa onim što je važno – sa prijateljima, porodicom, projektima i datotekama. Jednostavno pristupajte Office aplikacijama koje koristite i datotekama koje su vam potrebne nezavisno od toga da li koristite računar ili mobilni uređaj.

Kupite odmah Isprobajte besplatno

Office na PC i Mac računaru

Instalirajte Office na stonom računaru i uz automatske ispravke za Office 365 uvek koristite najnovije verzije.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Otključajte napredne funkcije uređivanja, oblikovanja i koautorstva na uređaju.

Sve u jednom paketu

1 TB OneDrive skladišta u oblaku omogućava vam stalan pristup važnim datotekama – gde god da ste i koji god uređaj da koristite.


Najčešća pitanja

Prikaži sve

Da. Više informacija o korišćenju Office aplikacija na poslu potražite na stranici sa aplikacijama za mobilne uređaje za preduzeća.

PC: verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access sistema Office 2016. Neophodan je Windows 7 ili novija verzija. Opis alatke sa informacijama o konvertibilnim Windows uređajima

Mac: Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Za Office 2016 za Mac neophodan je Mac OS X 10.10 ili novija verzija.

Windows tablet: verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access sistema Office 2016. Neophodan je Windows 8 ili novija verzija. Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) neophodan je Windows 10.

Windows telefon: Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar) neophodan je Windows 10.

iOS: Office za iPad® i iPhone® uređaje zahteva iOS 10.0 ili noviju verziju. Office za iPad Pro™ zahteva iOS 10.0 ili noviju verziju.

Android: Office za Android™ može da se instalira na tabletima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijom verzijom i imaju procesor zasnovan na tehnologiji ARM ili Intel x86.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje ili regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji ili regionu.

Dodatne informacije, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Da. Posetite sajt www.office.com/information da biste dobili informacije o premium funkcijama koje su dostupne na telefonima i tabletima kada imate pretplatu na Office 365.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.