Outlook

Outlook 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Outlook

Outlook za Android telefon

Obavite više poslova u pokretu. Uz Outlook za Android™ telefon, ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-poruka, kalendara, kontakata i datoteka.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Outlook za Android tablet

Obavite više poslova u pokretu. Uz Outlook za Android™ tablet, ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-poruka, kalendara, kontakata i datoteka.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Outlook za iPhone

Obavite više poslova u pokretu. Uz Outlook za iPhone®, ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-poruka, kalendara, kontakata i datoteka.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Outlook za iPad

Obavite više poslova u pokretu. Uz Outlook za iPad®, ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-poruka, kalendara, kontakata i datoteka.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Outlook 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Pomoću programa Outlook na omiljenim uređajima

Obavite više poslova u pokretu

Ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-pošte, kalendara, kontakata i datoteka. Idite korak dalje od osnovnih zadataka e-pošte da biste obavili više posla gde god da ste pomoću programa Outlook na iPad® uređaju, iPhone® uređaju, Android™ tablet računaru i Android™ telefonu.

Saznajte više
Snimak ekrana Microsoft Outlook 2016 prijemnog poštanskog sandučeta sa listom i pregledom poruka.

Pratite šta se dešava

Sinhronizovani svet

Nemojte da propustite nijedan sastanak, poruku ili kontakt. Sada sa e-poštom zasnovanom na prosleđivanju, zakazanim obavezama i kontaktima iz usluga Outlook.com i Hotmail, obavešteni ste o informacijama u realnom vremenu onog časa kada pristignu.

Laka navigacija

Korišćenjem trake za navigaciju ubrzava se komunikacija. Brzo otvorite e-poštu, kalendar, kontakte i zadatke. Sve što vam je potrebno nalazi se tamo.

Laptop koji prikazuje prozor za odgovor u okviru razmene trenutnih poruka otvoren u programu Outlook 2016.

Budite u toku

Kratki pogled

Proverite raspored, zakazanu obavezu, zadatak ili detalje o nekome kome šaljete e-poštu – bez potrebe da preraspoređujete prozore ili izgubite tok misli.

Upoznajte igrače

Sortirajte više kontakata u jedan prikaz sa svim kontakt informacijama, uključujući vesti sa društvenih mreža. Brzo ćete videti društveni kontekst i ukloniti nepotrebno dupliranje.

Deljenje kalendara

Kada drugi mogu da vide kalendar, planiranje sastanaka i odgovaranje na pozive za sastanak postaje lakše i praktičnije za sve.

Tablet koji prikazuje kalendar otvoren u programu Outlook 2016 sa prikazanom dnevnom vremenskom prognozom.

Brzo pronađite ono što vam treba

Pretraga – u žurbi

Poboljšana pretraga vam omogućava da još brže pronađete e-poruke, priloge, zakazane obaveze u kalendaru i kontakte. Kako biste mogli odmah da komunicirate sa pravim ljudima.

Nekoliko čuda tehnologije

Otkrijte na koji način filteri i kontekst ubrzavaju stvari. Pomoću jednog klika, odmah vidite šta vam je u kalendaru danas, sledeće sedmice ili sledećeg meseca. I imate nekoliko intuitivnih načina za filtriranje, raspoređivanje i rad sa e-poštom.

Čak i vremenske prognoze

Proverite prognozu na traci vremenske prognoze i neka vam predstojeće vreme pomogne da planirate raspored dana ili sledeće putovanje.

Outlook na više uređaja

Obavite više poslova u pokretu. Uz Outlook na omiljenim uređajima ostanite povezani i produktivni pomoću jasnog, objedinjenog prikaza e-poruka, kalendara, kontakata i datoteka. Sada je dostupan na iPad® uređajima, iPhone® uređajima, Android™ tabletima i Android telefonima.

Kako Outlook i Outlook.com funkcionišu zajedno

Outlook.com je besplatna usluga e-pošte koja ima izgled i doživljaj programa Outlook. U Outlook možete da dodate i Outlook.com nalog da biste upravljali svom e-poštom, kalendarima i kontaktima.

Saznajte više

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte novosti i saznajte klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoću da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Čitajte blog (samo na engleskom)

Istraživanje sistema Office na različitim uređajima

Laptop računari / stoni računari / konvertibilni računari


Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
Microsoft Outlook 2016 je najnovija verzija programa Outlook. Prethodne verzije uključuju Outlook 2013, Outlook 2010 i Outlook 2007. Outlook 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.