PowerPoint

PowerPoint 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

PowerPoint

PowerPoint za Android telefon

Osmislite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za Android ™ telefon.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

PowerPoint za Android tablet

Osmislite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za Android ™ tablet.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

PowerPoint za iPhone

Osmislite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za iPhone®.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

PowerPoint za iPad

Osmislite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za iPad®.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

PowerPoint u pokretu

Slika koja prikazuje Apple®, Android™ i Windows logotipe.

Office aplikacije za mobilne uređaje imaju poznati korisnički interfejs optimizovan za korišćenje na mobilnim uređajima. Pregledajte i uređujte dokumente na poslu, kod kuće ili sa bilo kog drugog mesta.

Saznajte više

PowerPoint 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Tablet koji prikazuje funkciju „Dizajner“ na slajdu PowerPoint prezentacije.

Podignite prezentaciju na viši nivo

Dizajnirajte kao profesionalac – za nekoliko sekundi

Dizajner za PowerPoint Ikona sa opisom alatke omogućava vam da pravite prilagođene prezentacije visokog kvaliteta jer ima opcije dizajna pomoću kojih možete da povećate vizuelnu upečatljivost prezentacije u dva jednostavna koraka. Dodajte sliku, a zatim izaberite omiljenu – i to je to.

Filmsko kretanje, jednim klikom

Funkcija „Morf“ Ikona sa opisom alatke pomaže da ostvarite svoju viziju jer vam omogućava da bez mnogo napora pravite tečne pokrete. Jednostavno duplirajte slajdove za koje želite da prelaze jedan u drugi, pomerajte objekte onako kako želite da se animiraju i kliknite na dugme „Morf“.

def37145-740c-4657-a0a1-1e7309b32b93
Tablet koji prikazuje PowerPoint slajd u režimu prezentacije sa naznakama.

Držite prezentacije s pouzdanjem

Ostanite fokusirani

Koristite prikaz za izlagača u sistemu Office 2016 da biste pregledali prezentacije i vežbali izlaganje. Kada projektujete prezentaciju na drugi ekran, prikaz za izlagača prikazuje trenutni slajd, beleške govornika i sledeći slajd u nizu.

Ostanite fleksibilni

Pomoću navigatora slajdova možete brzo da se prebacujete sa slajda na slajd – redom ili ne – iz vizuelne koordinatne mreže koju vi vidite i koja vam je na dohvat ruke. Publika vidi samo slajd koji ste izabrali.

Zadržavanje kontrole

Pomoću automatskog proširivanja slajdovi se automatski pojavljuju na odgovarajućim ekranima kada projektujete prezentaciju na drugi ekran. Nema petljanja sa postavkama i opremom.

Laptop koji prikazuje slajdove PowerPoint prezentacije na kojima je tim sarađivao.

Timski rad vodi do pobede

Sinhronizovan početak

Prezentacije se podrazumevano čuvaju na mreži u usluzi OneDrive, OneDrive for Business ili SharePoint. Ikona sa opisom alatke Stoga, kada svima pošaljete vezu do PowerPoint datoteke, kao i dozvole za prikaz i uređivanje, oni će imati najnoviju verziju date datoteke.

Sinhronizovan rad

Radite zajedno sa timom na istoj prezentaciji u isto vreme, bez obzira na to da li koristite PowerPoint na stonom računaru ili PowerPoint Online. Dok vi i vaš tim uređujete dokumente i unosite promene, poboljšana istorija verzija u programu PowerPoint 2016 vam omogućava da prikažete starije verzije ili da se vratite na njih.

Ostanite sinhronizovani

Dodajte komentare i odgovorite na njih na telefonu, tablet, PC ili Mac računaru, odmah pored slajda o kom diskutujete. Svi mogu da vide ko je kome odgovorio.

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

Office Online

Unapredite dizajn

Pokažite stil i profesionalnost pomoću predložaka i ujedno uštedite vreme. Pregledajte PowerPoint predloške u preko 40 kategorija.

Preuzmite besplatne predloške

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte novosti i saznajte klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoću da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Čitajte blog (samo na engleskom)

Istraživanje sistema Office na različitim uređajima

Laptop računari / stoni računari / konvertibilni računari


Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se od zemlje do zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
Microsoft PowerPoint 2016 je najnovija verzija programa PowerPoint. Prethodne verzije su PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 i PowerPoint 2007. PowerPoint 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.