Logotip programa PowerPoint

PowerPoint 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365

PowerPoint

PowerPoint za Android tablet

Sastavite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za Android™ tablet.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

PowerPoint za iPad

Sastavite priču i jasno je predstavite. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz PowerPoint za iPad®.

Preuzmite ga iz usluge App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Tablet koji prikazuje funkciju „Morf“ na slajdu PowerPoint prezentacije. slikaTablet koji prikazuje funkciju „Morf“ na slajdu PowerPoint prezentacije.

PowerPoint aplikacija za mobilne uređaje

Prikazujte, uređujte ili pravite upečatljive prezentacije gde god da se nalazite, uz intuitivnu kontrolu dodirom osmišljenu za telefone i tablete. Pristupajte prezentacijama u oblaku na svim uređajima. Uz PowerPoint aplikaciju za mobilne uređaje, Office ide sa vama.

Apple, Android i Windows logotipi

Unesite broj telefona ili adresu e-pošte i poslaćemo vam vezu za preuzimanje.

Unesite e-adresu i poslaćemo vam vezu za preuzimanje.

Poruka se šalje.Hvala! Poruka je poslata, proverite uređaj. Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro. Unesite važeći broj telefona od 10 cifara. Format: 123-123-1234 Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.
Na koji se način koristi broj telefona ili adresa e-pošte Opis alatke sa informacijama o tome na koji način Microsoft koristi vaš broj telefona ili adresu e-pošte

PowerPoint 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365

Tablet koji prikazuje funkciju „Dizajner“ na slajdu PowerPoint prezentacije.

Podignite prezentaciju na viši nivo

Dizajnirajte kao profesionalac – za nekoliko sekundi

Dizajner za PowerPoint Opis alatke sa zahtevima za Dizajner za PowerPoint omogućava vam da pravite prilagođene prezentacije visokog kvaliteta jer ima opcije dizajna pomoću kojih možete da povećate vizuelnu upečatljivost prezentacije u dva jednostavna koraka. Dodajte sliku, a zatim izaberite omiljenu – i to je to.

Filmsko kretanje, jednim klikom

Funkcija „Morf“ Opis alatke sa zahtevima za funkciju „Morf“ vam omogućava da ostvarite svoju viziju jer pomoću njega možete lako da pravite tečne pokrete. Jednostavno duplirajte slajdove za koje želite da prelaze jedan u drugi, pomerajte objekte onako kako želite da se animiraju i kliknite na dugme „Morf“.

dugme „Zatvori video“
def37145-740c-4657-a0a1-1e7309b32b93
Tablet koji prikazuje PowerPoint slajd u režimu prezentacije sa naznakama.

Držite prezentacije s pouzdanjem

Zainteresujte publiku

Zumiranje oživljava vaše prezentacije pomoću interaktivnog zbirnog slajda koji olakšava kretanje kroz prezentaciju i čini ga zabavnijim. Uvećavajte ili umanjujte odeljke ili slajdove u prezentacijama sa pojedinačnog slajda po redosledu koji se korisnicima sviđa. Opis alatke o dostupnosti funkcije

Ostanite fokusirani

Koristite prikaz za izlagača u sistemu Office 2016 da biste pregledali prezentacije i vežbali izlaganje. Kada projektujete prezentaciju na drugi ekran, prikaz za izlagača prikazuje trenutni slajd, beleške govornika i sledeći slajd u nizu.

Zadržavanje kontrole

Pomoću automatskog proširivanja slajdovi se automatski pojavljuju na odgovarajućim ekranima kada projektujete prezentaciju na drugi ekran. Nema petljanja sa postavkama i opremom.

Laptop koji prikazuje slajdove PowerPoint prezentacije na kojima je tim sarađivao.

Timski rad vodi do pobede

Sinhronizovan početak

Prezentacije se podrazumevano čuvaju na mreži u usluzi OneDrive, OneDrive for Business ili sistemu SharePoint. Opis alatke sa zahtevima za deljenje na mreži Stoga, kada svima pošaljete vezu do PowerPoint datoteke, kao i dozvole za prikaz i uređivanje, oni će imati najnoviju verziju date datoteke.

Sinhronizovan rad

Radite zajedno sa timom na istoj prezentaciji u isto vreme, bez obzira na to da li koristite PowerPoint na računaru ili PowerPoint Online. Dok vi i vaš tim uređujete dokumente i unosite promene, poboljšana istorija verzija u programu PowerPoint 2016 omogućava vam da prikažete starije verzije ili da se vratite na njih. Opis alatke o dostupnosti funkcije

Ostanite sinhronizovani

Dodajte komentare i odgovorite na njih na telefonu, tablet, PC ili Mac računaru, odmah pored slajda o kom diskutujete. Svi mogu da vide ko je kome odgovorio.

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

Office Online

Unapređivanje dizajna

Pokažite stil i profesionalnost pomoću predložaka i ujedno uštedite vreme. Pregledajte PowerPoint predloške u preko 40 kategorija.

Preuzmite besplatne predloške

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte novosti i saznajte klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Čitajte blog (samo na engleskom)

Nabavite Office aplikacija za mobilne uređaje Tooltip Icon

Microsoft PowerPoint 2016 sa pretplatom na Office 365 jeste najnovija verzija programa PowerPoint. Prethodne verzije su PowerPoint 2013 , PowerPoint 2010 i PowerPoint 2007 . PowerPoint 2016 je kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.