Office Professional 2016

Pametnije poslovanje pomoću sistema Office. Najbolje rešenje za one koji žele da na jednom računaru koriste Office sa programima Outlook, Publisher i Access.

{OPro2016|price}
Kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 7 i novijim verzijama

Radite kao profesionalac

Nabavite alatke koje su vam potrebne – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access – da biste kreirali dokumente, držali prezentacije, komunicirali i objavljivali publikacije dostojne profesionalca vašeg ranga.

Proširite Office

Koristite Office Online da biste prikazivali i uređivali datoteke koje ste sačuvali na mreži, kao i da biste sarađivali na njima sa drugima, i to u realnom vremenu. Pristup je mogućan s bilo kog uređaja koji je povezan sa internetom i ima neki od podržanih pregledača.

Jednostavno deljenje datoteka

Uskladištite datoteke na mreži da biste mogli da im pristupate dok ste u pokretu, a začas možete da pozovete druge da ih pregledaju ili uređuju.

Office Professional 2016 obuhvata:

Office paket

 • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 i Access 2016.
 • Zabeležite svoje ideje onako kako vam najviše odgovara: pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Koristite Office kao profesionalac – na lakši način. Otkucajte za šta tražite pomoć u novom okviru „Pokaži mi...“ na traci i dobićete odgovor kako to da uradite.
 • Nove teme pružaju vam mogućnost da odaberete pravi doživljaj sistema Office za sebe. Teme „Tamno“ i „Tamnosiva“ pružaju visok kontrast koji manje opterećuje vid, dok vam tema „Šareno“ donosi moderan izgled koji je usklađen na svim vašim uređajima.
 • Unapredite čitanje koristeći funkciju „Uvidi“ koju obezbeđuje Bing i koja vam prikazuje relevantne informacije sa veba dok čitate sadržaj neke Office datoteke.
 • Dozvolite da jedan od predložaka sa početnog ekrana obavi veći deo konfigurisanja i dizajniranja da biste mogli da se usredsredite na svoje ideje i podatke
 • Pratite komentare u Word dokumentima i obeležite ih kao završene pomoću novog dugmeta za odgovaranje.
 • Izvlačite sadržaj iz PDF dokumenata direktno u Word. Otvarajte PDF dokumente i uređujte pasuse, liste i tabele, kao što biste radili sa poznatim Word dokumentima.
 • Uštedite vreme za oblikovanje informacija u programu Excel kako biste brže mogli da steknete uvid u svoje podatke. Nove alatke prepoznaju vaše obrasce i automatski popunjavaju podatke.
 • Novi moderni grafikoni i dijagrami u programu Excel donose vam nove načine da istražite i ubedljivo predstavite svoje poslovne podatke. Excel preporučuje grafikone koji najviše odgovaraju vašim podacima i pruža vam pregled budućeg izgleda podataka.
 • Od sada u programu Excel jednim klikom možete da kreirate osnovne prognoze za grupu podataka da biste vizuelizovali buduće trendove.
 • Delite PowerPoint prezentaciju na vebu tako što ćete poslati vezu ka njoj ili putem besplatne Office usluge za prezentacije za isporuku, tako da vaši slušaoci mogu da vam se pridruže sa bilo kog mesta.
 • Ugradite Excel unakrsne tabele, dijagrame, audio klipove, video zapise i skoro sve druge vrste datoteka u OneNote beležnice. Vaše beleške su sačuvane, mogu da se pretražuju i sinhronizovane su sa OneNote aplikacijama na ostalim uređajima, tako da možete da ih koristite ili delite sa bilo kog mesta.
 • Brže šaljite odgovore koristeći umetnute odgovore – postavljene u telu originalne poruke – u programu Outlook. Samo otkucajte odgovor u oknu za čitanje.
 • Uštedite vreme pomoću opcija za štampanje fotografija na mreži u programu Publisher.
 • Brzo navedite i rezimirajte podatke iz srodne tabele ili upita u programu Access. Dovoljno je da kliknete na neku stavku i otvorićete njen detaljan prikaz.
 • Najbolji za porodična preduzeća i veoma mala preduzeća

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Uz pretplatu na Office 365 planove dobijate potpuno instalirane Office aplikacije: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (Publisher i Access dostupni su samo na PC računarima). Office 365 možete da instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android™ tablete, Android telefone, iPad® i iPhone®. Pored toga, uz Office 365 dobijate usluge kao što su skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minuti za upotrebu kod kuće. Kad imate aktivnu pretplatu na Office 365, uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija. Saznajte više o usluzi Office 365.

Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine sadrži aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje se mogu koristiti na jednom PC ili Mac računaru. Aplikacije se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate ponovo da kupite Office kad nova verzija postane dostupna. Aktuelne verzije Office aplikacija koje su dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Mac. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2011 za Mac, Office 2010Office 2007, Office 2008 za Mac i Office 2004 za Mac. Office 2010 i Office 2007 kompatibilni su sa operativnim sistemom Windows 8.1 i starijim verzijama. Office nabavljen u vidu jednokratne kupovine ne sadrži usluge koje obuhvata Office 365. Saznajte više o razlici između usluge Office 365 i sistema Office 2016.

Saznajte više o usluzi Office 365 za mala preduzeća
Trenutna verzija sistema Office podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare sa operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2007 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 2013 ili Office 2016 mogu da otvaraju napravljene dokumente bez potrebe za dodatnim radnjama. Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office možda bi trebalo da preuzmu i instaliraju paket kompatibilnosti.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.