Publisher 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Ugao monitora PC računara koji prikazuje novu publikaciju u programu Microsoft Publisher 2016Ugao monitora PC računara koji prikazuje novu publikaciju u programu Microsoft Publisher 2016
Publisher publikacija sa prikazanim alatkama za slike na traci.

Jednostavne alatke pomoću kojih ćete privući pažnju koristeći fotografije

Zamena slika

Uvezite sve svoje slike na jedno platno u programu Publisher i ubacujte ih i izbacujte iz dizajnerskog rešenja jednostavnim prevlačenjem i otpuštanjem. Eksperimentišite da biste pronašli odgovarajuću sliku bez gubljenja vremena.

Efekti

Koristite profesionalne efekte za tekst, oblike i slike u koje spadaju mekše senke, odsjaji i OpenType funkcije poput ligatura i stilskih alternativa, koji vam izgledaju poznato jer funkcionišu slično kao i efekti u drugim Office aplikacijama koje ih podržavaju.

Slike na mreži

Koristite Publisher da biste pretraživali albume na mreži na sajtovima kao što su Facebook, Flickr i drugi, kao i da biste dodali slike direktno u dokument, bez potrebe da ih sačuvate na stonom računaru, laptopu ili tabletu. Opis alatke o internet zahtevima za korišćenje alatki na mreži uz Publisher

Pozadina sa slikom

Koristite svoje fotografije u pozadini stranica visoke rezolucije kako bi publikacije izgledale profesionalno i besprekorno.

Računar na kojem je prikazana otvorena publikacija u programu Publisher sa trakom na kojoj su prikazane opcije za slanje.

Personalizovanje publikacija pomoću poznatih alatki

Objedinjavanje pošte

Uključite fotografije i veze u poznate alatke za objedinjavanje pošte i poboljšajte personalizaciju biltena, čestitki i e-poruka.

Kartica „Pošiljke“

Sva personalizacija koja vam je potrebna nalazi se na jednom mestu – na traci.

Laptop koji prikazuje ekran „Deljenje“ u programu Microsoft Publisher 2016.

Objavljujte na način koji najviše odgovara publici

Pojednostavljeno deljenje

Dokumenti se podrazumevano čuvaju u oblaku. Dovoljno je da pošaljete vezu da biste ih delili i sarađivali na njima. Opis alatke o zahtevima za deljenje u programu Publisher

Štampanje fotografija

Sada još jednostavnije možete da odštampate sjajne publikacije ili foto-albume u bilo kojoj kopirnici uz mogućnost čuvanja svih stranica u nekom uobičajenom formatu za fotografije kao što je JPG.

E-poruka

Delite stranicu u vidu e-poruke ili pošaljite čitavu publikaciju u e-poruci (kao HTML) – sve stranice se spajaju u jednu e-poruku.

Microsoft Publisher 2016 jeste najnovija verzija programa Publisher. U prethodne verzije spadaju Publisher 2013, Publisher 2010, Publisher 2007 i Publisher 2003. Publisher 2016 kompatibilan je sa operativnim sistemima Windows 10, >Windows 8.1 i Windows 7.