SharePoint Online

Lako napravite sajtove tima i portale za otkrivanje i deljenje sadržaja, kao i saradnju na njemu sa kolegama u organizaciji i izvan nje sa bilo kog uređaja.

{SPOP1Buy|price}

korisnik/mesečno

U cenu nije uracunat porez.
SharePoint Online možete da dobijete i uz Office 365. Saznajte više

SharePoint Online pruža moćne funkcije sistema SharePoint bez povezane dodatne podrške za samostalno upravljanje infrastrukturom. Fleksibilne opcije upravljanja omogućavaju vam da zadržite kontrolu koja vam je neophodna kako biste ispunili zahteve organizacije za usaglašenošću. SharePoint možete da kupite u oblaku kao samostalnu ponudu ili u sklopu Office 365 programskog paketa u kom možete da dobijete i pristup sistemu Exchange, uslugama OneDrive for Business i Skype za posao, kao i Office klijentima i veb aplikacijama.

Telefon sa prikazanom aplikacijom SharePoint za mobilne uređaje na ekranu

Pristup sa bilo kog mesta

Potrebno vam je da ostanete produktivni kuda god da vas život odvede, a sada to i možete uz novu SharePoint aplikaciju. To je kao da u džepu imate intranet kompanije koji vam omogućava pristup resursima tima i organizacije neophodnim za obavljanje posla sa bilo kog mesta.

Laptop koji prikazuje uzorak sajta Contoso Marketing u usluzi SharePoint Online

Nesmetana saradnja

Današnji SharePoint sajt tima jeste čvorište sadržaja vašeg tima. To je mesto na kom se svi sa kojima radite unutar i izvan organizacije sastaju u realnom vremenu kako bi obavili posao – pravili i delili sadržaj pomoću istih, poznatih Microsoft Office alatki koje vi svakodnevno koristite.

Laptop prikazuje ekran „Moji sajtovi“ u sistemu SharePoint

Obaveštavanje i uvidi

Započnite dan u sistemu SharePoint Home, gde za tren oka možete da vidite aktivnost na svim svojim sajtovima i grupama. Sarađujte na intranetu na sajtovima tima i budite u toku sa tim „ko je ko“ i „šta je novo“, uz prikaze aktivnosti tima na matičnoj stranici sajta tima i u bibliotekama dokumenata. Povežite se sa stručnošću i sadržajem pomoću inovativnih kartica osoba koje vam pomažu da najbolji način sarađujete sa ljudima i iskoristite ono na čemu oni rade. I provedite manje vremena u pretrazi datoteka – uz inteligentne preporuke, datoteke će pronaći vas.

Laptop koji prikazuje centar za smernice za brisanje dokumenata u sistemu SharePoint

Bezbednost i usaglašenost poslovne klase

Danas je preduzećima više nego ikad ranije potrebno prilagodljivo rešenje koje ispunjava zahteve za bezbednošću i usaglašenošću i osigurava primenu objedinjenih smernica za svako radno opterećenje i na svakom uređaju. SharePoint nudi najbolju bezbednost u svojoj klasi, sa više od jedne decenije iskustva u izradi softvera i usluga na mreži za preduzeća. Krajnji korisnici dobijaju produktivnost kakvu traže, a IT sektor dobija bezbednost u oblaku i ispunjenje zahteva za usaglašenošću koje im je potrebno.

Microsoft FastTrack

Microsoft FastTrack je usluga za povećanje uspešnosti klijenata koja organizaciji može da pomogne da se nesmetano i s pouzdanjem prebaci na Microsoft Cloud i brže ostvari dobre poslovne rezultate. Saznajte više (na engleskom)

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.