SharePoint

SharePoint Online

Lako napravite sajtove tima i portale za otkrivanje i deljenje sadržaja, kao i saradnju na njemu sa kolegama u organizaciji i izvan nje sa bilo kog uređaja.

{SPOP1Buy|price}

mesečno po korisniku

U cenu nije uracunat porez.
SharePoint Online možete da dobijete i uz Office 365. Saznajte više

SharePoint Online pruža moćne funkcije sistema SharePoint bez povezane dodatne podrške za samostalno upravljanje infrastrukturom. Fleksibilne opcije upravljanja omogućavaju vam da zadržite kontrolu koja vam je neophodna kako biste ispunili zahteve organizacije za usaglašenošću. SharePoint možete da kupite u oblaku kao samostalnu ponudu ili u sklopu Office 365 programskog paketa u kom možete da dobijete i pristup sistemu Exchange, uslugama OneDrive for Business i Skype za posao, kao i Office klijentima i veb aplikacijama.

Snimak ekrana sistema SharePoint na mobilnom uređaju.

Pristup sa bilo kog mesta

Potrebno vam je da ostanete produktivni kuda god da vas život odvede, a sada to i možete uz novu SharePoint aplikaciju (SharePoint aplikacija za mobilne uređaje trenutno je dostupna za iOS, a verzija za Android™ i Windows Phone izlazi u 4. kvartalu 2016). To je kao da u džepu imate intranet kompanije koji vam omogućava pristup timu i resursima organizacije neophodnim za obavljanje posla sa bilo kog mesta.

Snimak ekrana uzorka sajta Contoso Marketing u usluzi SharePoint Online.

Nesmetana saradnja

Današnji SharePoint sajt tima jeste čvorište sadržaja vašeg tima. To je mesto na kom se svi sa kojima radite unutar i izvan organizacije sastaju u realnom vremenu kako bi obavili posao – pravili i delili sadržaj pomoću istih, poznatih Microsoft Office alatki koje vi svakodnevno koristite.

Slika ekrana „Moji sajtovi“ u sistemu SharePoint.

Obaveštavanje i uvidi

Obaveštavanje koje pruža Office Graph čini SharePoint potpuno drugačijim u odnosu na druge dostupne sisteme. Uz novu matičnu stranicu sistema SharePoint (SharePoint aplikacija za mobilne uređaje trenutno je dostupna za iOS, a verzija za Android™ i Windows Phone izlazi u 4. kvartalu 2016), možete da ostanete u toku sa svim različitim timovima i projektima na kojima radite putem feeda o aktivnostima i pomoću preporuka zasnovanih na vašim vezama sa drugim osobama i sadržajem na kojem one rade.

Slika ekrana funkcije „Centar smernica za brisanje dokumenata“ u okviru sistema SharePoint.

Bezbednost i usaglašenost poslovne klase

Danas je preduzećima više nego ikad ranije potrebno prilagodljivo rešenje koje ispunjava zahteve za bezbednošću i usaglašenošću i osigurava primenu objedinjenih smernica za svako radno opterećenje i na svakom uređaju. SharePoint nudi najbolju bezbednost u svojoj klasi, sa više od jedne decenije iskustva u izradi softvera i usluga na mreži za preduzeća. Krajnji korisnici dobijaju produktivnost kakvu traže, a IT sektor dobija bezbednost u oblaku i ispunjenje zahteva za usaglašenošću koje im je potrebno.

Microsoft FastTrack

Microsoft FastTrack je usluga za povećanje uspešnosti klijenata koja vašoj organizaciji može da pomogne da se glatko i neometano prebaci na tehnologiju Microsoft Cloud i brže ostvari rezultate u poslovanju. Saznajte više (na engleskom jeziku)