SharePoint

SharePoint 2013 partneri

SharePoint ima veliki i rastući broj korisnika što pruža značajnu mogućnost za širenje poslovanja. Pored toga, konsolidovali smo proces za postajanje Microsoft SharePoint partnerom. Bilo da ste integrator sistema ili nezavisni prodavac softvera, možete da proširite poslovanje da biste razvili, primenili i podržali rešenja izgrađena pomoću jedne proširive platforme za intranet, ekstranet i internet rešenja, lokalno i u oblaku.

Mogućnosti za poslovanje

Za integratore sistema

SharePoint preduzeću omogućava da izgradi poslovna rešenja koja pružaju uvide, poboljšavaju odluke i povećavaju organizacionu agilnost. Pomozite klijentima da razmišljaju izvan početnih primena saradnje i da shvate punu poslovnu vrednost svog ulaganja u SharePoint, uključujući društveno umrežavanje, Enterprise pretragu i otkrivanje poslovnih podataka.

Za nezavisne prodavce softvera

SharePoint je sada više nego ikada pre čvorište za projektante za izgradnju i primenu modernih aplikacija i za dizajnere za građenje privlačnih veb lokacija. A zbog toga što je izgrađen u oblaku, IT stručnjaci mogu da upravljaju troškovima i da ispune rastuće zahteve usaglašenosti. Razvijte rešenja još više na SharePoint platformi pomoću mogućnosti kao što su poslovno obaveštavanje, napredna vizuelizacija, portfolio projekta i upravljanje poslovnim procesom.

SharePoint kompetencije

SharePoint kompetencije sada su pojednostavljene! Nova kompetencija „Saradnja i sadržaj“ objedinjuje se sa prethodnim kompetencijama: Portali i saradnja, upravljanje sadržajem i pretraga. Saznajte više o ovoj novoj kompetencijii pročitajte o pogodnostima ako postanete SharePoint partner, kao i zahtevima povezanim sa sticanjem srebrnog i zlatnog nivoa kompetencije „Saradnja i sadržaj“.