SharePoint partneri

SharePoint ima veliki broj korisnika koji neprestano raste, što otvara značajnu mogućnost za proširenje poslovanja. Pored toga, konsolidovali smo proces kojim neko postaje Microsoft SharePoint partner. Bilo da ste integrator sistema ili nezavisni prodavac softvera, možete da proširite poslovanje kako biste razvili, primenili i podržali rešenja izgrađena pomoću jedne, proširive platforme za intranet, ekstranet i internet rešenja, lokalno i u oblaku.

Mogućnosti za poslovanje

Za integratore sistema

SharePoint preduzeću omogućava da izgradi poslovna rešenja koja pružaju uvide, poboljšavaju odluke i povećavaju organizacionu agilnost. Pomozite klijentima da razmišljaju dalje od početnih primena saradnje i da shvate punu poslovnu vrednost svog ulaganja u SharePoint, uključujući društveno umrežavanje, Enterprise pretragu i otkrivanje poslovnih podataka u sistemu SharePoint.

Za nezavisne prodavce softvera

SharePoint je sada, više nego ikada ranije, čvorište za projektante, za izgradnju i primenu modernih aplikacija, kao i za dizajnere, za izradu privlačnih veb sajtova. A pošto je ugrađen u oblak, IT stručnjaci mogu da upravljaju troškovima i ispune rastuće zahteve za usaglašenošću. Još više razvijte rešenja na SharePoint platformi uz mogućnosti kao što su poslovno obaveštavanje, napredna vizuelizacija, portfolio projekta i upravljanje poslovnim procesom.

SharePoint kompetencije

SharePoint kompetencije sada su pojednostavljene! Nova kompetencija „Saradnja i sadržaj“ objedinjuje prethodne kompetencije: „Portali i saradnja“, „Upravljanje sadržajem“ i „Pretraga“. Saznajte više o ovoj novoj kompetenciji (na engleskom) i pročitajte o prednostima koje donosi SharePoint partnerstvo i zahtevima u vezi sa dobijanjem srebrnog i zlatnog nivoa kompetencije „Saradnja i sadržaj“.