Logotip usluge Office 365

Besplatno isprobajte Office 365

Probna verzija sistema Office 365 Home uključuje

  • Instalirane Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih.
  • Instalaciju na najviše 5 PC ili Mac računara.
  • Office mobilne aplikacije na najviše 5 tableta i 5 telefona.
  • 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za do 5 korisnika.
Isprobajte mesec dana bez naknadeSpremni ste da kupite Office?

Neophodna je kreditna kartica. Kada istekne besplatna jednomesečna probna verzija, Office 365 Home je {HomeM2M|price} mesečno. Možete da otkažete bilo kada. Opis alatke sa informacijama o Office zahtevima i kompatibilnosti za Windows i Mac

Office 2016 aplikacije – još bolje uz Office 365

Word logotip, saznajte više o programu WordExcel logotip, saznajte više o programu ExcelPowerPoint logotip, saznajte više o programu PowerPointOutlook logotip, saznajte više o programu OutlookOneNote logotip, saznajte više o programu OneNoteAccess logotip, saznajte više o programu AccessPublisher logotip, saznajte više o programu Publisher

Besplatna probna verzija sistema Office na PC i Mac računaru

Besplatno preuzmite i instalirajte Office 2016 aplikacije na računaru. Uključuje besplatne probne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih. Opis alatke o dostupnosti nekih aplikacija za PC i Mac

Office na svim uređajima

Redigujte, uređujte, analizirajte i predstavljajte dokumente – od stonog računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

Deljenje pretplate

Office 365 Home savršen je za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa do 4 druga korisnika.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Opis alatke o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programu Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office 2016? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Probna verzija omogućava pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Tu spadaju:

  • Instalirane Office aplikacije (Word, PowerPoint, Excel, OneNote i Outlook, kao i Publisher i Access za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows).
  • 1 TB dodatnog OneDrive skladišta u oblaku tako da možete da čuvate dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupate im sa skoro svakog mesta.
  • 60 Skype minuta koje možete da koristite za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona. Pogledajte listu zemalja/regiona.

1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću postojećeg. Šta je to Microsoft nalog?

2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).

3. Na kraju prvog besplatnog meseca automatski se naplaćuje metodom plaćanja koji ste naveli kako bi se obezbedilo da ne dođe do prekida u korišćenju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti www.office.com/myaccount i isključiti automatsku obnovu u oblasti „Plaćanje i naplata“.

4. Kada se potvrdi metod plaćanja, bićete prebačeni na www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas će se tražiti da obezbedite informacije o kreditnoj kartici da bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice neće se izvršiti do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer da biste instalirali Office na drugim računarima ili promenili opcije plaćanja. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete na internet da bi vam verzija sistema Office uvek bila ažurirana i da biste koristili pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom najmanje na svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti da pravite nove. Dovoljno je da se opet povežete sa internetom da biste ponovo aktivirali Office aplikacije. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one instalirane na računaru.

Office podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare sa operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2007 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.
Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da odaberete da ih uskladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na Windows ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Usluga nastavlja da radi bez prekida i na kraju probnog perioda automatski vam se naplaćuje putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga naplaćuje se na godišnjem nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se prijavite za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se upisali za probnu verziju na ovoj stranici, posetite sajt www.office.com/myaccount i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti plaćanja i naplate. Pomoću ovog pristupa, probna verzija automatski ističe kada se završi vaš mesec i neće se izvršiti naplata putem kreditne kartice. Ako ste se za probnu verziju upisali tako što ste kliknuli na ikonu na novom računaru, probna verzija automatski ističe nakon mesec dana; ne morate da je otkazujete. Kada se probna verzija završi, tražiće se da odaberete koju verziju sistema Office želite da kupite.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.

Was this information helpful?

Great! Any other feedback?

How can we improve it?


To protect your privacy, please do not include contact information in your feedback. Review our privacy policy.

×