Isprobajte besplatno Office 365

Probna verzija sistema Office 365 Home uključuje

  • Kompletno instalirane Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih.
  • Instalaciju na najviše 5 PC ili Mac računara.
  • Office mobilne aplikacije na najviše 5 tableta i 5 telefona.
  • 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za do 5 korisnika.
Isprobajte mesec dana bez naknadeSpremni ste da kupite Office?
  • Kada istekne besplatna jednomesečna probna verzija, Office 365 Home košta {HomeAnnual|price} godišnje.
  • Neophodna je kreditna kartica. Možete da ga otkažete bilo kada. Opis alatke sa informacijama o Office zahtevima i kompatibilnosti za Windows i Mac

Office 2016 aplikacije – još bolje uz Office 365

Besplatna probna verzija sistema Office na PC i Mac računaru

Preuzmite besplatno i instalirajte Office 2016 aplikacije na stonom računaru. Obuhvata besplatne probne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih Opis alatke o dostupnosti nekih aplikacija za PC i Mac računare

Office na svim uređajima

Pregledajte, uređujte, analizirajte i predstavljajte dokumente – od stonog računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

Deljenje pretplate

Office 365 Home savršen je za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa do 4 druga korisnika.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Opis alatke o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office 2016? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Probna verzija pruža pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Ona obuhvata sledeće:

  • Kompletno instalirane Office aplikacije (Word, PowerPoint, Excel, OneNote i Outlook, plus Publisher i Access za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows).
  • 1 TB dodatnog OneDrive skladišta u oblaku kako biste mogli da čuvate dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupate im sa skoro svakog mesta.
  • 60 Skype minuta koje možete da koristite za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona. Pogledajte listu zemalja ili regiona.

1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću postojećeg. Šta je to Microsoft nalog?

2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).

3. Na kraju prvog besplatnog meseca automatski se naplaćuje metodom plaćanja koji ste naveli kako bi se obezbedilo da ne dođe do prekida u korišćenju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti www.office.com/myaccount i isključiti automatsko obnavljanje u oblasti „Plaćanje i naplata“.

4. Kada se potvrdi metod plaćanja, prebacujete se na www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete to da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru stavke Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer da biste instalirali Office na drugim računarima ili promenili opcije plaćanja. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i da bi se vaša verzija sistema Office ažurirala i da biste imali pogodnost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Dovoljno je da se opet povežete sa internetom da biste ponovo aktivirali Office aplikacije. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Aktuelna verzija sistema Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac operativnim sistemom Mac OS X 10.10 ili novijim verzijama za Office 2016 za Mac. Da biste dobili dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.
Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odaberete da ih uskladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Usluga nastavlja da radi bez prekida i na kraju probnog perioda automatski vam se naplaćuje putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga naplaćuje se na godišnjem nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se upišete za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se upisali za probnu verziju na ovoj stranici, posetite sajt www.office.com/myaccount i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti plaćanja i naplate. Pomoću ovog pristupa, probna verzija automatski ističe kada se završi vaš mesec i ne vrši se naplata putem kreditne kartice. Ako ste se za probnu verziju upisali tako što ste kliknuli na ikonu na novom računaru, probna verzija automatski ističe nakon mesec dana, ne morate da je otkazujete. Kada se probna verzija završi, traži se da odaberete koju verziju sistema Office želite da kupite.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.