Isprobajte besplatno Office 365

Kada istekne besplatna jednomesečna besplatna verzija, Office 365 Home košta {HomeM2M|price} godišnje. Neophodna je kreditna kartica. Opis alatke sa informacijama o Office zahtevima i kompatibilnosti za Windows i Mac

Microsoft PowerPoint pokrenut na računaru, laptopu i iPad uređaju

Šta je uključeno – najnovije Office aplikacije sa ekskluzivnim funkcijama

 

Besplatna probna verzija sistema Office na PC i Mac računaru

Preuzmite besplatno i instalirajte Office 2016 aplikacije na stonom računaru. Obuhvata besplatne probne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih. Opis alatke o dostupnosti nekih aplikacija za PC i Mac računare
 
stranica iz e-knjige pod naslovom „Otklanjanje prepreka za saradnju na radnom mestu“
 

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

 
stranica iz e-knjige pod naslovom „Otklanjanje prepreka za saradnju na radnom mestu“

Office na svim uređajima

Redigujte, uređujte, analizirajte i predstavljajte dokumente – od stonog računara do Windows, Apple®i Android™ uređaja.

Tu smo za vas

Deljenje pretplate

Office 365 Home savršen je za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa do 4 druga korisnika.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Opis alatke o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurni

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office 2016? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Nabavite Office 365

Preuzmite Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Office 365 za kuću

SAZNAJTE VIŠE

Office 365 za preduzeća

SAZNAJTE VIŠE

NAJČEŠĆA PITANJA

Prikaži sve

Probna verzija omogućava pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Tu spadaju:

  • Kompletno instalirane Office aplikacije (Word, PowerPoint, Excel, OneNote i Outlook, plus Publisher i Access za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows).
  • 1 TB dodatnog OneDrive skladišta u oblaku kako biste mogli da čuvate dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupate im sa skoro svakog mesta.
  • 60 Skype minuta koje možete da koristite za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona. Pogledajte listu zemalja/regiona.

1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću postojećeg. Šta je to Microsoft nalog?

2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).

3. Na kraju prvog besplatnog meseca automatski se naplaćuje metodom plaćanja koji ste naveli kako bi se obezbedilo da ne dođe do prekida u korišćenju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti sajt www.office.com/myaccount i isključiti automatsku obnovu u oblasti „Plaćanje i naplata“.

4. Kada se potvrdi metod plaćanja, bićete prebačeni na sajt www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete to da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer da biste instalirali Office na drugim računarima ili promenili opcije plaćanja. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i da bi se vaša verzija sistema Office ažurirala i da biste imali pogodnost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Dovoljno je da se opet povežete sa internetom da biste ponovo aktivirali Office aplikacije. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Trenutna verzija sistema Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 ili novijim verzijama za Office 2016 za Mac. Da biste dobili dodatne informacije, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete odabrati da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se dešava ako otkažete pretplatu.

Usluga će nastaviti da radi bez prekida i na kraju probnog perioda biće vam automatski naplaćena putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga će vam biti naplaćivano na mesečnom nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se prijavite za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se upisali za probnu verziju na ovoj stranici, posetite sajt www.office.com/myaccount i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti plaćanja i naplate. Pomoću ovog pristupa, probna verzija automatski ističe kada se završi vaš mesec i ne vrši se naplata putem kreditne kartice. Ako ste se za probnu verziju upisali tako što ste kliknuli na ikonu na novom računaru, probna verzija automatski ističe nakon mesec dana, ne morate da je otkazujete. Kada se probna verzija završi, traži se da odaberete koju verziju sistema Office želite da kupite.

Pogledajte sva najčešća pitanja

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.