Isprobajte besplatno Office 365

Probna verzija sistema Office 365 Home uključuje

  • Kompletno instalirane Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih.
  • Instalaciju na najviše 5 PC ili Mac računara.
  • Office mobilne aplikacije na najviše 5 tableta i 5 telefona.
  • 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za do 5 korisnika.
Isprobajte mesec dana bez naknadeSpremni ste da kupite Office?
  • Kada istekne besplatna jednomesečna probna verzija, Office 365 Home košta {HomeM2M|price} mesečno.
  • Neophodna je kreditna kartica. Možete da ga otkažete bilo kada. Opis alatke sa informacijama o Office zahtevima i kompatibilnosti za Windows i Mac

Office 2016 aplikacije – još bolje uz Office 365

Besplatna probna verzija sistema Office na PC i Mac računaru

Preuzmite besplatno i instalirajte Office 2016 aplikacije na stonom računaru. Obuhvata besplatne probne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih Opis alatke o dostupnosti nekih aplikacija za PC i Mac računare

Office na svim uređajima

Redigujte, uređujte, analizirajte i predstavljajte dokumente – od stonog računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

Deljenje pretplate

Office 365 Home savršen je za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa do 4 druga korisnika.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Opis alatke o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office 2016? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Probna verzija pruža pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Ona obuhvata sledeće:

  • Kompletno instalirane Office aplikacije (Word, PowerPoint, Excel, OneNote i Outlook, plus Publisher i Access za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows).
  • 1 TB dodatnog OneDrive skladišta u oblaku kako biste mogli da čuvate dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupate im sa skoro svakog mesta.
  • 60 Skype minuta koje možete da koristite za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona. Pogledajte listu zemalja/regiona.

1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću postojećeg. Šta je to Microsoft nalog?

2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).

3. Na kraju prvog besplatnog meseca automatski se naplaćuje metodom plaćanja koji ste naveli kako bi se obezbedilo da ne dođe do prekida u korišćenju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti sajt www.office.com/myaccount i isključiti automatsku obnovu u oblasti „Plaćanje i naplata“.

4. Kada se potvrdi metod plaćanja, bićete prebačeni na sajt www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas će se tražiti da obezbedite informacije o kreditnoj kartici da bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice neće se izvršiti do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru stavke Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office paketa i svih planova pretplate na Office 365. Za Office 365 planove, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili kako biste promenili opcije plaćanja. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete sa internetom da biste svoju verziju sistema Office održavali ažuriranom i imali pogodnost automatskih ispravki. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su one potpuno instalirane na računaru.

Trenutna verzija sistema Office podržava PC računare sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac računare sa operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2007 za Mac. Dodatne informacije, uključujući zahteve za Apple® i Android™ tablete potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.
Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odaberete da ih uskladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Usluga će nastaviti da radi bez prekida i na kraju probnog perioda biće vam automatski naplaćena putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga će vam biti naplaćivano na mesečnom nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se upišete za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se upisali za probnu verziju na ovoj stranici, posetite sajt www.office.com/myaccount i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti plaćanja i naplate. Pomoću ovog pristupa, probna verzija automatski ističe kada se završi vaš mesec i neće se izvršiti naplata putem kreditne kartice. Ako ste se za probnu verziju upisali tako što ste kliknuli na ikonu na novom računaru, probna verzija automatski ističe nakon mesec dana; ne morate da je otkazujete. Kada se probna verzija završi, tražiće se da odaberete koju verziju sistema Office želite da kupite.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.