Isprobajte besplatno Office 365

Isprobajte besplatno Office 365

Probna verzija sistema Office 365 Home uključuje

  • Instalirane Office 2016 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugih.
  • Instalaciju na najviše 5 PC ili Mac računara.
  • Office mobilne aplikacije na najviše 5 tablet računara i 5 telefona.
  • 1 TB skladišta u OneDrive oblaku po korisniku, za najviše 5 korisnika.
Isprobajte besplatno tokom jednog mesecaSpremni ste da kupite Office?

Potrebna je kreditna kartica. Kada istekne besplatna jednomesečna probna verzija, Office 365 Home košta {HomeM2M|price} mesečno. Otkažite bilo kada. Opis alatke za Office komaptibilnost sa operativnim sistemima Windows i Mac

Office 2016 aplikacije – još bolje uz Office 365

WordExcelPowerPointOutlookOneNoteAccessPublisher
Office na PC i Mac računarima

Office na PC i Mac računarima

Preuzmite da biste instalirali Office 2016 aplikacije na radnoj površini – uključuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook i još mnogo toga. Ikona sa opisom alatke

Office na svim uređajima

Office na svim uređajima

Redigujte, uređujte, analizirajte i predstavljajte dokumente – od stonog računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

1 TB skladišta u OneDrive oblaku

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte sa jednog uređaja na drugi bez propusta. Office aplikacije nastavljaju tamo gde ste stali.

Deljenje pretplate

Deljenje pretplate

Office 365 Home je savršen za domaćinstva sa više Office korisnika. Delite pretplatu sa najviše 4 drugih korisnika.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte poslove u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo – optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima. Ikona sa opisom alatke

Radite zajedno sa lakoćom

Radite zajedno sa lakoćom

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programu Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek ažurni

Uvek ažurni

Uz aktivnu Office 365 pretplatom dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office 2016? Svaki Office 365 pretplatnik dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Savršen uz Windows 10

Savršen uz Windows 10

Office uz Windows 10 je najkompletnije rešenje na svetu za obavljanje posla – od jednostavnog prijavljivanja do ugrađenog deljenja i skladištenja.

Najčešća pitanja

Prikaži sve

Probna verzija omogućava pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Tu spadaju:

  • Instalirane Office aplikacije (Word, PowerPoint, Excel, OneNote i Outlook, kao i Publisher i Access za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows).
  • 1 TB dodatnog skladišta u OneDrive oblaku kako biste mogli da čuvate dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupate im sa skoro svakog mesta.
  • 60 Skype minuta koje možete da koristite za pozivanje mobilnih i fiksnih telefona. Pogledajte listu zemalja/regiona.

1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite pomoću postojećeg. Šta je to Microsoft nalog?

2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće mesečne uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).

3. Na kraju prvog besplatnog meseca izvršiće se automatska naplata putem metoda plaćanja koji ste naveli kako ne bi došlo do prekida u korišćenju usluge. Pretplatu možete da otkažete na mreži, bez kazne, pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti lokaciju www.office.com/myaccount i isključiti automatsku obnovu u oblasti za plaćanja i naplatu.

4. Kada se metod plaćanja potvrdi, bićete prebačeni na lokaciju www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas će se tražiti da navedete informacije o kreditnoj kartici kako ne bi došlo do prekida usluge kad probna verzija istekne. Naplata putem kreditne kartice neće biti izvršena do kraja perioda probne verzije. U bilo kom trenutku tokom perioda probne verzije možete da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključi automatsko obnavljanje u okviru Moj nalog.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja paketa Office i svih Office 365 planova pretplate. Kad je reč o Office 365 planovima, pristup internetu je neophodan i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili kako biste promenili opcije plaćanja. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate OneDrive aplikaciju za računare. Trebalo bi i da se redovno povezujete sa internetom da bi vam verzija sistema Office stalno bila ažurna i da biste imali pogodnost automatskih ispravki. Ako se ne povežete sa internetom barem svakih 39 dana, aplikacije će preći u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Da biste iznova aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint zato što su one u potpunosti instalirane na računaru.

Aktuelna verzija sistema Office podržava računare pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom i Mac operativnim sistemom Mac OS X 10.10 za Office 2016 za Mac. Za više informacija, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, pogledajte kompletne sistemske zahteve.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se od zemlje do zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.

Hoćete. Dokumenti koje ste napravili pripadaju vama. Odaberite kako ćete ih uskladištiti – na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Usluga će nastaviti da radi bez prekida i na kraju probnog perioda biće vam automatski naplaćena putem vašeg metoda plaćanja, a nakon toga će vam biti naplaćivano na mesečnom nivou. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se prijavite za probnu verziju usluge Office 365 Home. Međutim, godinu dana posle završetka probne ili plaćene verzije možete da se prijavite za novu probnu verziju.

Ako ste se prijavili za probnu verziju na ovoj stranici, posetite lokaciju www.office.com/myaccount i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti plaćanja i naplate. Uz ovaj pristup, probna verzija automatski ističe kad se završi mesec i neće biti izvršena naplata putem kreditne kartice. Ako ste se za probnu verziju prijavili tako što ste kliknuli na ikonu na novom računaru, probna verzija automatski ističe za mesec dana; ne morate da je otkazujete. Kad se probni period završi, biće vam zatraženo da odaberete verziju sistema Office koju želite da kupite.

iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.