• Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Word
 • Microsoft Word
  Korporacija Microsoft
  Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje
 • Zatvori
 • Logotip programa Microsoft Word
 • Microsoft Word
  Korporacija Microsoft
  Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje
Logotip programa Microsoft Word

Word 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Word

Word za Android tablet

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za Android™ tablet.

Google Play

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Word za iPad

Napravite doterane dokumente i radite sa bilo kog mesta. Povećajte svoju produktivnost onda kad vam je to najpotrebnije uz Word za iPad®.

Preuzmite ga iz prodavnice App Store

Saznajte više o drugim Office aplikacijama

Ugao ekrana laptop računara koji prikazuje Word dokument koji opisuje lokaciju i statistiku nacionalnog parka Maunt Rejnir. grafikaUgao ekrana laptop računara koji prikazuje Word dokument koji opisuje lokaciju i statistiku nacionalnog parka Maunt Rejnir.

Word aplikacija za mobilne uređaje

Prikazujte, uređujte i pravite dokumente u pokretu i pristupajte im bilo kada na mobilnom telefonu ili tabletu. Radite pouzdano na bilo kom mestu. Uz aplikaciju Word za mobilne uređaje Office ide sa vama.

Apple, Android i Windows logotipovi

Unesite broj telefona ili e-adresu i poslaćemo vam vezu za preuzimanje.

Unesite e-adresu i poslaćemo vam vezu za preuzimanje.

Poruka se šalje.Hvala! Poruka se šalje, ubrzo proverite uređaj.Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro.Unesite važeći broj telefona od 10 cifara. Format: 123-123-1234E-adresa nije važeća. Unesite važeću e-adresu i pokušajte ponovo.
Kako se koristi broj telefona ili e-adresa Opis alatke sa informacijama o tome na koji način Microsoft koristi vaš broj telefona ili e-adresu

Word 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Word 2016 – preuzmite ga odmah uz pretplatu na Office 365.

Laptop koji prikazuje Word dokument sa komentarima i meni sa opcijama za deljenje.

Da li me čujete? Jasno i glasno.

Lako čitanje

U režimu za čitanje tekst se automatski dinamički raspoređuje u kolone radi lakšeg čitanja sa ekrana. A smanjen je i broj menija – tu su samo alatke koje doprinose čitanju – tako da je lakše zadržati pažnju na sadržaju.

Lako pisanje

Poznat program Word vam omogućava da pravite, uređujete i delite posao brzo i lako. Većina osoba može da otvori dokument u programu Word i radi sa njim. To je najpopularniji program za obradu teksta na svetu.

Sve u jednom paketu

1 TB OneDrive skladišta u oblaku Opis alatke za zahteve za OneDrive vas povezuje sa važnim datotekama. Instalirajte Office aplikacije na mobilnim uređajima i moći ćete da pristupite najnovijoj verziji datoteka bilo kad, sa bilo kog mesta. Prenosivi dokumenti prate nedavno korišćene datoteke tako da možete brzo da im pristupite na svim uređajima i nastavite tamo gde ste stali.

Monitor računara koji prikazuje opcije deljenja u programu Microsoft Word.

To nisu samo reči. To je razgovor.

Okupite se

Deljenje je pojednostavljeno. Sačuvajte datoteke u oblaku u usluzi OneDrive, OneDrive for Business ili SharePoint i svima jednostavno pošaljite jednu vezu do iste datoteke, zajedno sa dozvolama za prikazivanje i uređivanje. Svi ćete imati najnoviju verziju datoteke. Opis alatke za zahteve za OneDrive i SharePoint

Zajednički rad

Vi i vaš tim možete da razgovarate, sarađujete i budete koautori dokumenata u realnom vremenu pomoću programa Word. Dok vi i vaš tim uređujete i menjate dokumente, poboljšana istorija verzija u programu Word 2016 omogućava vam da prikažete starije radne verzije ili da se vratite na njih.

Budite u toku

Pratite promene i dodajte komentare ili odgovorite na njih odmah pored teksta o kom diskutujete. Svi mogu da prate razgovor i ostanu u toku sa promenama teksta, rasporeda i oblikovanja.

Površina koja prikazuje novu funkciju „Pokaži mi...“ u Word dokumentu.

E to je lepo urađeno.

Profesionalan izgled

Dajte dokumentima profesionalni izgled – poravnajte grafikone, slike, video zapise i dijagrame sa tekstom. Korisne vođice za poravnavanje se pojavljuju kada su vam potrebne i nestaju kada završite. Funkcija „Dinamički rasporedi“ na stonom i tabletu omogućava vam da prevučete fotografiju, video zapis ili oblik na željeno mesto, a tekst se dinamički raspoređuje pred vašim očima.

Funkcioniše i sa PDF dokumentima

Evo načina da uštedite vreme koji će vam se zaista dopasti: Otvorite PDF datoteku u programu Word na stonom računaru i možete da uredite sadržaj, na primer pasuse, liste i tabele, kao da ste ga napravili u programu Word.

Radi za vas

Nova funkcija „Pokaži mi...“ omogućava vam da potražite funkciju i vraća veze direktno ka komandama u programu Word. Nova funkcija „Uvidi“ u programu Word 2016 pronalazi kontekstualne informacije sa veba u okviru samog procesa čitanja.

Saradnja na deljenim projektima

Office Online kombinuje najčešće korišćene Office funkcije i mogućnosti koautorstva u realnom vremenu, tako da timovi u preduzećima i školama mogu da sarađuju na deljenim dokumentima, prezentacijama i unakrsnim tabelama.

Office Online

Unapredite dizajn

Pokažite stil i stručnost pomoću predložaka uz uštedu vremena. Pregledajte Word predloške u preko 40 kategorija.

Preuzmite besplatne predloške

Povezivanje sa stručnjacima

Pogledajte novosti i saznajte klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoću da pravite, uređujete i doterujete dokumente kao profesionalac.

Čitajte blog (samo na engleskom)

Nabavite Office aplikacija za mobilne uređaje Tooltip Icon

Microsoft Word 2016 je najnovija verzija programa Word. Prethodne verzije uključuju Word 2013, Word 2010, Word 2007 i Word 2003. Word 2016 kompatibilan je sa operativnim sistemima Windows 10, Windows 8.1 i Windows 7.
iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.