Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käyttämisen sivustoanalytiikkaan ja mukautetun sisällön näyttämiseen. Lisätietoja

Uusi Office.
Parempi tapa työskennellä. Yhdessä.

Office sisältää tarvittavat työkalut kotiin ja yritykseen, työpöydälle ja verkkoon ja kaikkiin laitteisiin näiden väliltä.

Officen avulla saavutat tavoitteesi

Uudet yritysominaisuudet nyt Office 365:ssä.

Lisätietoja

Luotu ryhmätyöhön

Luotu ryhmätyöhön

Tee yhteistyötä siten ja silloin kuin haluat. Voit luoda ja käyttää asiakirjoja yhdessä muiden kanssa sekä pitää kaikki ajan ja tehtäviensä tasalla jaetuilla muistikirjoilla. Pidä yhteyttä Officen mobiilisovelluksilla Windows-, Android™- ja Apple®-laitteissa.

Windows 10 -yhteensopiva

Windows 10 -yhteensopiva

Office 2016 ja Windows 10 on tehty toisilleen. Luo viimeisteltyjä asiakirjoja tutuilla ja turvallisilla Office-sovelluksilla. Kirjaudu sisään kerran, niin asetukset ja asiakirjat seuraavat mukanasi Windows-laitteesta toiseen. Tehosta tuottavuutta toimiston ulkopuolella Windows-puhelinten ja -tablettien kosketuskäyttöisillä sovelluksilla. Lisätietoja Office 10:een päivittämisestä.

Tukee työtäsi

Tukee työtäsi

Keskity itsellesi tärkeisiin asioihin. Voit hyödyntää älykkäitä suosituksia, löytää hyödyllisiä tietoja, tuottaa analyyseja ja luoda vaikuttavia asiakirjoja – Officesta poistumatta. Voit pitää postilaatikkosi tehokkaasti järjestyksessä ja löytää asiakirjojen uusimmat versiot kätevästi ja vaivattomasti.

b09c19b5-5d73-4ac1-9dce-030daf56ddb6

Käytä Officea kaikissa laitteissa

Kannettavat tietokoneet / pöytätietokoneet / 2-in-1-tietokoneet

Office-blogi

Tutustu ensimmäisten joukossa uusiin ominaisuuksiin, tuoteuutisiin ja moniin muihin tietoihin.

Vieraile Office-blogissa (vain englanniksi)

Ilmainen koulutus

Tutustu Office-opetusohjelmiin.

Aloita

Office-tuki

Kysy ja pyydä vastauksia ja tukea.

Aloita
iTunes, iPhone ja iPad ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android on Google Inc:n tavaramerkki.