Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov za analizo spletnega mesta in za prikaz prilagojene vsebine. Več informacij

Novi Office.
Olajša sodelovanje z drugimi.

Office ima vsa orodja, ki jih potrebujete za delo doma in v pisarni, pri delu na namizju ali v spletu ter pri uporabi različnih drugih naprav.

Office je prava pot do učinkovitega dela

Nove zmogljivosti za podjetja odslej na voljo v storitvi Office 365.

Oglejte si podrobnosti

Ustvarjeno za skupinsko delo

Ustvarjeno za skupinsko delo

Sodelujte tako, kot želite, in kadar koli želite. Ustvarite dokumente in sodelujte z drugimi, z zvezki v skupni rabi pa lahko ohranite skupino organizirano in posodobljeno. Ohranite stik z Officeovimi programi za prenosne naprave v sistemih Windows in Android™ in v napravah Apple®.

Odličen s sistemom Windows 10

Odličen s sistemom Windows 10

Office 2016 in Windows 10 – ustvarjena drug za drugega. Ustvarite dodelane dokumente z Officeovimi programi, ki jih poznate in jim zaupate. Ko se vpišete, vam bodo nastavitve in dokumenti sledili v vseh napravah s sistemom Windows. Izboljšajte učinkovitost dela na poti s programi za telefone in tablice s sistemom Windows, ustvarjene za upravljanje z dotikom. Preberite več o nadgradnji na Windows 10.

Dela za vas

Dela za vas

Obdržite pregled nad vsebino, ki vas zanima. Uporabite vdelane inteligentne predloge, poiščite uporabne informacije in dobite vpoglede, s katerimi lahko ustvarite odlične dokumente, pri tem pa vam ni treba zapustiti Officea. Ohranite mapo »Prejeto« organizirano in ne izgubljajte več časa z iskanjem najnovejših različic dokumentov.

b09c19b5-5d73-4ac1-9dce-030daf56ddb6

Spletni dnevnik Office

Prvi spoznajte nove funkcije, novice o izdelkih in še več.

Obiščite Officeov spletni dnevnik (samo angleščina)

Brezplačno izobraževanje

Odkrijte vadnice o zbirki Office.

Začnite tukaj

Podpora za Office

Zastavite vprašanja, poiščite odgovore in pridobite podporo.

Začnite tukaj
iTunes, iPhone in iPad so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.