Besplatno isprobajte Office 365

Nabavite besplatnu probnu verziju i radite bilo gde, na bilo kom uređaju, uz vrhunske verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook, kao i 1 TB OneDrive skladišta.

Nakon besplatnog probnog perioda od 1 meseca, Office 365 Home košta 8.499 RSD godišnje. Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.1

Person seated at a café table with a laptop looking at a PowerPoint presentation on Thailand

Deljenje sa najviše 5 osoba

Nabavite 6 TB skladišta u oblaku – 1 TB po korisniku

Premium Office aplikacije

Instalirajte na omiljenim uređajima, uključujući Windows, macOS, iOS i Android*


Šta je uključeno

Najnovije Office aplikacije sa ekskluzivnim funkcijama


Outlook on a laptop, PowerPoint on a tablet, and Excel on a mobile device

Besplatna probna verzija sistema Office na svim uređajima

Besplatno preuzmite i instalirajte Office aplikacije na više PC/Mac računara, tableta i telefona. Redigujte, uređujte, analizirajte i prezentujte dokumente – od računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.*

 

1 TB OneDrive skladišta u oblaku po osobi

Čuvajte datoteke u usluzi OneDrive i menjajte uređaje bez gubljenja ritma. Obezbedite osetljive datoteke u OneDrive ličnom trezoru.
The same OneDrive files, including Personal Vault, as they are displayed on a laptop and on a mobile device.

Tu smo za vas

Delite sa porodicom

Office 365 Home je savršen za domaćinstva. Delite pretplatu sa najviše petoro drugih ljudi.
Icon_BuiltInAccessibility

Sve je lakše uz ugrađenu pristupačnost

 

Pristupačnost je u samom srcu usluge Office 365 zahvaljujući alatkama koje nam omogućavaju da radimo najbolje što možemo.

Ostvarite bolje rezultate zajedno

Budite koautor dokumenata u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz ih klikom na dugme.

Uvek ažurirani

Uz aktivnu pretplatu na Office 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.
Icon_TechSupport

Pristup stručnoj tehničkoj podršci

Potrebna vam je pomoć? Svaki pretplatnik na Office 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Zaštitite svoj digitalni svet

Office 365 omogućava zaštitu na različitim uređajima, lako pravljenje rezervnih kopija i dvostruku potvrdu identiteta.

Nabavite Office 365

Preuzmite Office koji već poznajete, kao i dodatne alatke uz koje možete da unapredite saradnju i obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Office 365 za kuću

Office 365 za preduzeća

|

Probna verzija omogućava pristup svim funkcijama usluge Office 365 Home. Tu spadaju:

 • Uvek ažurne verzije programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i Access kao i pristup dodatnim funkcijama programa OneNote (funkcije se razlikuju).

 • Delite sa celom porodicom – za najviše 6 osoba.

 • Za upotrebu na više PC računara, Mac računara, tableta i telefona.

 • 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po osobi tako da možete da čuvati dokumente, fotografije i video zapise na mreži i pristupati im sa skoro svakog mesta.

 • Otkrivanje ransomvera i oporavak datoteka.

 • Bezbedno sinhronizovanje i deljenje.

 • Saradnja na dokumentima sa drugim osobama na mreži.

 • Tehnička podrška putem ćaskanja ili telefona sa Microsoft stručnjacima.

 

 1. Kreirajte Microsoft nalog ili se prijavite pomoću njega. Šta je to Microsoft nalog?
 2. Obezbedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće godišnje uplate. Prihvataju se međunarodne kreditne kartice i PayPal (na nekim tržištima).
 3. Način plaćanja koji navedete automatski se koristi za naplatu na kraju prvog besplatnog meseca kako bi se obezbedilo da ne dođe ni do kakvih prekida u pružanju usluge. Možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti sajt www.office.com/myaccount i isključiti opciju periodične naplate u oblasti za plaćanje i naplatu.
 4. Kada se način plaćanja potvrdi, bićete prebačeni na www.office.com/myaccount da biste instalirali Office.

Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. Tokom probnog perioda možete u bilo kom trenutku da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključite periodičnu naplatu u odeljku Moj nalog.

Pristup internetu neophodan je za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Office 365 planova pretplate. Za Office 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer, za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Internet je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim u slučaju da instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare. Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom na svaki 31 dan, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete i štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti da pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom. Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Office 2019 je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 10 ili macOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnih sistema Windows i macOS, kao i druge zahteve vezane za funkcije.

Zadržavate je. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru. Saznajte šta se događa ako otkažete pretplatu.

Usluga će se nastaviti nesmetano i vaš način plaćanja će automatski biti zadužen na kraju probne verzije, a zatim na godišnjem nivou ubuduće. Ne morate ponovo da instalirate Office.

Ne odmah. Na primer, ako ste imali probnu verziju usluge Office 365 Personal, ne možete da se prijavite za probnu verziju usluge Office 365 Home. Ali, za novu probnu verziju možete da se prijavite godinu dana posle isteka probne ili plaćene pretplate.

Ako ste se upisali za probnu verziju na ovoj stranici, posetite www.office.com/myaccount i isključite opciju periodične naplate u oblasti za plaćanje i naplatu. Ako koristite taj pristup, probna verzija automatski ističe po završetku meseca i ne vrši se naplata sa kreditne kartice.

*Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.
1. Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. Tokom probnog perioda možete u bilo kom trenutku da otkažete tako što ćete izabrati stavku Isključite periodičnu naplatu u okviruMoj nalog.
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.