Office za IT

Istražite tehničke resurse koji vam pomažu da vršite administraciju usluge Office 365. Bilo da ste iskusni IT stručnjak ili početnik, pronađite događaje, programe i usluge da biste efikasno konfigurisali usluge, upravljali njima i nadgledali ih.
Office

Razvijte svoje veštine u radu u oblaku na Microsoft Tech skupovima

Serija besplatnih događaja za tehničko podučavanje za IT stručnjake i projektante.

Objave, resursi i događaji za IT stručnjake

Microsoft tech community

Tech Community

Posetite jedinstveno mesto na kom stručnjaci u Microsoft zajednici mogu da dele, sarađuju i uče o usluzi Office 365 i drugim Microsoft proizvodima.
Office 365 roadmap

Office 365 plan

Plan predstavlja zvanični sajt za Office 365 ispravke i promene. Posetite ga da biste saznali više o funkcijama koje su pokrenute, koje se objavljuju ili su u razvoju.
FastTrack customer success service for Office 365

Usluga FastTrack

Uspešno objavljivanje usluge Office 365 pomaže svima da rade na nove načine. Pronađite resurse, alatke i stručnjake kako bi svako objavljivanje usluge Office 365 bilo uspešno.
Microsoft Mechanics

Microsoft Mechanics

Pogledajte zvanični video kanal za najnovije inovacije u Office tehnologiji, komentare inženjera i demonstracije za IT stručnjake.
tech events

Tehnološki događaji

Unapredite veštine sa najnovijim tehnologijama tokom konferencije Microsoft Tech Summit, besplatnog događaja za tehničko učenje za IT stručnjake i projektante. Pronađite grad u blizini!
Office 365 blogs

Office blogovi

Steknite kompletan uvid u najnovije objave na blogu, vebkastove, novosti i savete o proizvodima u vezi sa uslugom Microsoft Office 365 i povezanim alatkama i tehnologijama.
Office 365 administrative help

Office 365 pomoć za administratore

Istražite članke, video zapise i materijale za učenje koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristite Office 365. Dodajte ime domena, upravljajte ljudima, poručite pretplate i još mnogo toga.
PowerShell home page

PowerShell

Da li ste vi Office 365 administrator koji nikada nije radio sa tehnologijom PowerShell? Uz PowerShell, možete da automatizujete zadatke koji se ponavljaju i pristupite dodatnim mogućnostima upravljanja. 
Office 365 admin app page

Aplikacija za administraciju

Upravljajte uslugom Office 365 sa bilo kog mesta! Office 365 aplikacija za administraciju vam omogućava da ostanete informisani, pronađete podršku i upravljate korisnicima u pokretu. 
Tech Academy page

Tech Academy

Pokrenite svoju stručnost u oblaku pomoću besplatne, multimedijalne obuke za IT profesionalce i projektante, sa uvek ažuriranim sadržajem i putanjama za učenje.