Objave, resursi i događaji za I T stručnjake

Tech Community

Posetite jedinstveno mesto na kom stručnjaci u Microsoft zajednici mogu da dele, sarađuju i uče o usluzi Office 365 i drugim Microsoft proizvodima.

 

Office 365 plan

Plan predstavlja zvanični sajt za Office 365 ispravke i promene. Posetite ga da biste saznali više o funkcijama koje su pokrenute, koje se objavljuju ili su u razvoju.

 

Usluga FastTrack

Uspešno objavljivanje usluge Office 365 pomaže svima da rade na nove načine. Pronađite resurse, alatke i stručnjake kako bi svako objavljivanje usluge Office 365 bilo uspešno.

 

Microsoft Mechanics

Pogledajte zvanični video kanal za najnovije inovacije u Office tehnologiji, komentare inženjera i demonstracije za I T stručnjake.

 

Tehnološki događaji

Unapredite veštine sa najnovijim tehnologijama tokom konferencije Microsoft Tech Summit, besplatnog događaja za tehničko učenje za IT stručnjake i projektante. Pronađite grad u blizini!

 
tehnološki događaji

Office blogovi

Steknite kompletan uvid u najnovije objave na blogu, vebkastove, novosti i savete o proizvodima u vezi sa uslugom Microsoft Office 365 i povezanim alatkama i tehnologijama.

 

Office 365 pomoć za administratore

Istražite članke, video zapise i materijale za učenje koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristite Office 365. Dodajte ime domena, upravljajte ljudima, poručite pretplate i još mnogo toga.

 

PowerShell

Da li ste vi Office 365 administrator koji nikada nije radio sa tehnologijom PowerShell? Uz PowerShell, možete da automatizujete zadatke koji se ponavljaju i pristupite dodatnim mogućnostima upravljanja.

 

Aplikacija za administraciju

Upravljajte uslugom Office 365 sa bilo kog mesta! Office 365 aplikacija za administraciju vam omogućava da ostanete informisani, pronađete podršku i upravljate korisnicima u pokretu.

 

Tech Academy

Pokrenite svoju stručnost u oblaku pomoću besplatne, multimedijalne obuke za IT profesionalce i projektante, sa uvek ažuriranim sadržajem i putanjama za učenje.