Exchange Online

Radite pametnije sa bilo kog mesta pomoću hostovane e-pošte za preduzeća.

{EXOp1buy|price}

po korisniku/mesečno

(Exchange Online plan 1)

U cenu nije uracunat porez.
Krupni plan e-poruke sa savetom u vezi sa smernicama za sprečavanje slanja osetljivih informacija.

Bezbednost i pouzdanost

Exchange Online pomaže da zaštitite informacije pomoću naprednih mogućnosti. Filtriranje protiv malvera i bezvredne pošte štiti poštanske sandučiće. Mogućnosti sprečavanja gubitka podataka sprečavaju korisnike da greškom pošalju osetljive informacije neovlašćenim osobama. Globalno redundantni serveri, prvorazredne mogućnosti oporavka od katastrofe i tim stručnjaka za bezbednost koji neprestano nadgleda Exchange Online, štite vaše podatke. A sa garantovanih 99,9% operativnog rada i finansijski podržanim ugovorom o nivou usluga, možete računati na to da će e-pošta uvek raditi normalno.

Krupni plan Exchange Online centra administracije.

Zadržavanje kontrole

Zadržite kontrolu nad okruženjem dok koristite prednost hostovanja e-pošte na serverima korporacije Microsoft. Efikasno upravljajte organizacijom putem Exchange centra administracije, jednostavnog interfejsa zasnovanog na vebu. Koristite e-otkrivanje originala na podacima sistema Exchange i SharePoint i programa Skype za posao iz jednog interfejsa, preko centra za e-otkrivanje. Opis alatke sa informacijama o dostupnosti izvršavanja e-otkrivanja iz centra za e-otkrivanje Pomoću smernica za mobilne uređaje možete da pravite liste odobrenih mobilnih uređaja, namećete zaključavanje PIN kodom i uklanjate poverljive podatke preduzeća sa izgubljenih telefona. Telefonska podrška na IT nivou dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana sedmično.
Microsoft Outlook prozor koji prikazuje sve fascikle za poštu koje se pretražuju

Lako za korišćenje i održavanje

Lakše je nego ikada pružiti korisnicima poslovnu e-poštu koja im je potrebna da ostanu produktivni. Automatskim krpljenjem eliminišu se vreme i trud neophodni za održavanje sistema. Stavite korisnicima na raspolaganje dodatnu arhivu kako bi sve važne podatke mogli da drže na jednom mestu. Omogućite im i pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima na bilo kom mestu, u svim glavnim pregledačima i različitim uređajima. Zahvaljujući integraciji sa programom Outlook, korisnici će uživati u obogaćenom, poznatom iskustvu rada sa e-poštom uz vanmrežni pristup.

Office 365 usluga za uspešan rad klijenata

Microsoft FastTrack za Office 365

Microsoft FastTrack za Office 365 naša je usluga za uspešno delovanje klijenata dizajnirana da vam pomogne da pređete na Office 365, lako i sa samopouzdanjem, te da brže realizujete poslovnu vrednost.

Otkrivajte mogućnosti, planirajte uspešne primene i omogućavajte nove korisnike i sposobnosti u skladu sa svojim potrebama. Pristupajte najboljim praksama, alatkama, resursima i stručnjacima koji su tu kako bi obezbedili da vaše iskustvo pri radu sa uslugom Office 365 bude uspešno.

FastTrack resursi i usluge uključeni su uz Office 365 za klijente sa najmanje 50 licenci. Saznajte više

Dodatne usluge

Multi-Geo Capabilities u usluzi Office 365

Upravljajte potrebama globalne lokacije skladištenja podataka i podstaknite digitalnu transformaciju organizacije pomoću kontrola lokacije podatka za svakog korisnika u usluzi Office 365. Multi-Geo je sada dostupan za Exchange Online i OneDrive. Saznajte više