Uradite više i ojačajte ljude

Neka sve vaše informacije rade za vas. Koristite najnovije alatke za unakrsne tabele, kontrolne table, izveštaje i vizuelizacije podataka da biste na jednostavan način otključali uvide iz svojih podataka.


Analiza podataka i unakrsne tabele

Uskladištite, uredite i predstavite podatke da biste transformisali organizaciju. Kontrolne table uživo koje su povezane sa više izvora podataka mogu vam dati kompletan prikaz načina na koji radite. Interaktivni izveštaji, jasni grafikoni i privlačne vizuelizacije podataka pružaju obogaćene uvide koji vaše ljude mogu učiniti produktivnijim.
Image_DataAnalysis
Image_Productivity-analytics

Analitika produktivnosti

Omogućite ljudima da budu produktivni uz analitiku. Lična analitika otkriva ključne faktore koji vas mogu učiniti produktivnijim. Analitika radnog mesta vam daje akcione uvide u trendove u komunikaciji i saradnji koji vam mogu pomoći da oslobodite potencijal ljudi.

Inteligentne Office aplikacije

Office 365 aplikacije kao što su Excel, Word i PowerPoint imaju ugrađenu inteligenciju koja uči šta vam je potrebno i daje vam to – kada vam je potrebno. Ono za šta vam je bilo potrebno nekoliko sati sada uradite za mali deo tog vremena. Usluga Office 365 se stara o redundantnim, repetitivnim zadacima kako biste mogli da se fokusirate na uticaj. A njeni personalizovani uvidi, predlozi i pokretači ideja pomažu vam da obavite posao na najbolji način.
Two people in an office looking at a Windows laptop computer

Poslovno obaveštavanje

Pretvaranje podataka u korisne informacije može vam dati veliku prednost u odnosu na konkurenciju. Uz poslovno obaveštavanje i najnovije alatke za unakrsne tabele, možete da nadgledate i analizirate širok opseg podataka uživo putem jednostavnih kontrolnih tabli, interaktivnih izveštaja i privlačnih vizuelizacija podataka.

Pretraga i otkrivanje

Otkrijte relevantne osobe i važan sadržaj kada vam je to najpotrebnije, na osnovu toga sa kim radite i na čemu radite. Brzo pogledajte sužene i relevantne rezultate pretrage pomoću poslovnih alatki za pretraživanje. Povežite se, angažujte i iskoristite kolektivno znanje pomoću društvenih mreža preduzeća. I neka vas potrebne informacije pronađu pomoću alatki za pretraživanje koje isporučuju personalizovan sadržaj u celoj usluzi Office 365.
Office 365 Advanced Threat Protection running on a Windows laptop computer

Još rešenja za analitiku i obaveštavanje

Upravljanje bazom podataka

Pristupačna relaciona baza podataka pruža obogaćene vizuelne alatke da biste brže pronašli i iskoristili podatke za poslovanje.

Da li ste spremni da omogućite da podaci rade za vas uz Office 365?


"Podaci predstavljaju srž formule 1… Uz Office 365, dobijamo bezbednost podataka u koju imamo poverenja, jednostavne načine da sarađujemo sa svakog mesta i brže uvide koji nam pomažu da ostvarimo uspeh na stazi i van nje."

– Siril Abitbul, generalni direktor, Renault Sport tim formule 1

PROČITAJTE NJIHOVU PRIČU

Pogledajte još toga iz usluge Office 365

Quick pobeđuje uz Office 365

Krenite u vođeni obilazak usluge Office 365

Office 365 je osmišljen tako da vam pomogne da postignete više

Mobilnost

Uz besprekoran utisak pri radu na svim uređajima, Office 365 vam omogućava da obavite više posla ma gde radili.

Bezbednost

Dizajniran za savremeni radni prostor, Office 365 štiti organizaciju, podatke i, što je najvažnije, ljude.

Saradnja

Pomoću usluge Office 365 timovi postižu više tako što efikasno rade zajedno na sebi svojstveni jedinstveni način.