Zaštita podataka u mobilnom okruženju: Pogledajte kako ovaj IT sektor podstiče daljinske radnike


LINE je živopisan, moderan butik hotel smešten u središtu Korejske četvrti u Los Anđelesu. On odiše detaljima modernog dizajna, počev od arhitekture iz sredine dvadesetog veka, preko osunčanog bazena na prvom spratu i do bujne urbane staklene bašte – restorana Commissary, koji vodi šef kuhinje (i kralj ulične hrane) Roj Čoj iz Los Anđelesa. Svetao, gostoljubiv hol je uvek pozornica koja danonoćno vrvi od gostiju kojima je tu previše zabavno da bi se vratili u svoje sobe.

Usred sveg tog stila i sjaja može se lako zaboraviti vezivo koje većinu toga drži na okupu: IT tim hotela LINE koji neprestano povezuje i štiti goste, omogućava neometanu komunikaciju i saradnju između dizajnera, trgovaca i ugovarača koji stoje iza uspeha hotela i doprinosi zaštiti vlastitih ideja hotela LINE, što je naročito korisno u delatnosti koja se takmiči u kreativnosti. Pogledajte diskusiju Nika Demarka, direktora IT sektora hotela LINE, o tome kako sektor pristupa zaštiti podataka da bi podstakao daljinske radnike.

none

Brza nadogradnja e-pošte na poslovnu klasu

Plaćena, hostovana e-pošta poslovne klase pruža poboljšane bezbednosne funkcije i jednostavnost korišćenja koju ne dobijate od besplatnih usluga e-pošte

Preuzmite besplatnu e-knjigu (na engleskom)

Srodni proizvodi

surface laptop na kojem je prikazan word

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah