Mobilna produktivnost podstiče Scott Photography


U dobu filtriranog savršenstva i nestajućih selfija, Luis Skot zarađivao je fotografisanjem autentičnih, „neobrađenih“ izdanja svojih klijenata. Misija preduzeća Scott Photography (koje se nalazi u San Antoniju, u Teksasu) jeste da pomaže pojedincima i preduzećima da se razvijaju putem umetnosti izrade portreta.

Od osnivanja preduzeća Scott Photography, 2012. godine, Skot se oslanjao na mobilnu produktivnost da bi razvio poslovanje – tako što je upravljao procesima kada je u studiju i ostajao povezan kada je u pokretu: „Šaljem mnogo ugovora i predloga. To su stvari koje doprinose tome da imamo više posla i da održimo preduzeće na tržištu.“ Bez obzira na to da li treba da zakaže fotografisanje zaposlenih za poslovnog klijenta ili da dostavi dokumente za zaključivanje ugovora, mobilna produktivnost i mogućnost rada na svim uređajima veoma su značajni za Skotov uspeh.

Korišćenje proizvoda u pokretu

Mogućnost pristupanja dokumentima i pravljenja dokumenata na telefonu ne samo da štedi vreme već predstavlja i način za korišćenje poslovnih prilika kad god i gde god se one pojave. „Sećam se slučaja kada je trebalo da pošaljem veoma važan predlog jednom od klijenata i pomislio sam da treba da se vratim u studio kako bih to uradio na stonom računaru“, kaže Skot. „Ali iznenadio sam se koliko je jednostavno bilo napraviti predlog direktno na mobilnom uređaju i poslati ga sa njega. Kada svako od raznih mesta na kojima morate da budete izvesnog dana može da vam bude „kancelarija“, od ključnog je značaja da imate pristup svemu što vam je potrebno, gde god da se nalazite.

none

Šest najčešćih tipova daljinskih radnika

Zaposleni koji rade daljinski imaju različite potrebe – saznajte kako da im pružite podršku

Preuzmite besplatnu e-knjigu (na engleskom)

Pronalaženje resursa za pomoć pre nego što nešto pođe po zlu

Može da dođe do iznenadnih grešaka i neočekivanih pitanja, zbog toga je važno da imate resurse podrške spremne i pri ruci kako biste im lako pristupili kad vam zatrebaju. „Kad god sam na putu, potrebni su mi proizvodi i usluge koji su mobilni kao i ja“, objašnjava Skot. Ako pronađete te proizvode i usluge pre nego što se problemi pojave, lakše ćete ih rešiti i uz manje stresa kada ste u trci sa vremenom, kao što je to često slučaj u preduzeću SMB.

Pronalaženje programa koji imaju široku primenu omogućava glatke procese

Skot koristi jedan program za širok spektar stvari, od dnevnog toka posla za obrasce, predloge i direktni marketing, do zapisivanja brzih beležaka. Tako se održava stabilno odvijanje procesa jer se skraćuje vreme potrebno za mentalno prebacivanje između različitih programa. A kada je neophodno više proizvoda, Skotovu mobilnu produktivnost umnogome podstiče pronalaženje onih koji su međusobno kompatibilni.

Kako bi ovekovečili ličnost klijenta na filmu, fotografi moraju da budu fleksibilni, da se pouzdaju u svoj vid i da drže prst a dugmetu. I to sve treba da rade dok su neprestano povezani sa svakodnevnim poslovnim zadacima. Scott Photography pronalazi najbolje programe i aplikacije koji omogućavaju mobilnu produktivnost kako bi posao mogao uvek da se obavi.

surface laptop na kojem je prikazan word

Prvi koraci uz Microsoft 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah