Prof. usluge hostovanja e-pošte za profesionalno preduzeće


Sada, više nego ikad pre, bezbedne, profesionalne usluge za hosting e-pošte od presudnog su značaja za uspeh organizacija. Bilo da ste vlasnik malog ili srednjeg preduzeća ili vodite veliku organizaciju, hostovana e-pošta može da pomogne vama i vašem timu da budete produktivniji u kancelariji, na putovanjima i na svakom mestu.

Naravno, nisu sve usluge za hostovanje e-pošte jednako napravljene. I mada ne postoji jedno sveobuhvatno rešenje, postoje neke stvari koje vam mogu pomoći da lakše odaberete uslugu za hostovanje e-pošte i koje će pružiti vašem preduzeću alatke potrebne za uspeh. Hajde da pogledamo šta bi mala i srednja preduzeća i velike organizacije trebalo da traže u rešenju hostovane e-pošte.

Mala i srednja preduzeća

Kada je u pitanju izbor servera za hostovanje e-pošte za malo ili srednje preduzeće, možda ćete želeti da izaberete neku od dostupnih besplatnih usluga. Uostalom, besplatno dobijate potrebne usluge i štedite budžet, zar ne? To jeste tako, ali postoje neke zamke kod izbora besplatne usluge kojih možda nećete biti svesni. Na primer:

 • Neprofesionalna slika: Kada komunicirate sa klijentima ili drugim organizacijama koje koriste e-adresu sa oznakom FreeEmailHost.com, rizikujete da ostavite utisak neprofesionalnosti.
 • Kredibilitet: Isto tako, sa uslugama za hostovanje e-pošte koje vam omogućavaju da koristite adresu e-pošte koja završava sa oznakom ImeVašegPreduzeća.com, u mogućnosti ste da istovremeno postignete kredibilitet i profesionalnost.
 • Hakovanje: Mnogim besplatnim rešenjima za hostovanje e-pošte fale bezbednosne mere neophodne za bezbedno obavljanje posla. Pored izlaganje preduzeća hakerima, bez odgovarajućih mera zaštite, ovi tipovi usluga mogu da učine ranjivim sve one sa kojima komunicirate – što će na kraju uticati na vaše poslovne odnose, a možda i na profit.
none

Brza nadogradnja e-pošte na poslovnu klasu

Plaćena, hostovana e-pošta poslovne klase pruža poboljšane bezbednosne funkcije i jednostavnost korišćenja koju ne dobijate od besplatnih usluga e-pošte

Preuzmite besplatnu e-knjigu (na engleskom)

Iako vas besplatne usluge za hostovanje e-pošte neće ništa koštati, na kraju vas mogu mnogo koštati. Srećom, mnoga rešenja koja se plaćaju su jeftina i efikasna. Dakle, ako ste u mogućnosti da uložite samo nekoliko dolara mesečno, možete dobro da se zaštitite, kao i da dobijete opseg drugih usluga koje će omogućiti neometan rad vašeg preduzeća. Na primer:

 • Prilagođena proširenja domena e-pošte koja vam omogućavaju da dodelite adrese e-pošte kao što je Ime@ImeVašegPreduzeća.com.
 • Bezbednost na nivou organizacije sa višestrukom potvrdom identiteta i mogućnošću bezbednog daljinskog pristupa vašim porukama.
 • Kalendari i spiskovi kontakata koji su bezbedni i mogu se deliti među zaposlenima u organizaciji.
 • Sigurno skladište u oblaku koje vam omogućava da bezbedno pristupate datoteka sa bilo kog mesta, delite ih sa timom i da budete u toku, ma gde se nalazili.
 • Uvek dostupna profesionalna podrška koja može da vam pomogne da brzo i lako rešite probleme.

Velike organizacije

Za razliku od malih i srednjih preduzeća, velike organizacije često imaju stotine zaposlenih koji često rade širom zemlje ili širom sveta. Iako bi bilo logično da organizacija te veličine želi da koristi najbezbedniju uslugu za hostovanje e-pošte, to često nije slučaj. A rezultati su poražavajući.

Na primer, u septembru 2016. velika besplatna usluga e-pošte otkrila je bezbednosni proboj koji je u velikoj meri uticao na najmanje milijardu klijenata ili otprilike trećinu internet korisnika širom sveta, prema sajtu Wired.com. Tokom predsedničkih izbora 2016. godine otkriveno je da je phishing šema usmerena na Džona Podestu, menadžera kampanje Hilari Klinton, izložila Demokratski nacionalni komitet kobnom i veoma javnom hakerskom napadu. (pročitajte više na sajtu TheVerge.com.) Nažalost, prema izveštaju NBCNews.com, očekuje se da će napadi na korporacije, državne agencije i pojedince stalno rasti.

Za veliku organizaciju to znači da je zaštita preduzeća od bezbednosnih proboja važnija nego ikada. Da biste zadržali bezbednost podataka i zaposlenih, potražite hostovanje servera e-pošte koje pruža vrhunsku zaštitu, kao i usluge koje su vam potrebne. Na primer:

 • Poslovno rešenje e-pošte koje ima uve ažuriranu zaštitu od virusa i malvera
 • Neograničen broj poštanskih sandučića koji omogućava timovima da šalju, primaju i arhiviraju važne poruke – bez obzira na to koliko poštanski sandučići mogu da postanu veliki.
 • Ograničene prosleđivanje e-pošte sa rešenjem zasnovanim na smernicama pomaže u zaštiti e-pošte od neovlašćenog pristupa.
 • Korisnička podrška non-stop koja omogućava vašem timu da rešava pitanja ili probleme čim se pojave

Izbor odgovarajućih usluga za hostovanje poslovne e-pošte za malo ili srednje preduzeće ili veliku organizaciju nije samo ključno za komunikaciju sa klijentima i timom, već može da utiče na bezbednost celog preduzeća. Izborom proizvoda, kao što je Microsoft Exchange, preduzeća mogu da imaju koristi od višestruke potvrde identiteta, uvek ažurirane zaštita od virusa i malvera, ograničenog prosleđivanja e-pošte, prilagođenih domena e-pošte, non-stop podrške i još mnogo toga. Saznajte kako da nabavite vrhunsku uslugu za hostovanje servera e-pošte za preduzeće, bez obzira na veličinu.

Srodni proizvodi

surface laptop na kojem je prikazan word

Prvi koraci uz Office 365

To je Office koji poznajete uz dodatne alatke koje vam pomažu da unapredite saradnju kako biste mogli da obavite više posla – bilo kada, bilo gde.

Kupite odmah