Moderne alatke za povezivanje i angažovanje radnika s prve linije

Osposobite radnike s prve linije pravim alatkama tako da mogu da ispunjavaju zahteve koje nameću današnjica, sutrašnjica i budućnost.
Radnici s prve linije, krvotok proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, vlade i mnogih drugih sektora, predstavljaju prvi red za saradnju sa klijentima, predstavljaju brend preduzeća i vide proizvode i usluge na delu. Office 365 pruža prave alatke i tehnologije za povećavanje uticaja ovih strateški važnih radnika. Office 365 im olakšava da komuniciraju, upravljaju poslovnim životom, vrše obuku radi poboljšanja veština i dele ideje i znanje.

Maloprodaja

Provodite više vremena sa klijentima, a manje vremena u pravljenju rasporeda i zadataka i upravljanju njima.

Pružite pametnije, jednostavnije alatke radnicima s prve linije za prikaz rasporeda, zamenu smena, traženje slobodnih dana, upravljanje zadacima i pojednostavljivanje radnog dana.

Povežite prodavnice i radnu snagu sa informacijama koje su im potrebne kako bi radili najbolje što mogu, kao što su promotivne ponude, korporativne objave i trendovi i uvidi u prodaju u realnom vremenu.

Pomozite novozaposlenima i pripremite ih tako što ćete im dostaviti odgovarajuće materijale za obuku i što ćete bez teškoća planirati njihove aktivnosti za početak rada.

Zaštitite korisničke informacije, pratite i kontrolišite pristup podacima i centralno upravljajte digitalnim identitetima zaposlenih.

Ugostiteljstvo

Unapredite iskustvo gostiju tako što ćete svojim ugostiteljskim radnicima pružiti jednostavne alatke kako bi bili povezani i u toku sa svojim rasporedima i aktivnostima gostiju.

Unapredite operacije i upravljanje imovinom tako što ćete olakšati menadžerima dodeljivanje zadataka, izdavanje radnih naloga i upravljanje dnevnim održavanjem potrebnim da bi se premašila očekivanja gostiju.

Saopštavajte detalje i povežite svoju organizaciju da biste se postarali da čak i u najprometnijim trenucima vaša radna snaga ostaje angažovana i da im doživljaj gostiju ostaje osnovni prioritet.

Pružite svojoj imovini alatke i mogućnosti za brzo obučavanje i pripremu sezonskih radnika i novozaposlenih.

Obezbedite digitalne identitete širom vaše organizacije i kontrolišite i upravljajte pristupom gostima, imovini i korporativnim informacijama.

Proizvodnja

Pojednostavite upravljanje rasporedom i usklađivanje veština čak i u najsloženijim sistemima proizvodnje i operacija uz pomoć jednostavnih alatki za pravljenje smena i zadataka radnika s prve linije i upravljanje njima.

Obezbedite jednostavne obrasce, liste i uputstva kako biste smanjili odstupanja i fokusirali se na detalje i rad koji su najbitniji.

Povećajte efikasnost i održavajte organizaciju u toku uz pomoć usklađene komunikacije, upozorenja u halama i deljenja najbolje prakse.

Pružite video zapise sa uputstvima i uputstva za bezbednost i saopštavajte nove smernice i radne naloge da bi vaši radnici bili u toku i usaglašeni.

Upravljajte pristupom, kontrolišite dostupnost podataka i centralizujte pravljenje i upravljanje digitalnim identitetima radne snage.

Marks & Spencer logo

"Ono što je sjajno kada je Office 365 u pitanju jeste činjenica da kada isporučimo ove poznate alatke na teren, zaposleni odmah mogu da ih koriste."

– Karl Doson, direktor IT sektora, Marks & Spencer

SAZNAJTE VIŠE

Saznajte više o usluzi Office 365 za radnike s prve linije

Pet razloga za prelazak u oblak

Povećajte uticaj radnika s prve linije

Još danas otključajte potencijal globalne radne snage od 2 milijarde ljudi.
SAZNAJTE VIŠE