Office 365 je spreman za vaše preduzeće

Office 365 je usluga na bazi pretplate zasnovana na tehnologiji oblaka koja objedinjuje najbolje alatke za današnji način rada. Kombinovanjem najboljih aplikacija u klasi sa moćnim uslugama u oblaku, Office 365 omogućava da svako kreira i sarađuje bilo gde na bilo kom uređaju.

Saradnja

Svaka grupa je jedinstvena, ima vlastite potrebe i stil rada. Office 365 pruža integrisano rešenje da bi svi mogli efikasnije da sarađuju pomoću timskih ćaskanja, sastanaka na mreži, bezbednog koautorstva i deljenja datoteka, grupnih e-poruka i društvene mreže za posao.

Bezbednost i usaglašenost

Pomoću usluge Office 365, Microsoft podiže bezbednost i usaglašenost na sledeći nivo. Sada imate još veću kontrolu zahvaljujući ugrađenoj privatnosti, transparentnosti i poboljšanim korisničkim kontrolama. Lako je videti zašto je ovo najbezbedniji Office do sada.

Obaveštavanje i analitika

Lako nadgledanje podataka uživo, kao i lične i organizacione alatke za detaljnu analizu omogućavaju vam da otkrijete nove priče u podacima uz još interaktivnije izveštaje, jednostavnije kontrolne table i privlačne vizuelizacije podataka.

Mobilnost

Office 365 omogućava timovima da ostanu povezani i produktivni bilo gde. Prikažite i uredite dokumente u pokretu pomoću Office 365 aplikacija za mobilne uređaje. Bezbedno prikažite datoteke, sarađujte na njima i delite ih u oblaku. Pristupite sadržaju, razgovorima, zadacima i rasporedima sa bilo kog uređaja.

Da li ste spremni za digitalnu transformaciju preduzeća uz Office 365?

Počnite već danas besplatno da koristite Microsoft Teams

Logotip preduzeća Hershey

„Budućnost preduzeća Hershey veoma je uzbudljiva – pomoću Microsoft rešenja u oblaku kontrolišemo svoje digitalno putovanje i povezujemo sve osobe kako bismo na bolji način sarađivali i delili svoj kvalitet.“

– Karlos Ameskvita, direktor informatičkog sektora, preduzeće Hershey

PROČITAJTE NJIHOVU PRIČU

Pogledajte još toga iz usluge Office 365

Dodatni resursi

Office 365 IT resursi

Pronađite tehničke informacije i druge resurse kako bi vam pomogli da procenite sistemske zahteve i mogućnosti usluge Office 365.

SAZNAJTE VIŠE

Office 365 centar za pouzdanost

Saznajte više o naprednim funkcijama bezbednosti i usaglašenosti koje Office 365 čine pouzdanim rešenjem za vaše preduzeće.

SAZNAJTE VIŠE

Pomoć za primenu usluge Office 365 FastTrack

FastTrack za Office 365 pomaže da se sa sigurnošću prebacite na Office 365 – pomoću najboljih praksi, alatki i partnera koji su posvećeni vašem uspehu.

SAZNAJTE VIŠE

Podrška za Office 365

Dobijte odgovore iz resursa za pomoć i obuku za Office. Obratite se pravim ljudima i saznajte jednostavnije načine za obavljanje posla.

SAZNAJTE VIŠE

Preuzmite ga odmah

Preuzmite obaveznu alatku za produktivnost koja je sve bolja uz pretplatu na Office 365.