Office 365 je spreman za vaše preduzeće

Office 365 is ready for your enterprise

Unapredite poslovanje uz Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 spaja Office 365, Windows 10 i Enterprise Mobility + Security. On isporučuje kompletno, inteligentno rešenje koje zaposlenima omogućava da budu kreativni i zajedno bezbedno rade.
Saznajte više o usluzi Microsoft 365 Enterprise
Office 365 je usluga na bazi pretplate zasnovana na tehnologiji oblaka koja objedinjuje najbolje alatke za današnji način rada. Kombinovanjem najboljih aplikacija u klasi sa moćnim uslugama u oblaku, Office 365 omogućava da svako kreira i sarađuje bilo gde na bilo kom uređaju.


Saradnja

Svaka grupa je jedinstvena, ima vlastite potrebe i stil rada. Office 365 pruža integrisano rešenje da bi svi mogli efikasnije da sarađuju pomoću timskih ćaskanja, sastanaka na mreži, bezbednog koautorstva i deljenja datoteka, grupnih e-poruka i društvene mreže za posao.
Collaboration

Bezbednost i usaglašenost

Pomoću usluge Office 365, Microsoft podiže bezbednost i usaglašenost na sledeći nivo. Sada imate još veću kontrolu zahvaljujući ugrađenoj privatnosti, transparentnosti i poboljšanim korisničkim kontrolama. Lako je videti zašto je ovo najbezbedniji Office. Do sada.
Security & compliance

Obaveštavanje i analitika

Lako nadgledanje podataka uživo, kao i lične i organizacione alatke za detaljnu analizu omogućavaju vam da otkrijete nove priče u podacima uz još interaktivnije izveštaje, jednostavnije kontrolne table i privlačne vizuelizacije podataka.
Intelligence & analytics

Mobilnost

Office 365 omogućava timovima da ostanu povezani i produktivni bilo gde. Prikažite i uredite dokumente u pokretu pomoću Office 365 aplikacija za mobilne uređaje. Bezbedno prikažite datoteke, sarađujte na njima i delite ih u oblaku. Pristupite sadržaju, razgovorima, zadacima i rasporedima sa bilo kog uređaja.
Mobility

Da li ste spremni za digitalnu transformaciju preduzeća uz Office 365?


Nabavite Microsoft Teams besplatno već danas

SAZNAJTE VIŠE
Hershey logo

"Budućnost preduzeća Hershey je veoma uzbudljiva – pomoću Microsoft rešenja u oblaku kontrolišemo digitalno putovanje, povezujemo sve kako bi radili bolje zajedno i delili dobrotu."

– Karlos Ameskvita, direktor informatičkog sektora, preduzeće Hershey

PROČITAJTE NJIHOVU PRIČU

Pogledajte još toga iz usluge Office 365

Microsoft izveštaj obaveštavanja o bezbednosti

10 mitova o prelasku u oblak

4 načina na koje je bezbednost bolja sa oblakom

Dodatni resursi

Office 365 IT resursi

Pronađite tehničke informacije i druge resurse kako bi vam pomogli da procenite sistemske zahteve i mogućnosti usluge Office 365.

Office 365 centar za pouzdanost

Saznajte više o naprednim funkcijama bezbednosti i usaglašenosti koje Office 365 čine pouzdanim rešenjem za vaše preduzeće.
RE2bFw6

Pomoć za primenu usluge Office 365 FastTrack

FastTrack za Office 365 pomaže da se sa sigurnošću prebacite na Office 365 – pomoću najboljih praksi, alatki i partnera koji su posvećeni vašem uspehu.

Podrška za Office 365

Dobijte odgovore iz resursa za pomoć i obuku za Office. Obratite se pravim ljudima i saznajte jednostavnije načine za obavljanje posla.