Radite sa bilo kog mesta, na svim uređajima

Hero_Mobility_960x600

Office 365 je dizajniran za način na koji ljudi danas rade, podstiče timove da ostanu povezani i budu produktivni bez obzira na to gde se nalaze.


Pristup sa bilo kog mesta

Office 365 aplikacije za mobilne uređaje omogućavaju vam da prikazujete i uređujete dokumente u pokretu uz istovremenu zaštitu vaših podataka. Dosledno iskustvo na raznim uređajima pomaže vam da radite bilo gde na bilo kom uređaju koji izaberete – iOS®, Android™ ili Windows.1

Image_AnywhereAcess_721x600
Image_FileStorage_876x671

Skladištenje i deljenje datoteka

Bezbedno prikazujte, radite koautorski i delite datoteke bilo gde sa svojim timom, zahvaljujući integraciji sa uslugama deljenja i skladištenja datoteka u oblaku. Lista nedavno korišćenih dokumenata kreće se sa vama, pa možete da na bilo kom uređaju nastavite tamo gde ste stali.

E-pošta i kalendari

Pristupajte sadržaju, razgovorima, zadacima ili rasporedima sa bilo kog uređaja. Pojednostavljujte planiranje pomoću deljenih mobilnih kalendara koji ljudima omogućavaju da vide kada su saradnici slobodni ili zauzeti. Okupljajte timove bez obzira na to gde se nalaze pomoću prijemnih sandučića grupe koji se sinhronizuju na svim uređajima.
Image_EmailCalendaring_878x633
Image_MobileDataProtection_721x600

Zaštita mobilnih podataka

Usled postojanja pretnji koje se stalno menjaju, ostanite u toku sa trendom korišćenja sopstvenog uređaja i zaštitite svoje preduzeće od pretnji sa svake strane: korisnički pristup, uređaji, aplikacije i podaci. Upravljanje mobilnim uređajima omogućava vam da upravljate pristupom podacima usluge Office 365 na najvećem mogućem broju različitih telefona i tableta.

Da li ste spremni za rad sa bilo kog mesta uz Office 365?


The Constant Stylist logo
"Uz Office 365 mogu da se povežem kako bih obavila posao u pokretu. Štedim više od dva sata po usluženom klijentu i to se zaista nakupi."

– Konstans Turman, Vlasnik, The Constant Stylist

PROČITAJTE NJIHOVU PRIČU

Pogledajte demonstraciju uživo za Office 365

Učinite poslovanje mobilnim uz Office 365

6 najčešćih tipova daljinskih radnika

Office 365 je osmišljen tako da vam pomogne da postignete više

Bezbednost

Dizajniran za savremeni radni prostor, Office 365 štiti organizaciju, podatke i, što je najvažnije, ljude.

Obaveštavanje

Sa obaveštavanjem kao osnovnom funkcijom, Office 365 vam daje uvide i pomoć potrebne da radite najbolje što možete svakog dana.

Saradnja

Pomoću usluge Office 365 timovi postižu više tako što efikasno rade zajedno na sebi svojstveni jedinstveni način.

1 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.