Microsoft MyAnalytics

Radite pametnije zahvaljujući uvidima u ličnu produktivnost u usluzi Microsoft 365.*

Close-up photograph of a laptop screen displaying the MyAnalytics Home page

Istražujte radne obrasce pomoću usluge MyAnalytics i saznajte kako da radite pametnije – poboljšavajući fokusirani rad, optimalni raspored aktivnosti, mrežu i saradnju.


Close-up photograph of a laptop screen displaying MyAnalytics Insights

Dobijajte uvide u ličnu produktivnost dok radite

Predloge usluge MyAnalytics koji koriste veštačku inteligenciju primajte u programu Outlook kako biste lakše izdvojili vreme za fokusiran rad pre nego što vam se sedmica popuni sastancima, bili u toku sa zadacima i e-porukama i komunicirali sa važnim osobama.

Poboljšajte radne obrasce

Pomoću kontrolne table i e-poruka sa sedmičnim sažetkom usluge MyAnalytics, možete da razumete i poboljšate radne obrasce – tako ćete stvoriti vreme za fokusiran rad bez prekida, moći ćete da se isključite i napunite baterije i efikasno ćete se umrežavati i sarađivati.

Close-up photograph of a mobile device screen displaying the MyAnalytics Home page
Close-up photograph of mobile device screen displaying the MyAnalytics page with weekly statistics regarding focus

Privatnost po dizajnu

Samo vi možete da vidite lične podatke i uvide zasnovane na radnim obrascima u e-porukama, na sastancima, u pozivima i ćaskanjima. Usluga MyAnalytics osmišljena je tako da štiti vašu privatnost.

Pogledajte video

Pogledajte kako NASCAR oslobađa vreme za inovacije uz MyAnalytics.

Otkrijte više

Osam načina na koje MyAnalytics kreira bolje radne navike

Microsoft IT prezentacija: vrhunska produktivnost

Vredan rad stvara uticaj. Saznajte kako zaposleni u korporaciji Microsoft koriste podatke za povećanje lične efikasnosti i efikasnosti tima.

Upoznajte MyAnalytics

Pogledajte kako se koriste moćni uvidi za podsticanje i postizanje više stvari u ovom Sway iskustvu u trajanju od 10–15 minuta.

Prvi koraci uz MyAnalytics

*MyAnalytics je uključen za svakoga ko koristi Microsoft 365 i Office 365 Enterprise i Business programske pakete koji imaju poslovnu hostovanu e-poštu (Exchange Online).